Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 август 2020
Мислења
58
Поени од реакции
51
Makedonsko ego ke stavi 200 evra ke fati 375 i kjas sum najak kladionocar.
Drugar ti si sitna riba vo moreto, i ovoj boce znam deka ima pogolem vlog od tebe..
Moze ovde si so najako ego bidejki so najstar i se pravis najiskusen no vo drug svet nadvor od ovde ti si zrno vo sahara... Pozdrav i se najdobro...
Vladimir1984 ima uplateno poke od miljon evra do Sega.. To ti garantiram so glava, a ti cim bi gi daval zenski tenis 1.85.1.85 ili si glup ili si mnogu glup

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ако веќе треба да губам подобро на ова отколку на тенис. Воопшто тенис, не само женски.
Губење е губење, потполно е исто. Минус пари.
Автоматски споено мислење:

Еве сега и Јаника Синер ќе ја плесне Александра Зверев на 2.90, јер жене.

Психата.

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.416
Поени од реакции
38.960
Губење е губење, потполно е исто. Минус пари.
Автоматски споено мислење:

Еве сега и Јаника Синер ќе ја плесне Александра Зверев на 2.90, јер жене.

Психата.
Незнам шо се фати со мене за тенисот, срањето го немам уплатено од УС опен ниту па планирам. Ако го разбираш и ти оди супер, тепај пари таму и уживај. А и сам кажа пред неколку страни дека пола од фаворитите изгубија и дека е најчуден слем.

Сеа да е 1 саатот јас пак на Лестер ќе ставам. 1.75 коеф против Вест Хем беше добар бет и покрај поразот. Особено после 5те гола против Сити.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Незнам шо се фати со мене за тенисот, срањето го немам уплатено од УС опен ниту па планирам. Ако го разбираш и ти оди супер, тепај пари таму и уживај. А и сам кажа пред неколку страни дека пола од фаворитите изгубија и дека е најчуден слем.

Сеа да е 1 саатот јас пак на Лестер ќе ставам. 1.75 коеф против Вест Хем беше добар бет и покрај поразот. Особено после 5те гола против Сити.
Не се фатив за тебе, не ме сфаќај погрешно. Ти го постираше првото промашување после дискусијата за женскиот тенис, затоа. Било кој да постираше истото ќе го пишев. Инаку, за играње беше Лестер денес, не излезе, јеби га.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Инаку, му се кладам на кого сака, дека Синер ќе освои слем пред Зверев, и дека во кариерата ќе има повеќе слемови од Зверев.

M

Macedon1um

Гостин
Кастелон - Леганес x2 2.37

Разлика во квалитет, бивш прволигаш Леганес vs тим што штотуку влезе во втора лига. Првиот гол автогол беше ама подобри се Леганес, ништо чудно и да ја вртат

Член од
14 април 2012
Мислења
32.835
Поени од реакции
67.243
Засега на добар пат е се да излезе. Ке направев уште поубави пари да си го испочитував правилото големи коефициенти да не ги комбинирам со уште една утакмица. На Евертон 1 & 4+ ја дадов и Челзи GG3+. :facepalm:

Ми се виде еден тип доста примамлив за денес. Јунајтед - Тотенхем. На гостите границата за корни е 3,5 @1.57 коефициент. Ова ми делува дека доста лесно ке влезе, Јунајтед игра доста лошо во одбрана периодов, а Тотенхем има брзи и пробивни играчи. 2 корни по полувреме ми изгледа сосема остварливо. Да имаше алтернативни корни за Тотехем, и тоа би го пробал.
И ова влезе, а и Волфс. 5/5. :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
За денес сигурици за дуплање на уплатата..

Аталанта - Каљари 1 @ T1 2+ 1,33 ( 12:30 часот)

Аталанта премоќно го почна првенството, не застанаа со Милан онаму каде што почнаа пост короната и газат све пред себе.. Каљари се незгодна екипа, меѓутоа сепак немаат квалитет доволен за да пркосат на Аталанта.. Очекувам голеада, меѓутоа за посигурно е овој тип..

Лацио - Интер х2 1,37 (15 часот)

Мразам кога се кладам да победи Интер, меѓутоа овдека мора да сме реални и посигурно е двојна шанса.. Јас мислам дека ќе победи интер, традиционално секогаш имаат добар старт на првенството, можеби и најдобар старт години наназад.. Лацио пост корона не се ни бледа сенка на оној Лацио пред короната каде жареше и палеше.. Лошо го почнаа првенствово, иако е дерби некако сум убеден дека Лацио нема да победи, па оттаму и оваа сигурица двојна шанса ..

Бодо - Сандфјорд 1 @ T1 2+ 1,28 (18 часот)

Бодо е преофанзивна екипа, прва е на табела и домашниот скор е 9-0-0 , со тоа е апсолутен фаворит против гостиве кои се тука негде средина на табелата ... Очекувам голеада, меѓутоа за посигурно е овој тип...

Вкупно 2,32 моцарт
Се надевам некој ме послуша... :pivo2:

Kajgana Shop

На врв Bottom