Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха кој ти е измислениов лик? Ако овој сега со g-tech оди без чорапи дека му е мнпгу топло со грее? А со мидеа дури и со чорапи му студело А на работа fujitsuto и преку патики/кондури го осеќа дека му е ладно на ноџињата?? Леле стрелчо ова од лик како тебе ( со огромно познавање на клими и одлично баратање на интернетот за се околу климите ) не го очекував искрено.. а ботов твој SV B едвај чека да пишеш некој коментар одма го “мава “ 2 партии на коментарот.Samo si zaboravil da napises sto se nudi kaj nas (koja vnatresna i nadvoresna kako SET) i deka toa se ako tebe ti se gleda kako isto so ova na wasco.nl i negledas ja gledam deka se dve razlicni setovi....i pazi, vo .NL cenata na toj Haier kako SET (vnatresna+nadvoresna) e 1900evra a kaj nas 800eu
Автоматски споено мислење:
Ke cekame od tebe iskustvo prv da ja probas ne samo reklami da pravis
Korisnik od sosedstvoto so poveke modeli kako Midea, Fujitsu i korisnik od skoro na G-Tech objasnuva svoe licno iskustvo za mnogufalenata Modulacija i kako taa se cuvstvuva koga e zima i se greete.
Прегледај го приврзокот 271218
Dusko Dugousko ...citaj i nauci nesto za promenaХахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха кој ти е измислениов лик? Ако овој сега со g-tech оди без чорапи дека му е мнпгу топло со грее? А со мидеа дури и со чорапи му студело А на работа fujitsuto и преку патики/кондури го осеќа дека му е ладно на ноџињата?? Леле стрелчо ова од лик како тебе ( со огромно познавање на клими и одлично баратање на интернетот за се околу климите ) не го очекував искрено.. а ботов твој SV B едвај чека да пишеш некој коментар одма го “мава “ 2 партии на коментарот.
- и не ја рекламирам хаиерот него во дилема сум веќе 3 месеци каква клима да земам. И се решив или тундра грин или shorai edge.
Izborot ti e neverojaten, dali da zemam VW Polo ili BMW M4.Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха кој ти е измислениов лик? Ако овој сега со g-tech оди без чорапи дека му е мнпгу топло со грее? А со мидеа дури и со чорапи му студело А на работа fujitsuto и преку патики/кондури го осеќа дека му е ладно на ноџињата?? Леле стрелчо ова од лик како тебе ( со огромно познавање на клими и одлично баратање на интернетот за се околу климите ) не го очекував искрено.. а ботов твој SV B едвај чека да пишеш некој коментар одма го “мава “ 2 партии на коментарот.
- и не ја рекламирам хаиерот него во дилема сум веќе 3 месеци каква клима да земам. И се решив или тундра грин или shorai edge.
Me supcis ili gi supcis drugive deka nema da najdat sto i kako gree ?Типон на српскион форум или босански не ми текнува кој беше, душата му изваде на 09 АЕМИ во 60m2 ставена муе)))))))
forum.benchmark.rs

Еве го bmw m5, троши колку ќе му ставиш пелети. А со shorai edge 16ka во 50 квадрати нема да има потреба ич да го палам bmw-то. И јебига може да се дозволи климиче од 60к-65к боље јапанец него кинез.Izborot ti e neverojaten, dali da zemam VW Polo ili BMW M4.
Ama izgleda ke zemam Polo, BMW-to ke trosi mnogu.
samo mn pari e 36.000 namestena i nemam nekoj so iskustvo so toa modelche a inaku specifikacijata e 3 klasi nad site ostanati do tie pari se dvoumam za vivax aeri imam dobra cena 26.000 namestena dajte iskustvo so aeri ili chcooper hunter vrv https://www.cooperandhunter.com/lb/product/ch-s12ftxla-ng
Ovaa ti e ekstra klima so Gree kompresorcooper hunter vrv https://www.cooperandhunter.com/lb/product/ch-s12ftxla-ng
samo mn pari e 36.000 namestena i nemam nekoj so iskustvo so toa modelche a inaku specifikacijata e 3 klasi nad site ostanati do tie pari se dvoumam za vivax aeri imam dobra cena 26.000 namestena dajte iskustvo so aeri ili ch
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха кој ти е измислениов лик? Ако овој сега со g-tech оди без чорапи дека му е мнпгу топло со грее? А со мидеа дури и со чорапи му студело А на работа fujitsuto и преку патики/кондури го осеќа дека му е ладно на ноџињата?? Леле стрелчо ова од лик како тебе ( со огромно познавање на клими и одлично баратање на интернетот за се околу климите ) не го очекував искрено.. а ботов твој SV B едвај чека да пишеш некој коментар одма го “мава “ 2 партии на коментарот.
Eve i 1h,pokasno...
Malce toa promena na display za korisnikot zvuci cudno,no i toa e nekoe resenie...
Другаре каде има ваков мерач да се купи ?PANASONIC CU-E12CKP5 од 2004-та , монтирана на надворешен ѕид од балкон.
Вклучување во 9:45 наутро
Надворешна 11 Целзиус
Усис внатрешна 19
Аутофан на 21 Целзиус.
После 2 мин. од вклучување
Излез кај перка 52, после 49-50 Целзиус
На еден метар од крилца 33 Целзиус
Повлече 1530 вати, после одржува 840-750 вати,
Простор 30 м2, строг север, два надворешни ѕида, балкон, прозори ПВЦ профил- термопан 10 м2,средно изолиран, стан во зграда.
Другаре каде има ваков мерач да се купи ?