UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Да ве потсетам само дека Баерн лани ова време не знаеја кај терат. Така да, прерано е за заклучоци.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Да ве потсетам само дека Баерн лани ова време не знаеја кај терат. Така да, прерано е за заклучоци.
Ковач беше тренер, не трескај глупости.
70% од екипата играше зорле, со сите се раскара.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
И што лошо кажа Манчестер? Ај пошто се курчиш и испаѓаш глуп, објасни.
Баерн ги имаше играчите и тогаш, не знаеја кај тераат и беа уназадени од тренерот и само од тренерот. Беа Ферари што ги возеше баба, некаква аналогија да направам. На вас можеби ви е ФРАПАНТНО или чудно како тоа игра Баерн вака сега, а лани во ноември не играл. На мене сосема ми беше јасно дека со промена на тренер (од Ковач во било кој) ќе играат x5 пати подобро. Да им кажеа на играчите - играјте како сакате и умеете, ќе вадеа подобри резултати отколку под Ковач.
Но со Флик играат x50 подобро, полн погодок се случи. Според мене - подобар тренер од Јуп, Пеп и Хицфилд, како тренери што го тренирале Баерн.
Ова подоле не ти го прави секој тренер, и тоа пази, овој Дантас не го ни регистрираа за настап во Бундес и ЛШ до крај на полусезоната.

Што апсолутно не е случај со сегашниве примери што ги давате со Барса, Реал и остали. Само со едноставна промена на тренер - ниеден од овие тимови нема да станат Баерн Минхен 2.0 до крај на оваа сезона, што не ти е јасно? Овие тимови имаат далеку помизерен тим отколку што Баерн имаа под Ковач.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Баерн ги имаше играчите и тогаш, не знаеја кај тераат и беа уназадени од тренерот и само од тренерот. Беа Ферари што ги возеше баба, некаква аналогија да направам. На вас можеби ви е ФРАПАНТНО или чудно како тоа игра Баерн вака сега, а лани во ноември не играл. На мене сосема ми беше јасно дека со промена на тренер (од Ковач во било кој) ќе играат x5 пати подобро.
Но со Флик - играат x50 подобро, полн погодок се случи.

Што апсолутно не е случај со сегашниве примери што ги давате со Барса, Реал и остали. Само со едноставна промена на тренер - ниеден од овие тимови нема да станат Баерн Минхен 2.0 до крај на оваа сезона, што не ти е јасно?
Изнапиша све и свашта и пак не ми кажа што погрешно напиша Манчестер?

Дали Баерн Минхен лани ова време знаеше кај тера? Ме боли кур зошто и како.

Тоа сакаше да каже, Баерн лани ова време беше тиња, се консолидираа и освоија на крај. Истиот случај годинава може да се повтори кај друга екипа. Или обратно кај Баерн да речеме, сеа газат и може да испаднат у прва нокаут утакмица.

Размисли друг пат што читаш и што пишуваш а не да се леташ/.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Оваа сезона ќе биди мачна и долга....ајде што ги отепа пандемијата тимовите финансиски,физички и секако...туку и навистина нема голем избор на млади и квалитетни фудбалери на пазарот што можат да направат разлика и големите клубови да се засилат соодветно...тоа се почустува најмногу кај Барса и Реал кои беа многу силни порано....сега се тешка бедотија..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Баерн ги имаше играчите и тогаш, не знаеја кај тераат и беа уназадени од тренерот и само од тренерот. Беа Ферари што ги возеше баба, некаква аналогија да направам. На вас можеби ви е ФРАПАНТНО или чудно како тоа игра Баерн вака сега, а лани во ноември не играл. На мене сосема ми беше јасно дека со промена на тренер (од Ковач во било кој) ќе играат x5 пати подобро. Да им кажеа на играчите - играјте како сакате и умеете, ќе вадеа подобри резултати отколку под Ковач.
Но со Флик играат x50 подобро, полн погодок се случи. Според мене - подобар тренер од Јуп, Пеп и Хицфилд, како тренери што го тренирале Баерн.

Што апсолутно не е случај со сегашниве примери што ги давате со Барса, Реал и остали. Само со едноставна промена на тренер - ниеден од овие тимови нема да станат Баерн Минхен 2.0 до крај на оваа сезона, што не ти е јасно?
Смелт, многу бе не знаеш.

Па и за Баерн лани ова болдираново важеше, никој не очекуваше со тие играчи со кои беа срање и со Флик да освојат све могуче, тоа сакаат да ти кажат.

Сити и ПСЖ ако ги сменат тренерите и играчите им останат здрави, одма би ги турил рамо уз рамо со Баерн. ПСЖ освен тужниот среден ред, во сите други делови е со сличен квалитет како Баерн. Сити па во секој дел, освен во тој ќелавиот на клупата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Кога сме кај ПСЖ, ги видел ли некој нив да играат со полн состав? Мислам дека секогаш кога ги гледам во ЛШ имаат бар три повредени првотимци, посебно во средина.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Ок. Значи според твојата логика Баерн Минхен сигурно ќе ја одбрани титулата?
Што праиме ако не?

Мислиш дека ќе праите бек ту бек?
Ништо не ме премислува да мислам различно.
Пак ќе напоменам - Сити, ПСЖ, Јувентус, Атлетико, Реал и Барса не освојуваат ЛШ сезонава. Тоа ми е поентата, а не дали Баерн ќе освои или не.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Пак ќе напоменам - Сити, ПСЖ, Јувентус, Атлетико, Реал и Барса не освојуваат ЛШ сезонава. Тоа ми е поентата, а не дали Баерн ќе освои или не.
Значи Челзи има шанса :jeeee:

Kajgana Shop

На врв Bottom