- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Затоа беше НЕРЕШЕНОiskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:
честитки за победата!заслуживте да ги поминете на јувентус!се надевам на полу финале мегу 4 англиски клубови! :smir:
Овие 2 цитати малку ми се подудараат, сакам Интер да одат понатаму али ми се допаѓа и идејата за Англиско полуфинале/финалеНема да ги сопре Интер.Сите англиски екипи ке влезат!
Баерн Минхен се истрошија, се испукаа 10тина гола на 2 натпревари и на следниот натпревар (во ЛШ) прашање е дали ќе постигнат и 1, држете ме за збор :smir:Ај нека ни е честито. Победивме, малку потешко, но сепак победивме. Следен противник би ми се допаднало да биде Виљареал, иако не се за потценување, пред 2-3 сезони стигнаа до полуфинале. Порто или Атлетико Мадрид, сеедно, мислам дека би биле идеални за прогрес во полу - финале. Се надевам дека ќе го избегнеме Баерн Минхен, оти ова денес навистина ме уплаши И да, се надевам дека ќе избегнеме некоја од англиските екипи, но како што сме си баксузни веројатно некоја од нив ќе е
И за крај, Есјен = ЅВЕР, е а и Белети, само што има малку проблем со координација ли, концентрација ли, не е ни битно. Добра ноќ!
П.С. Даворееее кај сииии, да ти даам ја тебе 1 зеленко :helou: