Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе спие Алонсо со рибите, ако не сака да си оди.
Кепа ќе остане или и тој ќе оди? Нека игра некаде, Вили втор голман.

Фантастичен рок, браво за Марина. (y)
Дај не зезај, кој ќе кушува 80 милионски голман во последна недела? Па тоа треба некој стварно ретардиран тим да биде за тоа да го направи...

Ма да..ми текнува пред пар години некоја екипа ова го направи..само да ми текне како се викаше...Цхел...Цхелсеа? Не знам сигурно некоја ретардирана екипа од Втора дивизија, не верувам сериозна екипа да би направила нешто вакво

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Дај не зезај, кој ќе кушува 80 милионски голман во последна недела? Па тоа треба некој стварно ретардиран тим да биде за тоа да го направи...

Ма да..ми текнува пред пар години некоја екипа ова го направи..само да ми текне како се викаше...Цхел...Цхелсеа? Не знам сигурно некоја ретардирана екипа од Втора дивизија, не верувам сериозна екипа да би направила нешто вакво
Кој рече дека треба да го продадат? Нека го откачат од плата барем, некој ќе го позајми, не знам за Атлетико, ако Облак си оди.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Освен ако се случи нешто неочекувано во следниве два часа, само уште Лофтус во Фулам и Томори во Вест Хем ќе се комплетираат. Три леви бекови остануваат :D
Штета за Томори, не знам зошто Лампард не гледа во него играч што би играл почесто оваа сезона.

Не смета на Рудигер, ќе го позајмува Томори...и остануваме со Тилва, Андрес и Курт во рака...

Шо знам, четворица дефанзивци мене ми изгледаат како оптимална бројка, тројца...и тоа луѓе што до сега грешеа...шо знам.....

...освен ако не планира повеќе шанси на Рудигер да му дава и се ова што беше до сега да бида вода под мостот само? Шо знам..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Штета за Томори, не знам зошто Лампард не гледа во него играч што би играл почесто оваа сезона.

Не смета на Рудигер, ќе го позајмува Томори...и остануваме со Тилва, Андрес и Курт во рака...

Шо знам, четворица дефанзивци мене ми изгледаат како оптимална бројка, тројца...и тоа луѓе што до сега грешеа...шо знам.....

...освен ако не планира повеќе шанси на Рудигер да му дава и се ова што беше до сега да бида вода под мостот само? Шо знам..
Нормално дека ќе се врати Рудигер во тимот, затоа оди Томори. Сакаше да го задржи Томори, ама не успеаа да го дадат Рудигер.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
И Сар и тој малиот стопер од Барселона. Маестрално.
Сега останува на играчите и особено на Лампард да испорача. А ние да одмориме малку.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Иначе и Томори остана, одбил да оди во Вест Хем. Пет стопери и три леви бекови :D

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Алонсо од зорт стана лев бек, ако игра, треба да игра на средина лево. На таа позиција ги имаше најдобрите натпревари.

Инаку, во јануари може да одат во оние клубови кои ќе се мачат на дното. И тоа е една од опциите. Друго е тоа што ќе имаат доста збиен распоред, по кој ќе следуваат и доста повреди. Следниот проблем е Ковидот каде може и цела група играчи да оди во изолација 2 недели. Затоа е добро да имаат и неколку фудбалери во резерва.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727

Мислам дека подобро ќе му одговараше Сотон или некој друг постабилен тим, ама добро. Најбитното е да остане фит и да игра, а во Фулам сигурно ќе игра цело време. Ако успее да ја врати самодовербата, а со тоа и формата, сигурен сум дека од следна сезона пак ќе си игра во Челзи. Со среќа :love:

Денес би требало да се комплетираат и позајмиците на Сар во Порто и Ван Гинкел во ПСВ. До 16ти ќе можат да даваат играчи во пониските лиги.

B

Beginner

Гостин

Мислам дека подобро ќе му одговараше Сотон или некој друг постабилен тим, ама добро. Најбитното е да остане фит и да игра, а во Фулам сигурно ќе игра цело време. Ако успее да ја врати самодовербата, а со тоа и формата, сигурен сум дека од следна сезона пак ќе си игра во Челзи. Со среќа :love:

Денес би требало да се комплетираат и позајмиците на Сар во Порто и Ван Гинкел во ПСВ. До 16ти ќе можат да даваат играчи во пониските лиги.
Добро знае ли Марина што прави со овој Ван Гинкел :D од 2013 изиграл 2 утакмици за Челзи и од тогаш толку од него само по позајмици. Дали до толку не го бива и не сакат никој да го купат па мора вака.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Добро знае ли Марина што прави со овој Ван Гинкел :D од 2013 изиграл 2 утакмици за Челзи и од тогаш толку од него само по позајмици. Дали до толку не го бива и не сакат никој да го купат па мора вака.
Во ПСВ ова ќе му биде четврта позајмица. Супер играше таму, дури и капитен им беше и освоија титула. Ама ептен лошо се повреди во 2018 и од тогаш нема стапнато на терен. Му истекуваше договорот летово, ама му го продолжија уште една година за да не го остават на цедило после сите повреди.

B

Beginner

Гостин
Во ПСВ ова ќе му биде четврта позајмица. Супер играше таму, дури и капитен им беше и освоија титула. Ама ептен лошо се повреди во 2018 и од тогаш нема стапнато на терен. Му истекуваше договорот летово, ама му го продолжија уште една година за да не го остават на цедило после сите повреди.
Никогаш не сум го гледал ама знам секоја сезона на некоја позајмица.. ајде може некогаш ќе заигра пак за тимот:D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Никогаш не сум го гледал ама знам секоја сезона на некоја позајмица.. ајде може некогаш ќе заигра пак за тимот:D
Никогаш нема да заигра за Челзи. Ќе го купеа ПСВ пред две години, ама пропадна поради повредата. Следно лето ќе си биде слободен.

B

Beginner

Гостин
Уште Mbuyamba остана да го пратат некаде од одбраната. И нормално најверојатно еден од Рудигер/Кристенсен. Ако не им е проблем да грејат клупа нека седат.

Kajgana Shop

На врв Bottom