Фан Клуб: Интер

nenormalna rabota crveniot na sensi : ))))
nit var nit butur da go preinacat u zut, aj da imase vtor zut da, ama vaka crven, i sto mnogu me iziritira voopsto ne se bunea odma si otide, prai pritisiok koj kur, ne bese crven toa.

Nepobeduvanjeto denes ide na smetka na trenerot, so igrac poveke morase ultra ofanzivno da ide a ne lautaro da go vadi, od sto se isplasi pa menuva pozicija za pozicija, i toa stoper trebase da izvadi ama toa e konte, jebiga, bez plan b u 90% od natprevarite.

All in all sve ako se zeme u predvid mozda i zasluzeno remi jebiga, na 0-1 morase edna od tie na lukaku i lautaro da vleze, klasika primen gol od nisto, na pozicionirana odbrana, so greska na perisic i handanovic i posle toa golem pad u igrata po sto lacio imaa nekolku priliki ali nisto seriozno. Na kraj nie so stativata i tolku, premalce za 20 minuti so igrac poveke, morase bar sansi da kreiraat i da napadnat ko da nema utre, ekipa koja 200 povredi imaa, fizicki istroseni bea i eden clen od ekipata im se vika akpo akrpkjpo, crnec so frizurce na belec, navodno 23 godini, a najverojatno 32.

Конте е крив што Лукаку и Мартинез не погодија за 0:2...
Од тотална доминација до примање преглуп гол.

Што се дешава со тимов не е нормално. Пак примаме гол од нигде, буквално од ништо. И не би го обвинил Ханда, туку мртвото копиле Перишиќ.

Конте пичка станал, без креативец стартувавме, па дај стави го и Ранокија задњи везни све да ти изнаебам.

Црвениот од Сенси е класична брука, иако кур ме боли, Лацио беше со 200 принудни измени, црвен картон и Пароло како стопер. Гледајте само какви измени имаа... акпро ако аква кој курац.

Се прашувам кој му е сега крив на Конте, пошто ова беше утакмица која по секоја логика требаше да ја добиеме.

Играч повеќе, бркаш победа и го вадиш играчот што е најголема закана за противникот. Makes sence.

Ovie Lacio kako bea namesteni na penal 3 komada da jadat. Se bese na nasa strana, tri prinudni zameni, eden crven karton. Crveniot ne go komentiram na Sensi.
LACIO bea invalidi ama nie u vtoro uste pogolemi bevme.
Ova sto go iznudi Vidal, mu zborev na kolega na rabota mora da imas nekoj koj kje znae na tekma da te isprovocira za vtor zolt ili direkten crven, kako sto napravi Vidal, toa stvara prednost.
Inaku ako cekame na Broz, Barela i Sensi da iznudat kartoni na protivikot, si ibavme mamata.

Конте сезонава ќе ни ја ебе мајката со неговата "генијалност"...
Редно е Раду да добие шанса.

Перишич како "крилест" бек. Кхм. Кхм...

Играч повеќе, бркаш победа и го вадиш играчот што е најголема закана за противникот. Makes sence.
da da, lautaro u nieden slucaj ne smeese da izleze osven ako ne bese povreden, a ne bese.
Trebase da izvadi stoper, da igra klasicna 4312, ne deka ova e nesto ultra napagacki, plus igrac poveke imaa, mnoogu mnogu losi potezi povlece konte posle crveniot, uzasni.

Plus go stava Dambrosio namesto Skriniar.
Prva situacija za Dambo, biva pretrchan od Correa mislis 200 minuti trcal bez prestan.
Konte e buljash shto ne gi iskrshi Lazio i im pokloni bod. Mi izigrava pretpazlivost so Gagliardini na pozicija DM...

Пола екипа умре од лацио и реми ни извадија, со 2 шута на гол.
Барела денеска беше дно.
Алонсо ако веќе иди Перишиќ на клупа.
Јанг не е употреблив на лева страна.
Требаше да се оди на варијанта Санчез-Лукаку-Мартинез.
долга е нива за орање, допрва ќе видиме дали Интер е компетентна екипа за скудето.

Пола екипа умре од лацио и реми ни извадија, со 2 шута на гол.
Барела денеска беше дно.
Алонсо ако веќе иди Перишиќ на клупа.
Јанг не е употреблив на лева страна.
Требаше да се оди на варијанта Санчез-Лукаку-Мартинез.
долга е нива за орање, допрва ќе видиме дали Интер е компетентна екипа за скудето.

Inter e kompetentna ekipa za skudeto.
Ovoj tim e jak isto kolku sto i timot na Juve.
Prasanje e dali Konte e kompetenten ?

Летово имаа одлична можност да го стабилизираат тимот, се што требаше е да се засили одбраната , средината 1 класа играч и да го исчистат ѓубрето и замена напаѓач за горилото напред.
Но од се и ебаа матер на одбраната, каде добро почнаа со носење на Хакими, а останаа со играчи како Шкриниар на кои не им одговара овој систем, крпеници како Коларов, Д'Амброзио, Бастони кој сеуште е млад ... .
Во средина не успеаа никаде да го увалат сакатиот Брозович ( кој штом сега не го продадоа, ќе си го гледаме уште долго), па уште и си останаа Весино , Гаљардини, Перишич .Од се ни останува да се дивиме на 34 годишниот Видал :):):)
Напад со замена во Санчез , кој прашање на време е кога ќе прегори и ќе се крстиме во Пинамонти.
Па уште и на титула да се надеваме, тежок дебакл од сезона ни следи.

Мене не ми е јасно зашто не го игра Коларов на лево туку Перишич , србинов бар има центаршут ке погоди некоја глава по грешка и у одбрана дефинитивно ке биде постабилен од ботов кој кариера напраи од еден Роналдо потег и пас на прва статива.

Ваков утепан Лацио мораа да добијат ама ете се деси шо се деси. Против Милан не смее да се направи иста грешка мада овие комшииве ми делуваат бар малце подобри од лани пред короната.
Автоматски споено мислење:

inter-milan-2020-21-vapor-match-third-football-shirt-8g9s0Z.jpg

please-select-a-payment-metod-me-i-pay-with-my-kidney.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom