Фан Клуб: Интер

Туку,,, со Раџа шо бидна?

Последно е дека Херта понудиле 10 милиони.
До толку ли сме очајни за 10 милиони па неможеме да го задржиме?

Асамоа е слободен агент, Жоао Марио би требало да потпише со Спортинг а Весино најверојатно останува.

Нејќе бе да седи Раџа, разберете. Нејќе да игра у клубов и нејќе да седи на клупа.

Јас како играч го поштувам ама како карактер е тешка мифка и гомно. Нек си ебе матер негде.

Zosto se kurcite i ne ste go objavile trasferot na Darmian?
Aj so srekja neka ni e. :popce::popce::popce:

Нејќе бе да седи Раџа, разберете. Нејќе да игра у клубов и нејќе да седи на клупа.

Јас како играч го поштувам ама како карактер е тешка мифка и гомно. Нек си ебе матер негде.

Што би рекол Трибиани...

Добро, извини. :(

Фала Богу отиде Киеза во Јувентус, сега можеме сите да го мразиме :D

Иначе кога ги гледам овие нашиве од управа како се мачат да ја продадат боранијата, жал ме фаќа некако. Посебно ова Жо Марио, значи нема клуб на планетава на кој можеш да им го увалиш.

Срамен преоден рок.
Со оваа одбрана ништо чудо комшиките после 5 години да не плеснат на дербито.
пс.Јувентус повторно шампион лагано.
Едино пирло ако не ги унакази,другачие тешко...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ако успеат од онаков Милан со оние играчи да изгубат нека се распаднат.

Ама со нив имаме најдобра традиција и редовно ги шлапаме па очекувам турбо да изиграат нашите и да ги вратиме во реалноста малце.

Сакал-нејќел, resta con noi!

Сакал-нејќел, resta con noi!
Така му доаѓа според последниве информации. Неам против, доколку сака да игра ќе ни биде од доста корист. Зимоска ќе си иде сигурно.

Ајде Мозес сега а ништо чудно и Жервињо до крај на денов, да го завршиме трансфер меркатово кое личи како да сме 2012та година. :D

Така му доаѓа според последниве информации. Неам против, доколку сака да игра ќе ни биде од доста корист. Зимоска ќе си иде сигурно.

Ајде Мозес сега а ништо чудно и Жервињо до крај на денов, да го завршиме трансфер меркатово кое личи како да сме 2012та година. :D

Завршен е трансфер рокот во Серија А.

Сума сумарум за нас просечно.
Секако средината ја ојачавме, Хакими се гледа дека е машина, можеа да купат и некој дефанзивец место Годин, ама тоа е што е...ќе се крстиме во Дамбо и Коларов.

На толку кукање за одбраната, кој освен Годин замина од Интер од одбранбените играчи?

На толку кукање за одбраната, кој освен Годин замина од Интер од одбранбените играчи?

Никој...

Апсолутно не го разбзирам ова кукање....штета што Мартинез не ја погоди онаа вчера за 0-2...ќе завршеше натпреварот 1-4 и друг муабет денес ќе правевме.

Никој...

Апсолутно не го разбзирам ова кукање....штета што Мартинез не ја погоди онаа вчера за 0-2...ќе завршеше натпреварот 1-4 и друг муабет денес ќе правевме.

Па знам дека никој, се распаднала одбраната, пропаднал Интер, а во суштина си замина еден единствен играч кој мене ми беше врсник. Единствен проблем за Интер во овој преоден рок е што не купи квалитетен и пробивен лев бек, ама такви скоро и да нема на пазарот. Еве Манчестер ја купи резервата на Нагатомо од немајкаде.

Фала Богу отиде Киеза во Јувентус, сега можеме сите да го мразиме :D

Иначе кога ги гледам овие нашиве од управа како се мачат да ја продадат боранијата, жал ме фаќа некако. Посебно ова Жо Марио, значи нема клуб на планетава на кој можеш да им го увалиш.
Замисли кога ќе играме со вас да ви ја истероризира одбраната и да ви закачи некој два комада, уште колку ќе се зголеми омразата јако ќе биди.:) :pos: :pos:

Замисли кога ќе играме со вас да ви ја истероризира одбраната и да ви закачи некој два комада, уште колку ќе се зголеми омразата јако ќе биди.:) :pos: :pos:

Синкир прв пат ќе ни биди....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom