- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
И? Имам и други постови денес, види во кладилница, фан клуб Манчестер, Серие А. Да не правиш албум со нив?Автоматски споено мислење:
Договорено.
И? Имам и други постови денес, види во кладилница, фан клуб Манчестер, Серие А. Да не правиш албум со нив?Автоматски споено мислење:
Договорено.
Тоа веќе допира други теми. Јас се држев на зададената ,,Тажно, уморно, очајно".И? Имам и други постови денес, види во кладилница, фан клуб Манчестер, Серие А. да не правиш албум со нив?
Сериозно, навистина делуваш уморно и тажно. Знам дека мислеше дека Челзи направи чуда во преодниот рок, дека ќе се врати времето на Дрогба и компанија, ама тоа е далеку од реалноста. Затоа среди се малку, прифати ја вистината и ќе ти биде подобро. Треба малку време за тоа, ама мислам дека ќе се средиш. Јас имам верба во тебе.Тоа веќе допира други теми. Јас се држев на зададената ,,Тажно, уморно, очајно".
Затоа.
Артета за овие двајца пред него е Пеп ГвардиолаПа со оглед на тоа што во лигава опстојуваат тренери као Френк Лампард, Оле Гунар Солскер, Рој Хоџсон, Микел Артета, Марсело Бијелса, Стив Брус, Нуно Еспирито Санто и Дејвид Мојс... јас не би се курчел вака со вакво површно и со глупост поткрепено мислење за Максимилијано Алегри.
Е па добро, значи сепак не им требала судиска помош да се изборат за бод против powerhous-от ВБА. Ова е веќе охрабрувачки и значајно за походот на Челзи кон титулата.За оние кои крекаа дека Челзи добил судиска помош и покрај ВАР (искрен да бидам и јас мислев дека тоа е случај), еве ги новите правила од сезонава.
Затоа раката од Хаверц не е санкционирана. И настрана денес, мислам дека ова правило е коректно.
Прегледај го приврзокот 268195Прегледај го приврзокот 268196
Сериозно, мислев дека судиите им помогнале, ама сепак не им била потребна помош да стигнат до бод. Е сега за три малку потешко. Против ВБА, јакички се тие. Па со Ливерпул ќе се носевте равноправно, Ѓаол да ве носи.
Да и јас на истиот гол помислив. И не ми е јасно зошто не го поништија овој, да не случајно имаат променето нешто во правилата?Чиста рука...
@ManUtdChampions ти текнува, иаме дискутирано за голот на Мане против УТД.
Да живее Бора Чорба
Пријател, ти имаш 50 години и се малтретираш единствено себеси. Знаеш дека мене ми е убаво вака, неинтересно, ама убаво.Сериозно, мислев дека судиите им помогнале, ама сепак не им била потребна помош да стигнат до бод. Е сега за три малку потешко. Против ВБА, јакички се тие. Па со Ливерпул ќе се носевте равноправно, Ѓаол да ве носи.
Ама еве, нема врска. Ќе почекаме да се врати и втората половина од 300 милиони. Дотогаш нема да те малтретирам, не е убаво.
Да, да, видов. Го едитирав и мојот пост.Пријател, ти имаш 50 години и се малтретираш единствено себеси. Знаеш дека мене ми е убаво вака, неинтересно, ама убаво.
Поинаку е со Џонтра, има некоја динамика, каква-таква.
Ти немаш харизма некако.
@ManUtdChampions
Сменети се од сезонава. Ете имаш погоре. Затоа и не се возбудија премногу судиите.
Затоа ти имаш харизма.Пријател, ти имаш 50 години и се малтретираш единствено себеси. Знаеш дека мене ми е убаво вака, неинтересно, ама убаво.
Поинаку е со Џонтра, има некоја динамика, каква-таква.
Ти немаш харизма некако.
Сезона и пол не беше срамота. Онаа цела сезона пред да освоите и половина од онаа кога освоивте. Сега е.Денешниве одлуки се чисти и блатантни фаворизирања на поголемите екипи на сметка на помалите. Ништо друго освен страв од погазување на авторитет, нит лошо судење нит ништо. Срамота за англискиот фудбал.