Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ное четири години го чекавме на Конте да мени формација кога му фалеа играчи, тој го играше Видал централен бек, Пациенца на место Пирло, Падоин каде што ќе фалеше човек...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.124
Поени од реакции
6.557
OFFICIAL: Inter announced that Alexis Sanchez who was subbed off at the end of the first half, has suffered a contracture in the right adductor.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.792
Поени од реакции
115.759
Понатаму, купувањето на Ериксен, колку и да беше ефтин, е голема грешка ако планираш да играш 3-5-2. За 3-4-1-2 е супер, ама Конте не игра 3-4-1-2
Како не игра? Па пост короната 90% тоа игра да му ебам матер. И тој еден позади напаѓачите во 3 4 1 2 кај Конте нема допирна точка со истиот играч во формација 4 3 1 2. Конте бара тркач, некој што ќе му ровари напред назад ко Сенси што е, ко Погба, ко СМС, а Ериксен за жал тоа не е и глупиот наш тренер не знае да го воочи и искористи тоа, корен да му ебам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Како не игра? Па пост короната 90% тоа игра да му ебам матер. И тој еден позади напаѓачите во 3 4 1 2 кај Конте нема допирна точка со истиот играч во формација 4 3 1 2. Конте бара тркач, некој што ќе му ровари напред назад ко Сенси што е, ко Погба, ко СМС, а Ериксен за жал тоа не е и глупиот наш тренер не знае да го воочи и искористи тоа, корен да му ебам.
Он игра ама тимот не игра. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.792
Поени од реакции
115.759
Снимка или слика има од вториот гол на Менхен? Ништо не покажаа на преносот, мене ми личеше дека е офсајд.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
На страна за момент Конте, вчера судијата и тие од ВАР исто како и против Милан беше катастрофален и за двата тима. Не дека нешто влијаеше на конечниот резултат, ама сепак...

Screenshot_20201022-130632_Chrome.jpg

Еве го моментот за вториот гол, за мене дури и при прикажаното она малку на преносот имаше офсајд. Ама истотака и Лукаку беше во офсајд при вториот гол ама за ова воопшто немаше репетиција ниту успорена снимка. Едвај малце покажаа и после од други агли. Чудно како и на двете спорни ситуации само по еднаш дадоа на пренос и тоа набрзака.
Исто не дадоа и ситуацијата кога еден од Борусија, мислам Гинтер играше со рака иако ми се чини беше прилепена, ама сепак, не се позамараа да покажат на тв.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Се се ама она како не беше пенал, ај што раката му беше близу телото ама тоа што одеше намерно да ја удри топката и раката му послужи да го зголеми обемот на телото и со тоа да спречи да стигне кај Лукаку кој ќе шутира директно од 8 метри во гол. Толку глупи и неписмени судии судат и тоа при ВАР е срамота...
[

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
На страна за момент Конте, вчера судијата и тие од ВАР исто како и против Милан беше катастрофален и за двата тима. Не дека нешто влијаеше на конечниот резултат, ама сепак...

Прегледај го приврзокот 271398

Еве го моментот за вториот гол, за мене дури и при прикажаното она малку на преносот имаше офсајд. Ама истотака и Лукаку беше во офсајд при вториот гол ама за ова воопшто немаше репетиција ниту успорена снимка. Едвај малце покажаа и после од други агли. Чудно како и на двете спорни ситуации само по еднаш дадоа на пренос и тоа набрзака.
Исто не дадоа и ситуацијата кога еден од Борусија, мислам Гинтер играше со рака иако ми се чини беше прилепена, ама сепак, не се позамараа да покажат на тв.
Ја прикажаа играта со рака, ама беше прилепена.
За голот на Минхен исто прикажаа ама тешко се гледаше дали ја удри играчот на Минхен, иако мене ми личеше од тој агол што пуштија дека играше.
За Лукаку не пуштија добар агол, ама беше најлесно за проверка, не верувам дека таму згрешиле.

Иначе НФЛ вакви ситуации како голот на Минхен, ако не може да се утврди со сигурност дали е прекршок или не, останува на сила првата донесена одлука на судиите, што за мене е сосема океј.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Ја прикажаа играта со рака, ама беше прилепена.
За голот на Минхен исто прикажаа ама тешко се гледаше дали ја удри играчот на Минхен, иако мене ми личеше од тој агол што пуштија дека играше.
За Лукаку не пуштија добар агол, ама беше најлесно за проверка, не верувам дека таму згрешиле.

Иначе НФЛ вакви ситуации како голот на Минхен, ако не може да се утврди со сигурност дали е прекршок или не, останува на сила првата донесена одлука на судиите, што за мене е сосема океј.
Минхен играа со Атлетико. За Интер зборам. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Mönchengladbach е град во Германија, различен и бааги одалечен од München.

Splendora Магелан?! Ќе ме поправат Стекот или Марио :icon_mrgr:
Тој надимак е за Сладоледот кој бараше кинези кои се со потекло од Африка и секако сакаат да гледаат фудбал во САД.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Ако пак старта со Перишич во сабота и официјално ке се откажам од конте ... мислам дека тоа ружното створење од човек има некаков лош допринос за колективниот тимски дух и се додека го носи дресот на Интер јас не очекувам апсолутно никаков позначителен напредок.

Играчи ко него, броз, наинголан , ериксен што очигледно не им се игра за интер треба под итно да се дадат па макар за кило семки. Еден Кандрева гинеше бар лани ова време...

Аххх Госенц како би улетал на таа позиција ама за жал не се пуштија по него...

Kajgana Shop

На врв Bottom