Како не игра? Па пост короната 90% тоа игра да му ебам матер. И тој еден позади напаѓачите во 3 4 1 2 кај Конте нема допирна точка со истиот играч во формација 4 3 1 2. Конте бара тркач, некој што ќе му ровари напред назад ко Сенси што е, ко Погба, ко СМС, а Ериксен за жал тоа не е и глупиот наш тренер не знае да го воочи и искористи тоа, корен да му ебам.Понатаму, купувањето на Ериксен, колку и да беше ефтин, е голема грешка ако планираш да играш 3-5-2. За 3-4-1-2 е супер, ама Конте не игра 3-4-1-2
Он игра ама тимот не игра.Како не игра? Па пост короната 90% тоа игра да му ебам матер. И тој еден позади напаѓачите во 3 4 1 2 кај Конте нема допирна точка со истиот играч во формација 4 3 1 2. Конте бара тркач, некој што ќе му ровари напред назад ко Сенси што е, ко Погба, ко СМС, а Ериксен за жал тоа не е и глупиот наш тренер не знае да го воочи и искористи тоа, корен да му ебам.
Исто, ама и тоа на Лукаку за 2-2 делуваше доста сумљиво.Снимка или слика има од вториот гол на Менхен? Ништо не покажаа на преносот, мене ми личеше дека е офсајд.
Ја прикажаа играта со рака, ама беше прилепена.На страна за момент Конте, вчера судијата и тие од ВАР исто како и против Милан беше катастрофален и за двата тима. Не дека нешто влијаеше на конечниот резултат, ама сепак...
Прегледај го приврзокот 271398
Еве го моментот за вториот гол, за мене дури и при прикажаното она малку на преносот имаше офсајд. Ама истотака и Лукаку беше во офсајд при вториот гол ама за ова воопшто немаше репетиција ниту успорена снимка. Едвај малце покажаа и после од други агли. Чудно како и на двете спорни ситуации само по еднаш дадоа на пренос и тоа набрзака.
Исто не дадоа и ситуацијата кога еден од Борусија, мислам Гинтер играше со рака иако ми се чини беше прилепена, ама сепак, не се позамараа да покажат на тв.
Минхен играа со Атлетико. За Интер зборам.Ја прикажаа играта со рака, ама беше прилепена.
За голот на Минхен исто прикажаа ама тешко се гледаше дали ја удри играчот на Минхен, иако мене ми личеше од тој агол што пуштија дека играше.
За Лукаку не пуштија добар агол, ама беше најлесно за проверка, не верувам дека таму згрешиле.
Иначе НФЛ вакви ситуации како голот на Минхен, ако не може да се утврди со сигурност дали е прекршок или не, останува на сила првата донесена одлука на судиите, што за мене е сосема океј.
Тој надимак е за Сладоледот кој бараше кинези кои се со потекло од Африка и секако сакаат да гледаат фудбал во САД.Mönchengladbach е град во Германија, различен и бааги одалечен од München.
Splendora Магелан?! Ќе ме поправат Стекот или Марио