Добар задник вс Големи Гради

• Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, отворете тема "Најубав форумџија" или "Најубава форумџика", па после коментирајте го нејзиниот "Титаник". :D

Дечки, отворете тема "Најубав форумџија" или "Најубава форумџика", па после коментирајте го нејзиниот "Титаник". :D
Ne mora da otvaram tema, Joko e takva grda kjuskija sho 90% od zenite se poubavi i pozgodni od nea.

Последно уредено:
Nisto nema taa, John imal yellow fever i zabegal.
Од толку опции да има која сака и каква сака види за шо се фатил, абе нели љубовта дека слепа може затоа.
Автоматски споено мислење:

Батали цициња, инајбоље цице да држи типкава гзот не и го бива ни за прдење...
Оваа ни за општински печат нема да ја земат.

има мислам такви теми

и ја се пријавив и последен бев
тогаш се викав ILIJA_NEO

Ништо, отварајте тема за НјубаФ форумџија и Најубава форумџика..

Жениве мора да сватат дека дојде време кога :цицки: не играат некоја посебна улога во машките калкулации...
Искочи од шкафот а Никола, ти си храбар човек.

Ама види лепото... ова е форум и ние машките често пати пишуваме глупости без да размислиме за последиците.. :(

Ево пример јас по грешка, во брзање, да се напрам фраер пред другиве... пишав дека цицињата не биле важни, а тие уствари се најнајнајнајбитни за опстанокот на човештвото, за репродукција, за галење, за цицкање.... абе со еден збор - Млекара Битола мојт вода да им носит. Посебно на оргинал АгдаБеатушка (не-пластифицирани) ватермелонки шо најмногу си ги љубам на цел свет и пошироко низ галаксиите!

Прости ми :semolam:

Искочи од шкафот а Никола, ти си храбар човек.
Ќе пробам, ќе се обидам.. само аман не мавајте со сукало :cuc:

А другиве нека учат од моиве грешки. Значи жената е секогаш во право, посебно кога не е... тогаш најмногу треба да и се извиниш!

Ама види лепото... ова е форум и ние машките често пати пишуваме глупости без да размислиме за последиците.. :(

Ево пример јас по грешка, во брзање, да се напрам фраер пред другиве... пишав дека цицињата не биле важни, а тие уствари се најнајнајнајбитни за опстанокот на човештвото, за репродукција, за галење, за цицкање.... абе со еден збор - Млекара Битола мојт вода да им носит. Посебно на оргинал АгдаБеатушка (не-пластифицирани) ватермелонки шо најмногу си ги љубам на цел свет и пошироко низ галаксиите!

Прости ми :semolam:

Ќе пробам, ќе се обидам.. само аман не мавајте со сукало :cuc:

А другиве нека учат од моиве грешки. Значи жената е секогаш во право, посебно кога не е... тогаш најмногу треба да и се извиниш!
Вие мушките секогаш имате посебна врска со цициња, а за газ тоа може многу лесно у друг правец да ве однесе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom