- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.701
- Поени од реакции
- 5.387
Затоа што Фриза е појак од драгонот.@Rosemberg Koga Krilin i Gohan go povikaa bodibilder zmejot na Namek, zosto ne posakaa zelba Friza da umre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што Фриза е појак од драгонот.@Rosemberg Koga Krilin i Gohan go povikaa bodibilder zmejot na Namek, zosto ne posakaa zelba Friza da umre?
E kako moze da e pojak? Dragonot silata ja crpi od Guru neliЗатоа што Фриза е појак од драгонот.
Не сум сигурен ама мислам тоа беше причината.E kako moze da e pojak? Dragonot silata ja crpi od Guru neli
I kako moze 3 zelbi da vratis nekoj od umrenite da e pomalce jako od da posakas nekoj da umre?
Фриза е посилен од него а змејот кажа дека не исполнува желби што се над него или над Елдер Намек затоа што тој е креатор на змејот.@Rosemberg Koga Krilin i Gohan go povikaa bodibilder zmejot na Namek, zosto ne posakaa zelba Friza da umre?
Не е само таа плот хол во драгобол има повеќе али така е објаснето дека неможе да убива некој што е посилен од змејот или од креаторот на змејот.E kako moze da e pojak? Dragonot silata ja crpi od Guru neli
I kako moze 3 zelbi da vratis nekoj od umrenite da e pomalce jako od da posakas nekoj da umre?
Затоа што мислеа дека Фриза е женско па ако ја убијат на таков начин ќе им скокнат сите феминисти од цел свет@Rosemberg Koga Krilin i Gohan go povikaa bodibilder zmejot na Namek, zosto ne posakaa zelba Friza da umre?

Што би рекле охриѓани - зш таке требит

Stremio или hianime.Nekoja preporaka kade moze da se gledaat Dragon Ball sega, nekoj streaming, download whatever?
Od osnovnata, koga Goku beshe mal.
Edinstveno Crunchyroll najdov kako sugestija za streaming so pretplata.