Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.624
Јас како оптимистички настроена личност мислам дека и овој ќе биде теле. :icon_lol:
И кој и да дојде, дури и Меси и Роналдо мислам ќе го допрат дното кај нас...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Смолинг во Рома изгледа 15+5 во бонуси. Доволно е.

Како само не се најде некој купец за Лингард, Џонс, Рохо...
Едноставно, никој не ги бара. Во посткороната трансфер периодот беше исклучително тешко да продадеш и квалитетен играч, а камо ли теле како набројаните. Џонс имал договор до 2023, ќе си фигурира тука до крај на договорот. Рохо има уште само една година, Лингард не знам, ме мрзи да барам.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

Барем млади играчи се изназедовме ова лето ако ништо друго... Стопер е дечкото, 16 години, доста корпулентен 192цм.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281
Она што му е на Манчестер најпотребно, дури и пред десно крило, е доминантен централен одбранбен, покрај кој Мегавер ќе биде втора виолина. Некој што е пргав и ќе командува со одбраната. За жал не ми текнува на ниту еден таков во моментов. Гледам дека трансфер маркетот за играчи од Англија ќе биде уште отворен. Нека пороварат по англиските клубови и ископаат некого. Би требало за 40-50 милиони да има да се купи некој таков.

Имаше еден таков од лил за 25м, ене го у Арсенал кине сеа, на Г му почињаше името.
Што се секираме, Упамекано го следиме ...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Имаше еден таков од лил за 25м, ене го у Арсенал кине сеа, на Г му почињаше името.
Што се секираме, Упамекано го следиме ...
Не е тој од Лил ништо посебно, да не се лажеме.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.951
Поени од реакции
10.259
Едноставно, никој не ги бара. Во посткороната трансфер периодот беше исклучително тешко да продадеш и квалитетен играч, а камо ли теле како набројаните. Џонс имал договор до 2023, ќе си фигурира тука до крај на договорот. Рохо има уште само една година, Лингард не знам, ме мрзи да барам.
Оваа го зборев уште за време на паузата само сите ви групаваа тврдеа дека ќе се ослободиме од нив барем со позајмици али доволно и откачиа Санчез уште не ми се верува дека се ослободивме од таа наказа велев кој глуп би прифатил да му ја даде платата што ја фрлавме на негова сметка али видиш тој бил од тие што се откажа од платата.
Инаку и на Лингард му истекува договорот следното лето.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Оваа го зборев уште за време на паузата само сите ви групаваа тврдеа дека ќе се ослободиме од нив барем со позајмици али доволно и откачиа Санчез уште не ми се верува дека се ослободивме од таа наказа велев кој глуп би прифатил да му ја даде платата што ја фрлавме на негова сметка али видиш тој бил од тие што се откажа од платата.
Инаку и на Лингард му истекува договорот следното лето.
Јеби га, ќе ги истрпиме Лингард и Рохо уште една година. Потоа ќе остане уште Џонс да ги потсеќа сите во клубот какви договори не се прават.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.951
Поени од реакции
10.259
Јеби га, ќе ги истрпиме Лингард и Рохо уште една година. Потоа ќе остане уште Џонс да ги потсеќа сите во клубот какви договори не се прават.
Се надевам дека некој од Чемпионшип ќе го бара Џонс нели у Англија може да има трансфер до 16ти ама не гледам кој би му ја понудил платата.
Инаку Игало е само бадијала фрлање 150K неделно само затоа што не сакаа да купат нов напаѓач.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.627
Поени од реакции
6.433
Смолинг во Рома изгледа 15+5 во бонуси. Доволно е.

Како само не се најде некој купец за Лингард, Џонс, Рохо...
Е ова. Ај дека не купија тоа што требаше да се купи ами од 7-8 пациенти(во најмала рака) се ослободија едвај од Алексис и Смолинг само, и тоа во 5 до 12 од вториот.

А сега фали да платат 60милиони за Дембеле и да се укинеме како фудбалски клуб.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.951
Поени од реакции
10.259
Дембеле ќе беше голема грешка.
Инаку мене ме чуди како клубот може да работи на последниот ден на повеќе од еден играч а цел останат трансфер период се влечат со по еден играч очајно ни треба директор на фудбал.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.934
Поени од реакции
67.635
Дембеле ќе беше голема грешка.
Инаку мене ме чуди како клубот може да работи на последниот ден на повеќе од еден играч а цел останат трансфер период се влечат со по еден играч очајно ни треба директор на фудбал.
Ова е мистерија која никогаш нема да ми се одгатне. Нивото на некомпетентен кадар во таква организација каква што е Јунајтед. Или се комплетно изолирани и тотално одлепени од реалноста, или има некој што ги тапша по рамо, бодрејки ги дека прават кој знае каква добра работа. Би платил да знам на кој начин функционира сето ова.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Ова бетер испадна од кога објавија полициски час во државава. Сите по тоалет хартија, хаос ист. Како не ни лупнаа тотенхем вчера една осмица ти ебам клубот одвратен.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Е ова. Ај дека не купија тоа што требаше да се купи ами од 7-8 пациенти(во најмала рака) се ослободија едвај од Алексис и Смолинг само, и тоа во 5 до 12 од вториот.

А сега фали да платат 60милиони за Дембеле и да се укинеме како фудбалски клуб.
Јас разбирам кога се нервирате кога никого не купуваат, ама можеш на сила да продадеш некого? Еве Џонс, имаше некој заинтересиран па овие не го даваа? Или Рохо? Гледаш дека никој не дава пари, сите некои позајмици вртат, вие сакате да се продадат Лингард и Рохо. Еве кажи како?

Kajgana Shop

На врв Bottom