Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Vie kao zagrizeni za zapadnjacite, nakraj placite go smenale imeto i ne ne sakaat vo eu, bile fasisti ne pocituvale suverenitet, posle se sitite sponovite deka se ubivale megu sebe i nadez imate vo apasiev. ha ha

b92.net
Од сите земји на планетава Земја баш Македонија во центар. Се прашувам зошто? Можеби затоа што си ја има мувата на капата?!
Дувло, одгледувачница на терористи. Кој бе ќе сака ваква држава во ЕУ!
НЕУЕУ
Прегледај го приврзокот 272809
Идеален кандидат за во Европа сме, полни со муслимани и терористи, криминалот цвета, и плус паразити кои од Министерство за рамковен договор ќе се префрлат на грбот на Шведска, Германија и останатите. Они само такви сакаат, што ќе ги чуваат и гледаат за приплод на нови муслимани терористи.

Го нема нешто Anon големиот либерал од Антифа да ни објсни колку големи исламофоби се уствари Австрициве?:cautious:

Го нема нешто Anon големиот либерал од Антифа да ни објсни колку големи исламофоби се уствари Австрициве?:cautious:
Немој не го изговарај напразно името на големиот космополит со тетоважа "само љубоф луѓенца".

Терористот беше албанец
Жртвата албанец
Полицајците неколку беа албанци
Tocno, eve se gleda deka ste autokton i tamu... Odma da se baraat prava... Sto e ova go ugnetuvale kaurite go stavale vo pritisok 20 godini i moral da puka...plus ne vidovme koj pukal prv? Moze se raboti za samoodbrana? Odma protes...

Абе пуневци дојдоа и овде да го бранат побратимов?

Брееее толку многу не има горе што дури еден од "нашите" убил
Меѓу жртвите на Кујтим Ф. инаку по потекло од Челопек, според неколку медиуми на албански јазик е и 20 годишниот Неџип Вренези, по потекло од струшко Велешта. Вренези бил убиен откако излегол од еден виенски ресторан за да испуши цигара.

Класика понашање на Анон, Дардан, Пуно и останатите. СЕ појавуваат и го дрват само кога им се може (малце), а во вакви сутиации се офлајн. Упс и Ставро ке го прескокнев.

Не, не, ова е луда работа. Зборам со Австриец од Виена што вчера ни пишуваше дека се грижел, ѕвонел по пријатели да се осигура дека сите се безбедни.

Денес му кажувам за идентитетов и за радикализмов исламски и албански, паралела да му направам барем од наше искуство, ми вика „абе пази со опаснава реторикава и како ги нарекуваш, не е убаво да ги вреѓаш“.

Нема лек, да ја разнесат Виена целосно, пак ќе ги бранат и ќе релативизираат.

iskreno krivo mi e so turcite ne vlegle vo viena....

Vie kao zagrizeni za zapadnjacite, nakraj placite go smenale imeto i ne ne sakaat vo eu, bile fasisti ne pocituvale suverenitet, posle se sitite sponovite deka se ubivale megu sebe i nadez imate vo apasiev. ha ha
Не, не си разбрал. Работата е што по милионити пат ни се докажува дека соживот со албанците нема во Мк, а од сега ниту во Европа. Не е дека албанците се познати уметници, нобеловци, доктори, историчари, научници, биолози, физичари, хемичари итн. Се работи за народ кој со своите ставови и сваќања на општеството е заглавен во минатиот век. Само албанец може да оди да убива недолжни граѓани во центар на европа, само албанец може да се занимава со шверц на дрога и тоа да му биде единствен извор на егзистенција, само албанец може да ти спушта дрон на фудбалски натпревар со територијални претензии кон соседни држави, само албанец може да масакрира луѓе, само албанец може да убива млади невини деца на езеро, само албанец може да пука со пиштол во населено место ради ќејф, само албанец може да го прогласува короната за умрено.
По милионити пат се докажува дека не да отидат на запад, туку на западната хемисфера на универзумот, џабе е, не можат да се еманципираат и да се стекнат општи сваќања и погледи на светот.

Kolku ste samo greska sto poradi izbeglici, shipci i nekoi poedinci teroristi site muslimani gi stavate vo eden kosh...
Na primer vistinskite turci se mnogu dobri likovi posebno vo Germanija, se ponashaat normalno i ok lugje se, vistinskite tur4inki devojkite i zenite ne nosat shamii, zavesi, i takvi gluposti...
samo starite babi nosat shamii...
pola od biznisite gi drzat niz Germanija, mnogu se jaki i vo podzemjeto i na site strani...
Tie ne se teroristi kako ovie, i ne zamaraat so religijata, normalni lugje se a veruvaat vo islamot, kako nie sto veruvame vo pravoslavie.
Zatoa ne e dobro da se vregjaat i tie lugje koj se normalni i da im se posakuva i na niv smrt ...
Ova morav da go napisam zatoa sto imam eden kup top drugari turci, komsii a i motav edna lepotica zatoa dobro gi znam :unsure: , najgolema glupost vi se mislenjata, vo forma na "smrt za site muslimani" :(

Kolku ste samo greska sto poradi izbeglici, shipci i nekoi poedinci teroristi site muslimani gi stavate vo eden kosh...
Na primer vistinskite turci se mnogu dobri likovi posebno vo Germanija, se ponashaat normalno i ok lugje se, vistinskite tur4inki devojkite i zenite ne nosat shamii, zavesi, i takvi gluposti...
samo starite babi nosat shamii...
pola od biznisite gi drzat niz Germanija, mnogu se jaki i vo podzemjeto i na site strani...
Tie ne se teroristi kako ovie, i ne zamaraat so religijata, normalni lugje se a veruvaat vo islamot, kako nie sto veruvame vo pravoslavie.
Zatoa ne e dobro da se vregjaat i tie lugje koj se normalni i da im se posakuva i na niv smrt ...
Ova morav da go napisam zatoa sto imam eden kup top drugari turci, komsii a i motav edna lepotica zatoa dobro gi znam :unsure: , najgolema glupost vi se mislenjata, vo forma na "smrt za site muslimani" :(

Vidi sega: Vo globala si vo pravo golem del od lugjeto se normalni ama se pogolem e delot sto pravi problemi i toa golemi. Posto ne moze vo mozok da im gledame i poedinecno da gi okrivime, od samozastita ja okrivuvame taa grupa od kade sto izlagaat.

Inace si kontradiktoren:
Na primer vistinskite turci se mnogu dobri likovi posebno vo Germanija, se ponashaat normalno i ok lugje se
i
mnogu se jaki i vo podzemjeto i na site strani.

Ama dobri lugje se.

Зошто морам јас како албанец да се оправдам за некој што сторил дело од други побуди.

Исто како за синот на Жан Митрев, кој побара од македонците да одговарате за него?

Терористот може да биде белец, црнец или албанец, македонец, од мешан брак, посвојуван, клониран... Секој лично ќе одговара.

Бидејќи сношти имаше албанци во 3 улоги: терорист, жртва и полицаец, зошто зборувате само за терористот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom