Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Се согласувам за Токо,прв пик ми беше и на мене сабајле.
Антонов и Милутинов се аут ради корона,може да добие некоја минута во ротација плус.
Да, заборавив и тоа да го спомнам.
За утре затоа го гледам Жалгирис како убава двојка, иако падна 1.80 веќе.. Тима, Мики, Воронов позитивни, уште ако не игра Швед тогаш е поклон ова. Викендов тепаа ради монструозна партија на Јеребко, ама Жалгирис е сериозна екипа. Ме интересира како ќе бидат поставени границите за играчи, освен него само Букер и Бертанс може да направат нешто.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Гледам Уфа има 16 хокеари повредени, а драстично паѓа коеф на Новосибирск.. Ништо чудно тука 2ка да искочи..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.210
Македонија треба да е бетон 0-2 гола вечер. Мрме мртвиот секад игра пичкарски у вакви дуели, и да водиме 1-0 ќе се брани со сите сили убеден сум во тоа, а и да губиме Косовариве ќе се затворат. Ова може да го сјебе само некој ран гол, инаку ако е до кај 20 и некоја минута 0-0 претпазливоста ќе се зголемува. Очекувам доста тврд меч без премногу шанси. И едно прашање, ВАР има?

Норвешка т1 2+
Доста голема квота а играат на домашен терен. Не ми се играат конечен 1 зашто и примаат доста голови, инаку мислам дека ќе ги добијат Србиве кои се најидиотската репка у свет, полни со квалитет и талент али канцер федерација, канцер тренери... Халанд е ударна игла кај Норвежаните и не гледам кој би можел да го сопре од кај Србиве. Општо земено квалитетна репка е Норвешка, а Србиве пошо се раштиман оркестар би требало да јадат два комада.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Може да паѓаат пенали, тоа е единствено нешто што може да заебе 0-2, иначе Мрме до сега редовно форсирал мртов фудбал без разлика на противник, особено во вака битен меч..сто посто ќе форсира исто :D

M

Macedon1um

Гостин
Не знам како ви се игра 0-2 гола кога знаете дека и кај нас и кај Косово одбраните се најслаб дел од екипата, поарно ГГ лупнете и свиркајте си

* Истото би го рекол и за Норвешка - Србија

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.210
Не знам како ви се игра 0-2 гола кога знаете дека и кај нас и кај Косово одбраните се најслаб дел од екипата, поарно ГГ лупнете и свиркајте си

* Истото би го рекол и за Норвешка - Србија
Затоа што е елиминациски меч, пребитен за двете екипи и се очекува тврд фудбал. Нормално, гаранција нема за ништо и генерално мразам да играм ограничувачки игри али јебига, оваа мислам ќе излезе.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Гледам Уфа има 16 хокеари повредени, а драстично паѓа коеф на Новосибирск.. Ништо чудно тука 2ка да искочи..
АКо гледаш инфо на резултати за повредени ке ти кажам дека не се точни,друго им се вракат голманот на Уфа мислам,трето Сибир имат проблеми со повреди на 4-5 играчи битни и имат лоша атмосфера во тимот,голманите им се лоши,
Со ова Ковид срање само на 30мин пред почеток играње кога ке излезат поставите ако се нема 100% инфо а тешко се наога се друго е коцка

Член од
8 ноември 2012
Мислења
234
Поени од реакции
389
Ќе клавет голој и младиве и стариве денес барем по 2. Т2иТ1 оклу 5.9

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Сегде се игра без публика така? Ако е сгде без публика се намалува влијание на домашен терен.

Инаку:

Грузија - Белорусија 1
БИX - С. Ирска 1

Не знам во кои состави ама и овие ми идат

Шкотска - Израел 1
Бугарија - Унгарија 2

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ништо од Подороска, никаков отпор нема да даде денес. Not even a contest.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mike James 17.5+
Prvo kolo na gosti kaj Barsa odigra mn slaba utakmica a pak na kraj imase 13pts, granicata mu bese 20.5 sea go spustija na 17.5 toa deka Shengelia bese upiten za prvata utakmica.
Se ocekuva da eksplodira vecerva doma protiv Makabi, ne go gledam ispod 20pts.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Леле Свјонтек како игра ау ау аууу :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Не и даде да диши, го нападна секое топче кое можеше да биде нападнато. Кутрата Подороска не знам дали имаше повеќе од 20 чисти удари, онака да може да се намести на удар.

Инаку, немам досега видено ваква тенисерка како Свиатек. Има ужасна тенхика на изведување удари, замавнува како со лопата, и некако чудесно топчето секогаш завршува во терен.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom