planetwin365.itНа Si имаш 1.72 а на No имаш 1.77? Каде се кладиш, во пеколот?
Јас не знам како можат во 21 век да си дозволат да излезат со 1.72-1.77 коефициенти на бинарен настан. Тоа е трагично. Треба некое здружение на корисници да ги тужи некаде. Пајнкал на некои настани со бинарен исход дава 1.96-1.96 коефициенти.planetwin365.it.. морам бидејќи на бет365 имав проблеми со акаунтот, заледен беше, на чекање сум до 17ти за ма можам нов да отворам...
Ima kolku sakas takvi umreni kladilnici, i zlatna kopacka vo zivo nudi takvi smesni koeficienti 1.75 so 1.75Јас не знам како можат во 21 век да си дозволат да излезат со 1.72-1.77 коефициенти на бинарен настан. Тоа е трагично. Треба некое здружение на корисници да ги тужи некаде. Пајнкал на некои настани со бинарен исход дава 1.96-1.96 коефициенти.
Ги има затоа што луѓето им се кладат таму. Нека престанат ќе видиш како ќе ги кренат наеднаш коефициентите.Ima kolku sakas takvi umreni kladilnici, i zlatna kopacka vo zivo nudi takvi smesni koeficienti 1.75 so 1.75![]()
Да ама Пајнакл дава така оти знаат колку им се точни коефициенти и граници.Пајнкал на некои настани со бинарен исход дава 1.96-1.96 коефициенти.
Мене како краен корисник тоа воопшто не ме интересира. Не можат од своето незнаење да се бранат со мизерни коефициенти и огромни маргини. Мислам, очиглено можат, ама мои пари не гледаат сигурно.Да ама Пајнакл дава така оти знаат колку им се точни коефициенти и граници.
Прав си ама јас ти кажувам зошто Пајнакл се толку "дарежливи" со квотите. За мене се лоши оти отвараат мој лиги со 100 еура кликот и ми ги рушат границите. Ако е Пајнакл сигурен дека шансата да добиеш тогаш ги местат на 1000еур кликот утакмицитеМене како краен корисник тоа воопшто не ме интересира. Не можат од своето незнаење да се бранат со мизерни коефициенти и огромни маргини. Мислам, очиглено можат, ама мои пари не гледаат сигурно.
Stoe toa srbov?Kakov glupak e srbov
MajgatiStoe toa srbov?