Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:
Затоа беше НЕРЕШЕНО

честитки за победата!заслуживте да ги поминете на јувентус!се надевам на полу финале мегу 4 англиски клубови! :smir:
Нема да ги сопре Интер.Сите англиски екипи ке влезат!
Овие 2 цитати малку ми се подудараат, сакам Интер да одат понатаму али ми се допаѓа и идејата за Англиско полуфинале/финале

Ај нека ни е честито. Победивме, малку потешко, но сепак победивме. Следен противник би ми се допаднало да биде Виљареал, иако не се за потценување, пред 2-3 сезони стигнаа до полуфинале. Порто или Атлетико Мадрид, сеедно, мислам дека би биле идеални за прогрес во полу - финале. Се надевам дека ќе го избегнеме Баерн Минхен, оти ова денес навистина ме уплаши :) И да, се надевам дека ќе избегнеме некоја од англиските екипи, но како што сме си баксузни веројатно некоја од нив ќе е:toe:
И за крај, Есјен = ЅВЕР, е а и Белети, само што има малку проблем со координација ли, концентрација ли, не е ни битно. Добра ноќ!
Баерн Минхен се истрошија, се испукаа 10тина гола на 2 натпревари и на следниот натпревар (во ЛШ) прашање е дали ќе постигнат и 1, држете ме за збор :smir:

Што се однесува до играта ништо посебно, нема да ја коментирам, задоволен сум од резултатот и тоа е...:toe:

Кога флезе Белети во игра му реков на татко ми:
Или ќе даде гол или заради него ќе примиме гол, накрајта така се испостави (пеналот) но се извади со одличната асистенција до Дрогба:)

П.С. Даворееее кај сииии, да ти даам ја тебе 1 зеленко :):helou:

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
EСЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН МАЈСТОРЕ..... Двајца ги натрча ко бугати што претицува 101 и фиќо во пакет. Вредиш колку двајца :)..

Kaко и да е јас пропуштив дел од утакмицава.. некој поинформиран да каже кој ќе одсуствува на следниот меч поради жолти и ако може линк од слободниот на дрогба.

Одлично

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Да ја споделам и тука мојата радост за победата. Сега веќе се е возможно.
Нека се паѓа било кој, само реваншот нека биде на Стенфорд Бриџ:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честитки за победата:smir:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Честитки момци, сепак покажавте поголема желба за влез во четвртфиналето. Челзи ми е една од поомилените европски екипи, но сепак неможев да навивам против мојата најстара љубов, Јувентус.
Како и да е, ви посакувам многу успех во понатамошните натпревари и со малку среќа да го вратите она што лани ви беше одземено а тоа е пехарот во лигата на шампионите. Очекувам финале на две од следниве три екипи: Челзи, Манчестер и Барселона. Другите не се кадарни.:smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
честитки многу добро изиграно хидинг мисслам беше прав потег за вас

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Искрени честитки за победата :smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Честитки. Ми го направивте меракот со победата против Јуве. Посебно како сум се радувал коа не ви признаа гол зашто Буфон сосе топката беше во гол и после нафурано им збимбари Есиен. Браво.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честитки за пласманот понатаму,а не победата бидејки беше 2-2 а тоа е нерешено ако незнаете.:smir:

F

fantomX

Гостин
Честитки за пласманот понатаму,а не победата бидејки беше 2-2 а тоа е нерешено ако незнаете.:smir:
Во право си, всушност 2-1 за Јуве требаше да биди. Ама нокаут натпреварите се такви шо можи да се помини и со два нерешени натпреврари, па победа всушност значи пласман понатаму.

Хидинк вели дека тоа било страшен натпревар, вистински евро-тест, во кој морало да се постигне барем еден гол, што и било остверено. Првото полувреме, не цело, но претежно било под нивото на кое треба да е Челзи, но во второто полувреме било подобро. И тоа што било најдобро, е реакцијата на играчите на примените голови, нивниот победнички карактер (нешто што со Сколари го немавме, туку баш спротивно). Така, Гус вели дека не би коментирал повеќе директно за натпреварот, внимателно ќе го прегледа на DVD неделава, по спласнувањето на еуфоријата, без многу емоции; за да извади заклучок што е позитивно а што негативно во играта. Но најмногу го радува секако, победничкиот менталитет на играчите по примените голови.
Хидинк околу Дрогба вели дека е се подобар и подобар, ако си стопер не ти дава да дишиш, како резултат не неговото постојано залагање, и се надева дека така и ќе продолжи.
Лампард со изјава дека сега сите европски гиганти треба да бидат исплашени од овој Челзи.

Со Арсенал или Хул во полуфиналето на ФА играме на 18 април, во сабота, на Вембли со почеток од 18:15. Пренос се подразбира.

Околу Есиен да искоментирам, сметав(м) дека не требаше до почеток да игра, ама не беше многу лош (не ни в премногу добар), ама со постигнат гол во првиот натпревар во ЛШ после финалето, и тоа нокаут-натпревар, секако дека ќе има појќе самодоверба.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Честито пласман, заслужен:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Во право си, всушност 2-1 за Јуве требаше да биди. Ама нокаут натпреварите се такви шо можи да се помини и со два нерешени натпреврари, па победа всушност значи пласман понатаму.
Се однесуваше на натпреварот синока.Победи честитаа кога тепавте во Лондон. Синока беше нерешено. :):smir:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Да ја споделам и тука мојата радост за победата. Сега веќе се е возможно.
Нека се паѓа било кој, само реваншот нека биде на Стенфорд Бриџ:smir:
Незнам зошто али ја повеќе сакам реваншот да го играме у гости. Помал е притисокот врз фудбалерите (не се брка водство, освен дома ако се киксне) а и факт е дека годинава играме добро на гости.
Туку ај ќе видиме...

Се однесуваше на натпреварот синока.Победи честитаа кога тепавте во Лондон. Синока беше нерешено. :):smir:
Не се важни граматичките грешки, битно поминавме.
Пласманот во 1/4 финале е и еден вид победа :toe:

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
ајде некаа ви е честито се пласиравте во 4-на финале
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус