Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Па....сигурно смениле, можда и во џамија почнале да идат :pos:
Јас воопшто не би поздравил некој таков да познавам.
„Поздравам“ стави го во наводници.

Па не само да го поздрават, јас да познавам има да го испрашам како течела процедурата, за колку пари го вработиле, итн. Ако мислат дека ова е сосема коректен начин за добивање работа, нема што јас да се правам попаметна и да мислам дека некако ќе го увредам.

121059120_2669677653284671_3189583542613370673_o.jpg

Реално, немале никаква потреба од станување Албанци ако сакале да ги вработат, ама сатисфакцијата што ДУИ ја добива од мочање по комуњарот е преголема.
Секогаш и во секоја прилика преку вакви примери им даваат до знаење кој ебе кој гледа во Владата, ниеден единствен зицер немаат промашено. Алал вера, стварно.

Духовната состојба на вработените комуњари не е за коментирање, ама сигурнен сум дека ни се неписмени и неспособни, ни пак им гори толку за да морале ова да го прават. Влаинката па поготово. :icon_lol:

Реално, немале никаква потреба од станување Албанци ако сакале да ги вработат, ама сатисфакцијата што ДУИ ја добива од мочање по комуњарот е преголема.
Секогаш и во секоја прилика преку вакви примери им даваат до знаење кој ебе кој гледа во Владата, ниеден единствен зицер немаат промашено. Алал вера, стварно.

Духовната состојба на вработените комуњари не е за коментирање, ама сигурнен сум дека ни се неписмени и неспособни, ни пак им гори толку за да морале ова да го прават. Влаинката па поготово. :icon_lol:
Влаинката е машко.

Отвори коментарите комуњарите мислат дека они дупат.
Гарант мислат дека сите шо ги ругаат им се хејтери и сакаат да се на нивно место :D

Еволуција на еден комуњар.

Србин>Југословен>Југословен во Република Македонија>граѓанин на Северна Македонија>Албанец.

Вакво себе негирање не сум видел никаде. До толку да се срамат од тоа што се.

не се само тие локации...бев во Дојран пред месец дена, не ддв, сметка нема, а банани не се мерат, на парче како краставици се продаваат...
А има и деуго.... многу производи, еве да кажеме на БитПазар, посебно технички, па и без фискална а се поскапи од другата страна на Вардар, на соодветна локација...
е сега има друга работа, ако нашите одат на БитПазар ѓоа за поефтино, дали нивните доажаат на оваа страна за поефтино ???
доважаат Сити Мол и Јумбо, ама не за поефтино...
Автоматски споено мислење:

Еволуција на еден комуњар.

Србин>Југословен>Југословен во Република Македонија>граѓанин на Северна Македонија>Албанец.

Вакво себе негирање не сум видел никаде. До толку да се срамат од тоа што се.
лесно им е додека не се воведе сунет, а за тие што ќе се изјаснат албанец рисјанин приемен по литературен албански јазик што не го знаат ни Таљат ни Али...

Може некој од освестениве и европски Албанци да преведе што не пцуеле овие неевропскиве?
Пцуеле малку пцуеле.

Ај не лажи сигурно нешто мртов каур има.
Го немаше тоа, *најлошото* што го слушнав беше чифша маќедонт, веројатно знаеш што значи.

....се однесуваат само на припадници на СВР Куманово од македонска националност.
Малку помалку ќе признаеш дека си албанец.

Ова е веќе најмизерно од помизерното.
Курвите кај македонска тв имаат повеќе достоинство од овие. Мислиш за леб трпат, бруки мрзливи.
Може да појасниш зошто мислиш дека се курви, тоа што се пишале како албанци, тоа што употребуваат квота за да се вработат, или двете?

Може да појасниш зошто мислиш дека се курви, тоа што се пишале како албанци, тоа што употребуваат квота за да се вработат, или двете?

Не мислам, не пишав никаде дека се. Пишав дека достоинството, па со тоа и самата вредност ко човек, им е помала.

Ова е класична злоупотреба и повреда на принципите и духот врз кој што се темели Охридскиот Рамковен Договор, заедно со постулатите инкорпорирани во платформата од Тирана.

Slatko si se smeam, ama bas slatko :).
Tuku za drugar prasuvam. Sto e poloso da se pisis siptаr za drzavno ili bugar za pasos? Koj se so pogolemi moralni velicini?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom