- Член од
- 9 август 2017
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 43
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха кој ти е измислениов лик? Ако овој сега со g-tech оди без чорапи дека му е мнпгу топло со грее? А со мидеа дури и со чорапи му студело А на работа fujitsuto и преку патики/кондури го осеќа дека му е ладно на ноџињата?? Леле стрелчо ова од лик како тебе ( со огромно познавање на клими и одлично баратање на интернетот за се околу климите ) не го очекував искрено.. а ботов твој SV B едвај чека да пишеш некој коментар одма го “мава “ 2 партии на коментарот.Samo si zaboravil da napises sto se nudi kaj nas (koja vnatresna i nadvoresna kako SET) i deka toa se ako tebe ti se gleda kako isto so ova na wasco.nl i negledas ja gledam deka se dve razlicni setovi....i pazi, vo .NL cenata na toj Haier kako SET (vnatresna+nadvoresna) e 1900evra a kaj nas 800eu
Автоматски споено мислење:
Ke cekame od tebe iskustvo prv da ja probas ne samo reklami da pravis
Автоматски споено мислење:
Korisnik od sosedstvoto so poveke modeli kako Midea, Fujitsu i korisnik od skoro na G-Tech objasnuva svoe licno iskustvo za mnogufalenata Modulacija i kako taa se cuvstvuva koga e zima i se greete.
Прегледај го приврзокот 271218
- и не ја рекламирам хаиерот него во дилема сум веќе 3 месеци каква клима да земам. И се решив или тундра грин или shorai edge.

)))))))