- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Знам дека вриеш ама не претерувај хахахахаЖутиот за Ибра кој уствари беше чист пенал за Милан?
Знам дека вриеш ама не претерувај хахахахаЖутиот за Ибра кој уствари беше чист пенал за Милан?
У скок му удре у рука која не е уз тело? Што не е јасно?Знам дека вриеш ама не претерувај хахахаха
Па ако не спомни го и она од прво полувреме кога топката прво му удри у тело па у рака на Кумбула мислам дека беше јер "какви пенали се суделе годинава за игра со рука у шеснаестерец"У скок му удре у рука која не е уз тело? Што не е јасно?
Си глеал какви пенали се суделе годинава за игра со рука у шеснаестерец?
Ако му удри у тело па у рука не е пенал, зашто мешаш не ми е јасно?Па ако не спомни го и она од прво полувреме кога топката прво му удри у тело па у рака на Кумбула мислам дека беше јер "какви пенали се суделе годинава за игра со рука у шеснаестерец"
Онај на Рома беше 50-50 ситуација бидејќи глупиот Бенансер наместо на топка која беше поблиску одеше директно на Педро...и да одеше на Вар ќе го оправдаше пеналот....а овај за Милан ниту во Велешта таков не свират...Чаканоглу сам да си го гледаше на ВАР ќе си го поништеше од срам....резил невиден.А пеналот на Рома? Жутиот за Ибра кој уствари беше чист пенал за Милан?
Срамен пенал за Милан во стилот на пеналите за Јувентус...Чаканоглу од воздухот падна и се зачуди шо му свирнаа..Dzoni podobro bi sudel od sudija.![]()
Срамен беше пеналот и за Рома. Ни п од пенал двата немаа.Срамен пенал за Милан во стилот на пеналите за Јувентус...Чаканоглу од воздухот падна и се зачуди шо му свирнаа..
Онај на Рома беше 50-50 ситуација бидејќи глупиот Бенансер наместо на топка која беше поблиску одеше директно на Педро...и да одеше на Вар ќе го оправдаше пеналот....а овај за Милан ниту во Велешта таков не свират...Чаканоглу сам да си го гледаше на ВАР ќе си го поништеше од срам....резил невиден.
Јас ти тврдам дека ако одеше да го гледа ќе го оправдаше заради смотаниот Бенансер...чоекот директно оди на Педро бидејќи се изглупира наместо да си ја загради топката.....ама добро си гледаш субјективно оти си за Милан и никако да го признаеш смешниот Јувентус пенал што го добивте и ги ставаш на исто рамниште со овај на Педро...окејАбе ти си познат по тресење глупости на форумов општо познато е тоа, ама ова е срамно и за твои стандарди џони.
Какви црни 50-50 бе брат![]()
![]()
Срамен заради Бенансер не заради судијата......и да одеше да го гледа ќе го оправдаше 100% сум убеден...а дали ќе го оправдаше овај на Чаканоглу од воздухот шо падна?...чиста компензацијаСрамен беше пеналот и за Рома. Ни п од пенал двата немаа.
Џони дај бе не лупај глупости. Ни П од пенал немаше ни тоа од Бенасер па сакал и 20 пути вар да гледа. Не се губи.Јас ти тврдам дека ако одеше да го гледа ќе го оправдаше заради смотаниот Бенансер...чоекот директно оди на Педро бидејќи се изглупира наместо да си ја загради топката.....ама добро си гледаш субјективно оти си за Милан и никако да го признаеш смешниот Јувентус пенал што го добивте и ги ставаш на исто рамниште со овај на Педро...океј
Автоматски споено мислење:
Срамен заради Бенансер не заради судијата......и да одеше да го гледа ќе го оправдаше 100% сум убеден...а дали ќе го оправдаше овај на Чаканоглу од воздухот шо падна?...чиста компензација
Не знам што си гледал, каде одел на Педро.... Ја видов градење топка, по шо Педро го гази и паѓа и станува да продужи играта. Смешен пенал.Јас ти тврдам дека ако одеше да го гледа ќе го оправдаше заради смотаниот Бенансер...чоекот директно оди на Педро бидејќи се изглупира наместо да си ја загради топката.....ама добро си гледаш субјективно оти си за Милан и никако да го признаеш смешниот Јувентус пенал што го добивте и ги ставаш на исто рамниште со овај на Педро...океј
Автоматски споено мислење:
Срамен заради Бенансер не заради судијата......и да одеше да го гледа ќе го оправдаше 100% сум убеден...а дали ќе го оправдаше овај на Чаканоглу од воздухот шо падна?...чиста компензација
Џакомели компензираше затоа што пеналот на Рома имаше врска колку тој на Милан.Срамен заради Бенансер не заради судијата......и да одеше да го гледа ќе го оправдаше 100% сум убеден...а дали ќе го оправдаше овај на Чаканоглу од воздухот шо падна?...чиста компензација