Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Прегледај го приврзокот 269205

за мене ова е екстра валуе..........комплетен ремонт во Ајакс, златната генерација се распродаде останат е само Тадич да ги разигрува младите кои надоаѓаат..........1.40 за Ајакс е стварно батал квота........домаќините ќе бидат сигурно мотивирани со големото име кое доаѓа,славеле на последната текма со 2-1..............за почеток на денот
Kao ubeden bev ajax ke gi razmontira tim23+ ja imam eh :oops:

Член од
4 октомври 2019
Мислења
577
Поени од реакции
1.178
Точно така, завчера на пример Станисласа Вавринка изгуби против Хуганика Гастонка, во горниот дел од женскиот турнир, а вчера Даниела Алтмаер ја доби Матеја Беретини во долниот дел од женскиот турнир.

Многу сакам вакви генијалци кои ти ја откриваат тајната и суштината на кладењето.
Haha.. drugar postar sum od tebe i poveke imam igrano sigurno.. no otkako se zeniv, prekinav
Ne e od sega ova jas da imam kladilnica site zeni ke bidat 1.85-1.85. rejtingot nema nikakva logika po sto najm iznenaduvanja ima vo zeni tenis...
Sum pratel milion statistiki i trendovi na sekoj sport... Zeni tenis ima najmn iznenaduvanja i odredeni Nba timovi back to back gubea vtoro poluvreme so najgolem procent....

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Haha.. drugar postar sum od tebe i poveke imam igrano sigurno.. no otkako se zeniv, prekinav
Ne e od sega ova jas da imam kladilnica site zeni ke bidat 1.85-1.85. rejtingot nema nikakva logika po sto najm iznenaduvanja ima vo zeni tenis...
Sum pratel milion statistiki i trendovi na sekoj sport... Zeni tenis ima najmn iznenaduvanja i odredeni Nba timovi back to back gubea vtoro poluvreme so najgolem procent....
Сигурно не си постар од мене, и сигурно немаш повеќе играно од мене. И врска нема тоа дека најмногу изненадувања има во женскиот тенис. Олабајте со такви муабети од пред кладилница.
Автоматски споено мислење:

Ова ако сакаш можеме да го пробаме. Ти давај ми вакви коефициенти, јас ќе се кладам кај тебе. Да видиме колку време ќе треба да моментот кога ќе треба да ја продадеш куќата да ме исплатиш.

Сакаш да пробаме?

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Samo gospod e postar od stavro

Член од
4 октомври 2019
Мислења
577
Поени од реакции
1.178
Сигурно не си постар од мене, и сигурно немаш повеќе играно од мене. И врска нема тоа дека најмногу изненадувања има во женскиот тенис. Олабајте со такви муабети од пред кладилница.
Автоматски споено мислење:

Ова ако сакаш можеме да го пробаме. Ти давај ми вакви коефициенти, јас ќе се кладам кај тебе. Да видиме колку време ќе треба да моментот кога ќе треба да ја продадеш куќата да ме исплатиш.

Сакаш да пробаме?
Makedonsko ego ke stavi 200 evra ke fati 375 i kjas sum najak kladionocar.
Drugar ti si sitna riba vo moreto, i ovoj boce znam deka ima pogolem vlog od tebe..
Moze ovde si so najako ego bidejki so najstar i se pravis najiskusen no vo drug svet nadvor od ovde ti si zrno vo sahara... Pozdrav i se najdobro...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Makedonsko ego ke stavi 200 evra ke fati 375 i kjas sum najak kladionocar.
Drugar ti si sitna riba vo moreto, i ovoj boce znam deka ima pogolem vlog od tebe..
Moze ovde si so najako ego bidejki so najstar i se pravis najiskusen no vo drug svet nadvor od ovde ti si zrno vo sahara... Pozdrav i se najdobro...
Што ти знеш за моите влогови бе пријател? Каде имаш видено колку и како уплаќам?

А не сакаш да пробаме ова со 1.85-1.85 коефициенти на секој женски меч? Не мора ни толку, давај ми по 0.20 повисок коефициент на секој фаворит во женскиот тенис, да видиме како ќе поминеш. И не мора ни многу да уплаќам, ќе одиме со по 100 евра по сингл. Сакаш да пробаме, или си свесен дека истреска глупости?

Член од
4 октомври 2019
Мислења
577
Поени од реакции
1.178
Што ти знеш за моите влогови бе пријател? Каде имаш видено колку и како уплаќам?

А не сакаш да пробаме ова со 1.85-1.85 коефициенти на секој женски меч? Не мора ни толку, давај ми по 0.20 повисок коефициент на секој фаворит во женскиот тенис, да видиме како ќе поминеш. И не мора ни многу да уплаќам, ќе одиме со по 100 евра по сингл. Сакаш да пробаме, или си свесен дека истреска глупости?
Drugar ne me.sfakas....na 1.85-185 bez favorit ili na hendikep 1.85ili pogolem moze da napravis odreden plus ... Jas zboruvam za ovde tuka kaj sto velite deka ke svrzzite 1.4 so 1.6ili 1.2.. Od ovie tri garant edna ke kiksne... I singl i dounle i triple pod 1.85 nema.nikakva vrednost da se igra zeni tenis... Toa ti go zboram jas..

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Drugar ne me.sfakas....na 1.85-185 bez favorit ili na hendikep 1.85ili pogolem moze da napravis odreden plus ... Jas zboruvam za ovde tuka kaj sto velite deka ke svrzzite 1.4 so 1.6ili 1.2.. Od ovie tri garant edna ke kiksne... I singl i dounle i triple pod 1.85 nema.nikakva vrednost da se igra zeni tenis... Toa ti go zboram jas..
Еве да ти кажам некои работи бидејќи не ги знаеш. Пред десетина години имаше статистика за најголема проодност на мали коефициенти по спортови. Ја имаше на betting advice форумот, ама сега никако не можам да ја најдам. Беше одамна, можеби е избришана. Е на таа статистика женскиот тенис беше на второ место по проодност на мали коефициенти. На прво место беше американскиот фудбал. Од тоа време доста работите се сменети, затоа што ги нема повеќе Анин, Клајстерс, сестрите Вилијамс се при крај, Возниацки се повелече, Ана Иванович се повлече, Шарапова се повлече, ги нема доминантните сили во женскиот тенис, затоа во моментот се случуваат повеќе изненадувања.

Така да тоа нема никава врска со тоа дека женскиот тенис е тежок за предвидување сам по себе, и дека малите коефициенти не излегуваат само затоа што е женски тенис. И од машкиот тенис ако ги извадиш Надал и Џокович на кои практично и нема коефициенти, и таму се резултатите каша попара. Затоа ви велам да олабавите со муабетите, жени, ќе добијат, психата, и такви глупости. Секој спорт си има своја логика при кладењето.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
577
Поени од реакции
1.178
Еве да ти кажам некои работи бидејќи не ги знаеш. Пред десетина години имаше статистика за најголема проодност на мали коефициенти по спортови. Ја имаше на betting advice форумот, ама сега никако не можам да ја најдам. Беше одамна, можеби е избришана. Е на таа статистика женскиот тенис беше на второ место по проодност на мали коефициенти. На прво место беше американскиот фудбал. Од тоа време доста работите се сменети, затоа што ги нема повеќе Анин, Клајстерс, сестрите Вилијамс се при крај, Возниацки се повелече, Ана Иванович се повлече, Шарапова се повлече, ги нема доминантните сили во женскиот тенис, затоа во моментот се случуваат повеќе изненадувања.

Така да тоа нема никава врска со тоа дека женскиот тенис е тежок за предвидување сам по себе, и дека малите коефициенти не излегуваат само затоа што е женски тенис. И од машкиот тенис ако ги извадиш Надал и Џокович на кои практично и нема коефициенти, и таму се резултатите каша попара. Затоа ви велам да олабавите со муабетите, жени, ќе добијат, психата, и такви глупости. Секој спорт си има своја логика при кладењето.
Ama togas.... Denes coleg baskrtball e na prvo mesto po mali koeficienti... A tenisot zeni e nadolu nekade...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ama togas.... Denes coleg baskrtball e na prvo mesto po mali koeficienti... A tenisot zeni e nadolu nekade...
И да е подолу од второ место, сигурно не е кој знае колку подолу. Ова сега со РГбеше голем исклучок, прво затоа што е на земја, а на земја кладењето на тенис е најтешко, друго дојде во потполно нелогично време, пола година покасно од обично, без никави други турнири на земја освен Рим пред него. Оваа сезона секако е многу чудна.

И да, на УС Опен имаше сосема задоволителна проодност на малите коефициенти во женскиот тенис. Само види ги резултатите од прво коло, сите влегоа, од една до последна.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.416
Поени од реакции
38.960
ХЕхехехехехехеххехииххихиихихихеихехиеихе ЌЕ ГО РОКНАТ ЕБЕНИОТ СИТИ СО 5 КОМАДА, и сеа губат од мало село во Лондон хехех ... АБРЕ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ КУРВИНО НИКАКВО, се шо ви трча женско со пиченце дома на куро да го наденам. :kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
ХЕхехехехехехеххехииххихиихихихеихехиеихе ЌЕ ГО РОКНАТ ЕБЕНИОТ СИТИ СО 5 КОМАДА, и сеа губат од мало село во Лондон хехех ... АБРЕ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ КУРВИНО НИКАКВО, се шо ви трча женско со пиченце дома на куро да го наденам. :kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:
Жени, што да се прави. Психата.

B

Beginner

Гостин
"Убаво" го започнав денот баш со нив сингл. Брест-Монако ми се игра 2ка ама во гости Монако многу пати до сега имат заебано. Против Ренес ги гледав во последните 5 минути 2 гола примија. Или Лацио-Интер 5+

Член од
14 април 2012
Мислења
32.832
Поени од реакции
67.237
3 типа, онака, од чувство, ке ги подредам по "сигурност".

Евертон - Брајтон 1 @ 1.85

Евертон сезонава делува како препородена екипа со новите играчи, и очекувам ова да го добијат со Брајтон, кои не се ни налик тврдата екипа од лани. На поситно, ке ја пробам и 1&4+ @ 6.

Лестер - Вест Хем - Жолти картони - над 2,5 - @ 1.65.

Вест Хем се покажува за нијанса како потврд противник, и очекувам барем 2 жолти од нивна страна.

Волфс - Фулам - 1 @ 1.55

Вториве ми се фаворити за испаѓање, и не гледам како би извлекле бод против екипа која традиционална игра добро на домашен терен.

Потенцијално изненадување, Лидс со Сити, сешто може да биде на тој меч.
Засега на добар пат е се да излезе. Ке направев уште поубави пари да си го испочитував правилото големи коефициенти да не ги комбинирам со уште една утакмица. На Евертон 1 & 4+ ја дадов и Челзи GG3+. :facepalm:

Ми се виде еден тип доста примамлив за денес. Јунајтед - Тотенхем. На гостите границата за корни е 3,5 @1.57 коефициент. Ова ми делува дека доста лесно ке влезе, Јунајтед игра доста лошо во одбрана периодов, а Тотенхем има брзи и пробивни играчи. 2 корни по полувреме ми изгледа сосема остварливо. Да имаше алтернативни корни за Тотехем, и тоа би го пробал.

M

Macedon1um

Гостин
"Убаво" го започнав денот баш со нив сингл. Брест-Монако ми се игра 2ка ама во гости Монако многу пати до сега имат заебано. Против Ренес ги гледав во последните 5 минути 2 гола примија. Или Лацио-Интер 5+
Им фалат играчи на Монако во одбраната, треба чудо да се деси денеска (нападот да биде перфектен) за да не изгубат

Гол гол 1 & 2 пп добар тип за таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom