- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.978
- Поени од реакции
- 86.327
Сексуалните малцинства не се баш добро застапени, за да бидат добри филмовиве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OnwardDosadno mi e
Sledniot sto ke predlozi film - ke go gledam denes, poso iosnaka ne znam sto![]()
Имаат пишано тука двајца за филмот мислам, двајцата не им се свиѓаше.Дечки што ќе кажете за Тенет?Првични мислења?(не сум отвприл летер да видам дали воопшто некој го логналшто се вели народски кажано забравих га и пасвордо
Викаат по четива дека бил многу за мозгање,тупење глава,лектири?Има ли гужва у синеплекс или има онолку колку што короната го дозволува тоа
И специјалецот се држи ли јако
![]()
Имаат пишано тука двајца за филмот мислам, двајцата не им се свиѓаше.
И мене не ми се свиѓаше, вчера го гледав. Нема гужва во Синеплекс, у 20 часот бев, 30 души дали имаше.
Дефинитивно не е ништо посебно, ниту е којзнае какво искуство за кино.
Комплициран ми беше, ама некако глупо комплициран. Тензија имаше што не ја почувствував како што треба. Скоро целиот каст ми беше тотално утка, да не грешам душа ама Патинсон најокеј ми беше...
Што се разбирате вие од уметност...
Ми одговори еден човек на прашањето(кој годинава има изгледано повеќе од ти за цел живот) не ми е симпа,ама го читам не дека ми одговорил општо го читам ми се допаѓал или не.
Доаѓа друг човек му се надоврзува на мислењето ја шири дискусијата колку што е можно(без спојлери).
И доаѓаш ти како опинок и се избацуваш со коментар на трето-оделенец составен од 6 збора у 3 сврзници и вкупно 27 букви па како не ти е срам.Можеби си даунов у хороскоп ама дај изјасни се конкретно не презентирај чиста мизерија од мислења.
Зошто бе?не ми е симпа
71 , filmov go gledav sinoka neverojatno iskustvo , ne mozam da kazam eden detal ili scena , od pocetok do kraj te drzi vrzan i vo eden zdiv. Dejstvoto e vo '71 , Belfast , pogled od aspekt na indinidualen vojnik vo konfliktot na irci protestanti i katolici. Edno nesto , Ircive ni se krvni braka , posle ovoj film mislam deka sme od edno isto gomno praveni , samo tie inaat poveke strast i istrajnost vo samounistyvanjeto. https://youtu.be/J-BaKfl1Ms4
Е па евеПрегледај го приврзокот 251787
Can't wait за девет месеци да читам како планираат да го растат детето без пол, раса, години, и како сметаат дека бебето не треба да се идентификува како човек туку како ништо пошто сите сме ништо, ashes to ashes, dust to dust или каков булшит и да ќе им тене.
Ваљда ќе има некое ретардирано име како Harrypotterandtheorderof Phoenix, Parinarakaazaraka Mara, или ќе си ја лупнат главата од тастатура како Грајмс и Елон
Ама како и да е, кул луѓе ми се и двајцава, честитки нека им е, сигурен сум дека детето ќе им стане некој фактор во светов за 20-30 години од сега
Детево или е зачнато после Оскаровската забава или ептен им е досадно во карантинов :/
Постојат два типа на луѓе:
1. Тие што ја кажуваат вистината.
2. Тие што викаат дека го разбрале Mulholland Drive.