ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.755
- Поени од реакции
- 43.944
Да ве потсетам само дека Баерн лани ова време не знаеја кај терат. Така да, прерано е за заклучоци.
Ковач беше тренер, не трескај глупости.Да ве потсетам само дека Баерн лани ова време не знаеја кај терат. Така да, прерано е за заклучоци.
И што лошо кажа Манчестер? Ај пошто се курчиш и испаѓаш глуп, објасни.Ковач беше тренер, не трескај глупости.
70% од екипата играше зорле, со сите се раскара.
Остај, тресам глупости. Плус Ковач им беше тренер на Баерн, што е екстра релевантно на мојот муабет.И што лошо кажа Манчестер? Ај пошто се курчиш и испаѓаш глуп, објасни.
Баерн ги имаше играчите и тогаш, не знаеја кај тераат и беа уназадени од тренерот и само од тренерот. Беа Ферари што ги возеше баба, некаква аналогија да направам. На вас можеби ви е ФРАПАНТНО или чудно како тоа игра Баерн вака сега, а лани во ноември не играл. На мене сосема ми беше јасно дека со промена на тренер (од Ковач во било кој) ќе играат x5 пати подобро. Да им кажеа на играчите - играјте како сакате и умеете, ќе вадеа подобри резултати отколку под Ковач.И што лошо кажа Манчестер? Ај пошто се курчиш и испаѓаш глуп, објасни.
Изнапиша све и свашта и пак не ми кажа што погрешно напиша Манчестер?Баерн ги имаше играчите и тогаш, не знаеја кај тераат и беа уназадени од тренерот и само од тренерот. Беа Ферари што ги возеше баба, некаква аналогија да направам. На вас можеби ви е ФРАПАНТНО или чудно како тоа игра Баерн вака сега, а лани во ноември не играл. На мене сосема ми беше јасно дека со промена на тренер (од Ковач во било кој) ќе играат x5 пати подобро.
Но со Флик - играат x50 подобро, полн погодок се случи.
Што апсолутно не е случај со сегашниве примери што ги давате со Барса, Реал и остали. Само со едноставна промена на тренер - ниеден од овие тимови нема да станат Баерн Минхен 2.0 до крај на оваа сезона, што не ти е јасно?
Смелт, многу бе не знаеш.Баерн ги имаше играчите и тогаш, не знаеја кај тераат и беа уназадени од тренерот и само од тренерот. Беа Ферари што ги возеше баба, некаква аналогија да направам. На вас можеби ви е ФРАПАНТНО или чудно како тоа игра Баерн вака сега, а лани во ноември не играл. На мене сосема ми беше јасно дека со промена на тренер (од Ковач во било кој) ќе играат x5 пати подобро. Да им кажеа на играчите - играјте како сакате и умеете, ќе вадеа подобри резултати отколку под Ковач.
Но со Флик играат x50 подобро, полн погодок се случи. Според мене - подобар тренер од Јуп, Пеп и Хицфилд, како тренери што го тренирале Баерн.
Што апсолутно не е случај со сегашниве примери што ги давате со Барса, Реал и остали. Само со едноставна промена на тренер - ниеден од овие тимови нема да станат Баерн Минхен 2.0 до крај на оваа сезона, што не ти е јасно?
Не, не може да се повтори кај отепаниве екипи што ги пишувавте поназад.Истиот случај годинава може да се повтори кај друга екипа.
Зошто?Не, не може да се повтори кај отепаниве екипи што ги пишувавте поназад.
Ќе видиш зошто, зачувај ми го постов слободно.Зошто?
Ок. Значи според твојата логика Баерн Минхен сигурно ќе ја одбрани титулата?Ќе видиш зошто, зачувај ми го постов слободно.
Ок. Значи според твојата логика Баерн Минхен сигурно ќе ја одбрани титулата?
Што праиме ако не?
Мислиш дека ќе праите бек ту бек?
Пак ќе напоменам - Сити, ПСЖ, Јувентус, Атлетико, Реал и Барса не освојуваат ЛШ сезонава. Тоа ми е поентата, а не дали Баерн ќе освои или не.Ништо не ме премислува да мислам различно.
Значи Челзи има шансаПак ќе напоменам - Сити, ПСЖ, Јувентус, Атлетико, Реал и Барса не освојуваат ЛШ сезонава. Тоа ми е поентата, а не дали Баерн ќе освои или не.