FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати Мики Маусот, игравме со Лестер, Ливерпул и следно со Сити, после гарант Јунајтед не чека, некои тимови полесен пат имале за финале на ЛШ
Учени сме бе, лани ФА не беше полесно.

Нема во оваа, има во сите можни на подфорумов. Истиот шаблон, сменети имињата.

Само, во ред. Замислувам дека си оној лик пред кладилница што ги замара второодделенците со ,,абе, расте курето?" , ,,што слушам бе, на татко ти смок во гз му влегло". И некако имам разбирачка.

Не знам што да ти речам, освен извини. Мораш да сфатиш, ти далеку го имаш надраснато овој форум, со темелноста во постовите, со професионалното гледање фудбал, со смислата за хумор на која буквално секој може да ти позавиди.

Тоа е нивото на останатите на форумот, имај разбирање.

Ама сеа не прај да го замразиме Арсенал па и ти да ти ебам тоа Ганерот. :D Стелт и Ули напраија да ме нервира Баерн а имав огромен респект према нив, не замарај ти со Арсенал за глупости. :D

Едино чувство за Арсенал може да ти биде жалење.

Тешка солза ми се срони што почнал да те нервира Баерн, плачат Кан и Брацо и се заливаат со пиво и колбаси да го ублажат овој удар на реномето на Баерн.
Не ве мразам се уште а тоа е добро. Најверојатно нема да ве замразам пошо ќе бидам сконцентриран на карање со Јувенташите а вие ќе освоите Бундес во ноември и нема да биде интересно да ве заебаваме пошо ќе нема за што.

Ебати Мики Маусот, игравме со Лестер, Ливерпул и следно со Сити, после гарант Јунајтед не чека, некои тимови полесен пат имале за финале на ЛШ
Па мора во полуфинале Јунајтед, до таму се претплатени они. Во финале и да сакаш не можеш да ги видиш.

Не знам што да ти речам, освен извини. Мораш да сфатиш, ти далеку го имаш надраснато овој форум, со темелноста во постовите, со професионалното гледање фудбал, со смислата за хумор на која буквално секој може да ти позавиди.

Тоа е нивото на останатите на форумот, имај разбирање.

Твоето само.

Твоето само.

Немој да бидеш скромен. Сечие ниво. Ти си ѕвезда водилка на овој форум, јас искрено не пропуштам ниту еден твој пост. Еден од најголемите стравови ми е да не го напуштиш овој форум, па да немам каде да те читам. И ова малку нешто кога ќе напишам некој посмешен пост од тебе го имам научено.
Автоматски споено мислење:

Па мора во полуфинале Јунајтед, до таму се претплатени они. Во финале и да сакаш не можеш да ги видиш.

Е ова е хумор, а не оној мојот.

Последно уредено:
Пљукај по федерација :гик:

Следна година на прес наместо Пеп Линдерс сакам Керол и Керолајн да ги прати, клупските готвачи.

Пљукај по федерација :гик:

Следна година на прес наместо Пеп Линдерс сакам Керол и Керолајн да ги прати, клупските готвачи.
Јас колку што памтам, пред да земе ЛШ и ПЛ (односно освои титула со Ливерпул), Клоп во купов има играно финале и полуфинале во неговите први две сезони во Англија. Па од тоа што гледам и во сезоната 2017/18 играл со горе-доле прв тим при поразот од Лестер во трето коло. Сега му е лесно да се курчи очигледно. :P

Јас колку што памтам, пред да земе ЛШ и ПЛ (односно освои титула со Ливерпул), Клоп во купов има играно финале и полуфинале во неговите први две сезони во Англија. Па од тоа што гледам и во сезоната 2017/18 играл со горе-доле прв тим при поразот од Лестер во трето коло. Сега му е лесно да се курчи очигледно. :P

Да де, сега од позиција на шампион си ги дупи :sneaky:

Реално, целото постоење на овај куп е глупост. Се знае дека во секоја држава има едно куп натпреварување каде му се дава шанса и на најслабите екипи да одиграат против елитните. Тоа е самата суштина на државните куп натпреварувања, секому да се даде шанса за голем успех.

Втор таков куп е едноставно глупо, ама англичаните се мораат да си тераат по нивно.

Не мора да се трга купот, ама едноставно екипите што играат во континенталните натпреварувања не треба да учестуваат. Според мене тоа е најбоље решение.

Не ве мразам се уште а тоа е добро. Најверојатно нема да ве замразам пошо ќе бидам сконцентриран на карање со Јувенташите а вие ќе освоите Бундес во ноември и нема да биде интересно да ве заебаваме пошо ќе нема за што.
а вие стандард есенски шампиони ќе бидете, па ни ние нема за што да ве зафркаваме :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom