Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Не изигравме најдобро, ама беше сосем доволно за да си поминеме во следна фаза...уште ми е мака што белети не даде гол на крајот....да се искупи за пеналот.....ама мора да се признае дека Гус одбра добра тактика.....
БРАВО......

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Честитки на пласманот во четврт финале:smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:
Немој беееее... Да не ви беше овој судијава, минимум 2-4 ќе беше. „Офсајдот“ на Дрогба и голот на Дрогба од слободен. Затоа не коментирај многу околу тој дел.

А за играта, можеби бевте малку подобри, особено кога влезе тој малиот.

В

Вори

Гостин
Даворе кај си?
ЕВе сум брате!Сеа да кажам.
Ако не умрев вечерва нема кога.Блед ко крпа,со чале ми ко коњи глеавме и се потевме.Ја бев готов.Играта ја гледав,не сум задоволен од неа,но тактиката на Хидинк беше супер.Судија Маленко да цркнеш да даде господ ми го скрати животот.Но Есиен и Дрогба,па и Чех ми го зголемија.Срцево ми е полно и сум прерадосен.Моите песимистички изјави не се остварија,фала Богу!Да живее Челси,Хидинк,Романович и сите.!

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Немој беееее... Да не ви беше овој судијава, минимум 2-4 ќе беше. „Офсајдот“ на Дрогба и голот на Дрогба од слободен. Затоа не коментирај многу околу тој дел.

А за играта, можеби бевте малку подобри, особено кога влезе тој малиот.
da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
ФАЛА!!!!!
во право си...

така го загубивме финалето со Манчестер во Москва

ама сепак заслуживме да одиме понатаму :smir:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
ФАЛА!!!!!
во право си...

така го загубивме финалето со Манчестер во Москва

ама сепак заслуживме да одиме понатаму :smir:

kolku samo se slagam so ovaa recenica:smir::smir::smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????
Секогаш сум праведен, па и сега ќе бидам. Не беше рака. Ама те молам и ти биди праведен и кажи дали беше фаул тоа на Балак пред да игра Белети со рака? Тиаго (ми се чини дека беше) изгледа се сопна од тревата, сигурно имало некое подолго.

В

Вори

Гостин
А,дали беше фаул над Тиаго кога падна сам,и кога Дел Пиеро го закачи Белети в рака за пенал?

Д

Демијан

Гостин
Добар натпревар гледавме, честито победата и ви посакувам успех за понатаму во ЛШ.:smir:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Секогаш сум праведен, па и сега ќе бидам. Не беше рака. Ама те молам и ти биди праведен и кажи дали беше фаул тоа на Балак пред да игра Белети со рака? Тиаго (ми се чини дека беше) изгледа се сопна од тревата, сигурно имало некое подолго.

sudijata morase da se vadi za nekoi raboti.mozda ne bese faul na tiago.ne znam

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
А,дали беше фаул над Тиаго кога падна сам,и кога Дел Пиеро го закачи Белети в рака за пенал?
Давор, да бидеме реални, Белети беше втор голман. А за другото се сложувам

sudijata morase da se vadi za nekoi raboti.mozda ne bese faul na tiago.ne znam
За кои работи да се вади? Кажи една, па ќе те демантирам

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Честитки за победата! Не ме разочарувајте вие сте мојот тим во продолжение на лигата на шампионите! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom