Гледање online филмови и серии - KODI XMBC..

• Креатор на темата Креатор на темата tazeclence
  • Време на започнување Време на започнување
I samo go instaliram ova i gotovo?

A citam ima i da platis iptv, kako odi toa?

I internet od 30mps e dovolen?

Ne sekogaš im rabotat linkovite.....i na ovoj kanal i na Robin Hud...

Imaat doma zemeno android box so kodi, kako funkcionira ova sega, kako da gledam fudbal na nego, i tie raboti? :oops:

Ima Modbro ama slikata e losa, netflix ama bara username, ima nekoe sky plus iptv isto bara kod, a kodi ima nekoi addons ama nemozam da se snajdam.
Работи според видео упатствово нема да згрешиш.

Има и на Facebook група направено https://www.facebook.com/groups/BalkanGreen/ Придружи се, читај во групата објави и се што те интересира можеш да прашаш таму во групата

Последно уредено:
Работи според видео упатствово нема да згрешиш.

Има и на Facebook група направено https://www.facebook.com/groups/BalkanGreen/ Придружи се, читај во групата објави и се што те интересира можеш да прашаш таму во групата
Го инсталирав ова грин балкан, работи, но, програмите како Арена ми сецкаат, а филмови не ни пушта, само врти и исклучува.
Имам 30/1 интернет.

Го инсталирав ова грин балкан, работи, но, програмите како Арена ми сецкаат, а филмови не ни пушта, само врти и исклучува.
Имам 30/1 интернет.
Pošto si mi drugar podlogo vreme..ke ti dadam program kade Arenite a posebno Sport Klub programite ne seckaat... :cool:

Treba sa go čekiras telefonot da prifaka programi od nepoznati izvori i odi na downolad TVTap v2.5 apk i furaj

Pošto si mi drugar podlogo vreme..ke ti dadam program kade Arenite a posebno Spopr Klub programite ne seckaat... :cool:

Treba sa go čekiras telefonot da prifaka programi od nepoznati izvori i odi na downolad TVTap v2.5 apk i furaj

Ke go probam utre, i ako e kako sto vilas te castam so sakas, pobrz internet nemozam da uklucam kade sto sum.

јас дома иако сум на Макс Тв, сум на бакар и максимум оди до 22...23, па немам проблем

?
Не е кај мене, јас не користам, ми бараа таков кабел пред да го наместат, ама немав да им дадам.
Ако имаш нешто да помогнеш слободно, немора со фејспалмови и такви работи.
Фала.

Може ли некој да ме предложи некој добар ад он за Коди за балкански програми или некоја друга апликација.

Balkan Green - Blue Thunder
Браво, како ме сјеба, нит ра оти нит ништо... некој нов апдејт имат изглеа умрено е.. кажи како да го избришам да се вратам на лајвсрбија сега...
Едит- му требаше саат време.. сега почна да работи :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom