Messi decided to move to Stamford Bridge after FaceTime call with Mourinho, writes Di Marzio; Chelsea and Real Madrid were ready to pay €250m release clause
Криво ми е за Мозес Се надевав во Интер или нешто слично ќе заврши, сигурно и на него не му се оди во Русија..
Тоа е, Пашалиќ таму играше сосема солидно и за жал никој од Челзи не сметаше дека има талент за Челзи (а имаше), да се надеваме дека и Мозес ќе успее да изигра добра сезона и да си направи трансфер во некоја интересна екипа потоа
Менди нема да е спремен за утре, ама не е сериозна повредата. Силва нема да е спремен затоа што касно играше натпревар и касно се врати.
Чилвел е фит, Пулишич е фит, Зијех ќе биде на клупа.
Менди нема да е спремен за утре, ама не е сериозна повредата. Силва нема да е спремен затоа што касно играше натпревар и касно се врати.
Чилвел е фит, Пулишич е фит, Зијех ќе биде на клупа.
Ух, тешко е за верување да се чуе "Пулишич е фит" после долго време
Нека седи на клупа и он и Зијех, нека стартуваат со Севиља, тамам би било
За Менди не ми е проблем ама ич, нека стартува Кепа/Вили. Одбраната значи ќе ни биде Курто и дански Мурто. Ок ајде, покажуваа некои знаци на подобрување демек ама шо знам..
Ќе биде интересно што ќе реши со Вернер дали ќе биде пак крило или не
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.