- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Јас не разбрав баш. За секоја година од 1917 до 2020 за по еден филм да пишеме коментар?
Злате само 1(еден) човек има право да пише за истата година на истата страна,како ќе се развива дискусијата на форумов поточно темава,така ќе се пишува за истата година било кој филм само се разбира да биде од 1917,кога ќе дојдеме до 1918 страна од таа година ќе треба да биде и филмот,и се така до 2020,колку повеќе се дискутира на темава така побрзо,и ќе ги елиминираме.
Се надевам сега е убаво објаснето.
Да си се надополнам значи да не фаќате здраво за готово дека треба да дадете рецензија за филмот може буквално да издвоите било што за истиот од Соундтрак,преку рандом луѓе кој поминуват на пешачки,до ѕвездени неба,сини неба,зајдисонца,колоритност,значи не знам бидете креативни откријте некој скриен детал,кој можеби другите не го забележале, и нормално пишете го името на самиот филм

Последно уредено:

realno od 30 lugje sto gi sledam na letter nemase drugi prviot so go otvoriv i bapnav skrinsot da mu dokazam na palanka deka nekoj ima izgledano i od 1917...Kako i da e izgleda 1917strana ke ja zavrsime bez filmce hahaha idemo dalje uspesno mi pocna takanarecenata mislenje-tema