Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А Солскер зошто има право да се буни?
Зошто двојни аршини?
Па он беше задоволен од тимот лани.
Имаше и он '' светски " играчи

Солскер бараше стопер, лев бек и десно крило. Трето коло помина Солскер не доби ниту едно од тие засилувања.

Нека го купат овај Менгеле од Барселона ионака не ебаваат барем нека не пофаќаат и за цицки. Кад је бал нек је маскенбал

Абе не може исти тим да руши се пред нив и овакви изданија убедете ме дека грешам. Секое лето ли по 5 души ќе му купуваат.

Нека го купат овај Менгеле од Барселона ионака не ебаваат барем нека не пофаќаат и за цицки. Кад је бал нек је маскенбал
Џабе ебавање ќе биде, тој и не е фудбалер!

Па добро логично, фала богу има некој со малце здрав памет таму, тажно е да се троши Гринвуд десно.

Абе не може исти тим да руши се пред нив и овакви изданија убедете ме дека грешам. Секое лето ли по 5 души ќе му купуваат.
И мене тоа ми е чудно, како да се десило нешто во соблекувалната, вчера изгледаа како да не им се игра

Искочи прикаска дека Бруно се спукал со Мегваер и дека му рекол дека не е достоен за дресот и тука настанала сериозна расправија по што Оле му рекол да си седи у соблекувална.

Не е само вчера. Од стартот од првата утакмица против Палас како друг тим да игра, а не оној истиот од пред месец и пол. Најзагрижувачки ми е падот на формата на Ван Бисака. После рестартот е тотално друг играч. Или и тој го фати трендот кое го има секое засилување кај нас, првите 5-6 месеци играат одлично после започнува пад во формата.
А после оние глупости на сите стопери, сериозно мислам да му се дај уште една шанса и на Смолинг. :toe:

Иначе оваа сезона можеби и заслужи Бруно да ја превземи капитенската лента. Единствен е во тимот кој покажува пргавост, се дери и по соиграчи и по судии.

Искочи прикаска дека Бруно се спукал со Мегваер и дека му рекол дека не е достоен за дресот и тука настанала сериозна расправија по што Оле му рекол да си седи у соблекувална.

Го згрешил играчот што го оставил во соблекувална. Ама тоа е, го направија капитен без ден стаж, без да го знаат каков е како карактер, лидер, и сега ке си тераат со одлуката.

Она што му е на Манчестер најпотребно, дури и пред десно крило, е доминантен централен одбранбен, покрај кој Мегавер ќе биде втора виолина. Некој што е пргав и ќе командува со одбраната. За жал не ми текнува на ниту еден таков во моментов. Гледам дека трансфер маркетот за играчи од Англија ќе биде уште отворен. Нека пороварат по англиските клубови и ископаат некого. Би требало за 40-50 милиони да има да се купи некој таков.

Последно уредено:
Не е само вчера. Од стартот од првата утакмица против Палас како друг тим да игра, а не оној истиот од пред месец и пол. Најзагрижувачки ми е падот на формата на Ван Бисака. После рестартот е тотално друг играч. Или и тој го фати трендот кое го има секое засилување кај нас, првите 5-6 месеци играат одлично после започнува пад во формата.
А после оние глупости на сите стопери, сериозно мислам да му се дај уште една шанса и на Смолинг. :toe:

Иначе оваа сезона можеби и заслужи Бруно да ја превземи капитенската лента. Единствен е во тимот кој покажува пргавост, се дери и по соиграчи и по судии.
Смолинг веќе замина ако не се лажам а за капитенската би го частил голманов за придонесот пред да замине, а и веќе некое време се понаша ко бед бој, може ќе му влијае и на формата па ќе крене и цена меѓудругото.

Смолинг во Рома изгледа 15+5 во бонуси. Доволно е.

Како само не се најде некој купец за Лингард, Џонс, Рохо...
Касно е више до следната година ќе останеме со Џонс,Ројо и Лингард.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom