Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
Пријател тоа што го зборуваш такви наместени мечеви на тој левел спаѓаат во меѓународно местење и за тоа казните се или затвор или нема да успееш да уплатиш кладилница уште еднаш. За ова се одговара и тоа дебело, за секоја лига е лесно да најдиш информации бар во денешно време. Јас сум невоспитан само кон тебе оти мислиш дека си некој влијателен човек и живееш во филм. Оди сеа ма хокејот уплати 100 денари и не ме замарај.
Намерно те отворив само да видам шо имаш напишано То околу невоспитан не го кажвам јас го кажват други очигледно е дека си исфрустриран лик за твој години е лошо.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
НФЛ доктори дајте некој типови
Балтиморе хендикеп сакам да играм , Сиетл,Сан Франциско зицери?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Лани играа овде, беше 6-1 6-0 за Халеп. Во минатото коло Халеп играше како ненормална и ја уби Анисимова за која гарантирам дека е подобра од Свиатек. Сега првиот сет е 6-1 за Свиатек.

Е јеби га, нема борба.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
За денес сигурици за дуплање на уплатата..

Аталанта - Каљари 1 @ T1 2+ 1,33 ( 12:30 часот)

Аталанта премоќно го почна првенството, не застанаа со Милан онаму каде што почнаа пост короната и газат све пред себе.. Каљари се незгодна екипа, меѓутоа сепак немаат квалитет доволен за да пркосат на Аталанта.. Очекувам голеада, меѓутоа за посигурно е овој тип..

Лацио - Интер х2 1,37 (15 часот)

Мразам кога се кладам да победи Интер, меѓутоа овдека мора да сме реални и посигурно е двојна шанса.. Јас мислам дека ќе победи интер, традиционално секогаш имаат добар старт на првенството, можеби и најдобар старт години наназад.. Лацио пост корона не се ни бледа сенка на оној Лацио пред короната каде жареше и палеше.. Лошо го почнаа првенствово, иако е дерби некако сум убеден дека Лацио нема да победи, па оттаму и оваа сигурица двојна шанса ..

Бодо - Сандфјорд 1 @ T1 2+ 1,28 (18 часот)

Бодо е преофанзивна екипа, прва е на табела и домашниот скор е 9-0-0 , со тоа е апсолутен фаворит против гостиве кои се тука негде средина на табелата ... Очекувам голеада, меѓутоа за посигурно е овој тип...

Вкупно 2,32 моцарт

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
НФЛ доктори дајте некој типови
Балтиморе хендикеп сакам да играм , Сиетл,Сан Франциско зицери?
Не влегувам во доктори, но од тоа што успевам да пратам еве мое видување :)

На Балтимор е голем хендикепот (би требало да тепаат со повеќе од 10, но не би се осудил да ги играм на поголем хендикеп од ова. Евентуално ако најдеш пониска граница на голови или тимови тука.

Сиетл треба да тепаат, јас ќе ја пробам на чиста 2ка (1.45).

Cincinati 46.5 + за посигурно, очекувам тука да има голови.

Colts +1.5 хендикеп 1.6, тука очекувам да победат (1.75 ти е за чиста победа), но за посигурно ако сакаш со овој коеф.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ова е сигурно најтешкиот пораз во кариерата на Халеп, иако има изгубено финале на РГ од Остапенко, и има испаднато од УС Опен од Тејлор Таусенд. Јас никогаш во животот не сум ја видел толку немоќна. Свиатек го одигра најдобриот меч во нејзината кариера.

Последно уредено:
Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Појаките можда не да губат мечеви, али милион посто калкулираат со бројот на гемовите. Ако имаат развиено мрежа и тоа како е изводливо да се профитира дополнително. Нормално ако си алчен ќе те приметат, али и да приметат пак како ќе докажаат дека пример Циципас пуштил гемови, и некој Хумано Сан Око во Осака уплатил 2-3к евра на плус? :toe: 30-40 вакви луѓе низ сите делови од светот и не ти треба ништо повеќе, можат да вадат дополнителен милион-два годишно.
И мене од секогаш ми беше чудно како се осудуваат кладилнициве да даваат играчи од Аба лига + или - .
Ми текнува Самарџиски за Мзт ќе му дадеа граница 9,5 , ќе ги даде 7 поени и нема ни да шутира. Уствари дрво како што е тешко и со шутирање да иде преку 10.
Најлесна опција ќе напраи 5 лични на 2 утакмици од 30 во сезоната, и иди примети дека местел.

Ама очигледно имаат некој систем и не моеш да ги заебеш. Соработуваат сите на регионално и глобално ниво, секоја уплата над 1000 евра (вкупно не на еден тикет), на такви небитни фаци ко Самарџиски против Игокеа ќе значат тргање на играчот од понуда.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
Норвешка 1(-10,5) 1,75 пробајте на локалниве на бет немат да ја стасате или паднат е последниве 5 мин

Последно уредено:
Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.567
Поени од реакции
1.014
Единствено логичко објаснување би било да излезе организаторот на Роланд Гарос и да каже дека ова беше пранк и дека е наместен цел турнир за да видат до кој степен може народот да трпи чудни резултати во низа, се друго нема допир со реалноста на овој турнир

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
Единствено логичко објаснување би било да излезе организаторот на Роланд Гарос и да каже дека ова беше пранк и дека е наместен цел турнир за да видат до кој степен може народот да трпи чудни резултати во низа, се друго нема допир со реалноста на овој турнир

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Брат 2020 година е :D

Член од
4 октомври 2019
Мислења
577
Поени од реакции
1.179
Jas ne pisuvam ovde citam cat pat i pak ke pisam... Drugar i drugari vie sto igrate zeni tenis favorit 1.3... ne sakam da navredam nekoj poarno daj gi parite vo dobeotvorni celi ili igraj nesto drugo...

Na sekoja strana na tipsteri ke vidis deka najdobri se onie koo tipiuvaat tenis zeni ppslabata da pobedi ili prv set poslabata.

Vcera nekoj napisal od 8 zeni favoriti 4 izgubile... A sto ocekivas ti... Da vidat deka si gi uplatil i site da pobedat....
Zenata dobiva nekoja psiha na sred teren i se izgubiva kako nasiot Gorgi Ivanov pred novinarite..
Vrati koj den sakas na rezilatati ili na koja bilo statistika samo kaj zeni tenis pobeduvaat 5.5, 2.9,3.6 takvi koeficienti, toa go nema vo drug sport...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Vrati koj den sakas na rezilatati ili na koja bilo statistika samo kaj zeni tenis pobeduvaat 5.5, 2.9,3.6 takvi koeficienti, toa go nema vo drug sport...
Точно така, завчера на пример Станисласа Вавринка изгуби против Хуганика Гастонка, во горниот дел од женскиот турнир, а вчера Даниела Алтмаер ја доби Матеја Беретини во долниот дел од женскиот турнир.

Многу сакам вакви генијалци кои ти ја откриваат тајната и суштината на кладењето.

Kajgana Shop

На врв Bottom