Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
По апсолутно ништо не тргнавте. Иста поставеност од прва до последна минута, никаква промена на пристапот.
Секако дека е така, не сакаа да нападнат

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Значи не бил проблемот Емери него квалитетот на составот?
Сериозно мене ме прашуваш?
Види кој трубел 2 години дека кој и да дојде за тренер со овој состав е осуден на пропаст, освен со ваква игра каква што можеше да видиш вечерва.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Никаква врска нема по која страна падна голот. Ако не паднеше по лева, ќе паднеше по десна страна. Како на мали деца им ја земаа топката, само беше прашање на време кој и кога ќе киксне.
Тотално има врска по која страна паднал голот, ти пред утакмица не ни знаеше која формација ја играат кога виде со кој состав е излезен Артета, а сега пробуваш да ми објасниш како тоа не е битно кој каде играл.

O

ob1

Гостин
Не знам што беше потажно, шутевите на Лаказет, аутите на Белерин или корните на Пепе.
Најтажни беа обидите да се почне акцијата од голманот.
Лено ја подава на Давид Луис во шеснаесетник, четворица играчи на Ливерпул вршат притисок, Давид Луиз ја рога и губат посед.
Едно 10 пати, поготово во второ полувреме на овој начин изгубија посед Арсенал.

Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
wait a minute ...хрвативе за тројца стварно викаат „тројца“ или овој има нешо Македонско ?
Ми се чини пред крајот кога излезе статистика 20-5 шутеви за Ливерпул дека коментаторот рече “голема разлика“ но можеби рече “огромна“, што знам :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Лено ја подава на Давид Луис во шеснаесетник, четворица играчи на Ливерпул вршат притисок, Давид Луиз ја рога и губат посед.
Голот за 0-1 падна баш по таква идентична акција, да Робертсон киксна ама по тој патерн се дојде до шансата.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.092
Поени од реакции
19.484
Не можам да ја сфатам реакцијата на Лено во овие ситуации, имаш пред тебе на едно метро 3 играчи на Ливерпул кои вршат пресинг а тој ја подава топката до нив наместо да ја избие напред, едно 100 пати вака напрај, многу нестабилен вечерва.
Имаше и неколку грешни проценки, ќе се прат пишман Арсенал за Мартинез ама касно ќе им биди.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Не можам да ја сфатам реакцијата на Лено во овие ситуации, имаш пред тебе на едно метро 3 играчи на Ливерпул кои вршат пресинг а тој ја подава топката до нив наместо да ја избие напред, едно 100 пати вака напрај, многу нестабилен вечерва.
Имаше и неколку грешни проценки, ќе се прат пишман Арсенал за Мартинез ама касно ќе им биди.
А мислиш он сака така? Артета ги тера така, Пеп школа е тоа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од тоа што сфатив јас Кин кажал "sloppy moments" само, а топ перформанс. Така да, џабе уствари дрднал Клоп пола саат. xD
Така де, некогаш и непотребно се јадат шамари хахахах

O

ob1

Гостин
Не е никако тука крив Лено, ова се инструкции на тренерот, поточно на Артета.
Тоа е негова тактичка замисла и без разлика кој и да биде голман ќе треба да ја започнува така акцијата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.877
Поени од реакции
67.459
Од тоа што сфатив јас Кин кажал "sloppy moments" само, а топ перформанс. Така да, џабе уствари дрднал Клоп пола саат. xD
Глув телефон. Битно он се направи паметен. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom