Фудбалски/трансфер дискусии

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
@Ilumious Иначе се слагам со се што имаш пишано, ама реално гледано пред него немаше некоја ваква ретарда, посебно да ствара препукувања Барса - Јунајтед релација. Ниту пак сум видел фан на Барса да ви се сити колку ви е паднат клубот после Ферги, ниту пак моментално дека неможете стариот победнички пат да си го најдете.Пак ке кажам форумов и пред него си ја ругаше Барса мене не ми сметаше, колку шеги се испукале па никому и ништо ама типов ова што го прави со месеци и не престанува е малку претеризам. За мене ликот е чист трол акаунт кој што е наменет за да провоцира и да јаде гомна цело време копирајќи го хуморов на админиве за да не биде баниран.
Се ќе беше ОК, само ова уште стои пишано од 12.08.2020:

Таман се израдував глеам 8 страни дискусија тоа стелт да потел муда на максимум.:facepalm:
Сум потел муда за муабетот Левандовски вс Меси за сезона 2019/2020. Што се докажа како ФАКТ.
Богот Меси го браневте во вакви мизерни сезони, сега откако ве убивме со осмица, тимот се распадна, Меси плачеше да си оди, Суарез исплака тешки солзи вредни милиони - пу, пу, не се важи.

Епа чим јас сум потел муда на максимум - јас мислам дека секој ебан пост упатен кон Барса, кон плачкото Меси, кон осмицата, кон 7Up - треба да си ги издржиш како попче.

M

Mayavin

Гостин

Сум потел муда за муабетот Левандовски вс Меси за сезона 2019/2020.
Епа чим јас сум потел муда на максимум - јас мислам дека секој ебан пост упатен кон Барса, кон плачкото Меси, кон осмицата, кон 7Up - треба да си ги издржиш како попче.
Ти си посебна прича, ај и да не беше, реално ти имаш право, ама фан на Јунајтед? Ме дупиш? у нивниот прајм 2 пати имаат изгубено финале од нас и после Ферги апла неможат на нозе да застанат, а ниту пак се финансиски паднати ниту ништо. Ние имаме утки со играчи они бетер утки имаат, си имаат проблеми се разбира, ниту сум им го дрвел у фан клуб колку се дно ниту пак тука, се пукале и за нив шеги ама никој болесник на фурмов ги нема провоцирано со месеци и им го има дудлано.

А и кога ми се нафаќаш на тој муабет зашто ми немаш уште вратено зашто се навреди кога некој ти ги спореди Лукаку со Левандовски сезонава?

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.590
Поени од реакции
2.471

Сум потел муда за муабетот Левандовски вс Меси за сезона 2019/2020. Што се докажа како ФАКТ.
Богот Меси го браневте во вакви мизерни сезони, сега откако ве убивме со осмица, тимот се распадна, Меси плачеше да си оди, Суарез исплака тешки солзи вредни милиони - пу, пу, не се важи.

Па потиш муда бе таксист. Си лечиш комплекси од последниве 7 години.
_91408619_55df76d5-2245-41c1-8031-07a4da3f313f.jpg

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Ти си посебна прича, ај и да не беше, реално ти имаш право, ама фан на Јунајтед? Ме дупиш? у нивниот прајм 2 пати имаат изгубено финале од нас и после Ферги апла неможат на нозе да застанат, а ниту пак се финансиски паднати ниту ништо. Ние имаме утки со играчи они бетер утки имаат, си имаат проблеми се разбира, ниту сум им го дрвел у фан клуб колку се дно ниту пак тука, се пукале и за нив шеги ама никој болесник на фурмов ги нема провоцирано со месеци и им го има дудлано.

А и кога ми се нафаќаш на тој муабет зашто ми немаш уште вратено зашто се навреди кога некој ти ги спореди Лукаку со Левандовски сезонава?
Тоа е ОК, се слагам, ама немаше потреба да коментираш дека потам муда за тој муабет кога апла беше очигледно дека сезонава припаѓа на Левандовски.
Рипнавте да го браните Меси, а муабетот не беше општо, туку за претходната сезона.

M

Mayavin

Гостин
Тоа е ОК, се слагам, ама немаше потреба да коментираш дека потам муда за тој муабет кога апла беше очигледно дека сезонава припаѓа на Левандовски.
Рипнавте да го браните Меси, а муабетот не беше општо, туку за претходната сезона.
Па се тоа е океј, ама тие термини како џуџе и миџет и едвај чекање шанса да си го стаиш Левандовски на мегдан со замисла како му стои врз глава е not cool. Различни играчи и различен стил на игра. Никој не му го зима на Левандовски ова што го има напраено ама сепак одамна чекаш Меси да падне за да се курчиш со Левандовски.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Па се тоа е океј, ама тие термини како џуџе и миџет и едвај чекање шанса да си го стаиш Левандовски на мегдан со замисла како му стои врз глава е not cool. Различни играчи и различен стил на игра. Никој не му го зима на Левандовски ова што го има напраено ама сепак одамна чекаш Меси да падне за да се курчиш со Левандовски.
Никаде не сум пишал за Меси дека е џуџе или миџет. Имаш корисна опција за пребарување на форумов, искористи ја.
edit- сум пишал џуџе на 07.12.2018. ЕДНАШ. Во сосема друг муабет.

Ова е твој цитат каде измислуваш нешто што не сум кажал:

Не беше ти што ги стави Меси и Левандовски во иста реченица?

И всушност да те цитирам "Левандовски го има измислено фудбалот сезонава за миџетот".
Oва е оригиналниот мој пост за споредбата:

Е да, Левандовски крикет игра у Индија. Сезонава фудбал има измислено и за Меси. Ненормална статистика држи уште од почетокот на 2019-та.

Каде бе со мислењава ццц
Ова е not cool, измислување на постови и кажани работи, а не дека јас сум наводно чекал Меси да паднал во форма. Ме боли кур за Меси.
Пре би рекол дека ти сам си го нарече миџет отколку јас што сум пишал.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.965
Поени од реакции
8.185
Откако опинокот битолски го вратија со 100-тиот нов јузер,сакале модераторите признале или не,комплет цел форум кај што е он активен е полн со омраза,вреѓање и идиотски хумор.

Зошто го вратија само они си знаат.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
1601053998082.png

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Чим не помислив после Роналдињо кога си замина да сменам клуб, нема никад.
Ако твојот клуб ако прими 8 гола слободно смени си го клубот и скри се во дупка, јас нема. Најдобриот тим моментално му покажа на Барса кај му е местото, ако сакаш да се ситиш слободно кур ме заболе, ама никој од форумов неам видено да ги праи цитрони секој втор пост и во фан клуб и во темава за 8-те голови, не пак ко дечконо што навива за Манчестер што пробува да провоцира на секој втор пост кај што стигне.

Со години ја пратам темава и вакво ништо неам видено да се случува. На се ми личи ова освен на дискусија. Незнам како никој од фан клуб Реал не се нафати да ми сере толку а вечни ривали сме и пак не се понашале ниту они ко неандарталци ниту ние на темава , ниту пак во фан клуб сме бричеле кур. Да не зборам за чолисимо како најупорниот лик на форумов што може да постои не го дудлала толку. И да се дудла од било која страна си има тема за тоа и чисто ривалски е, имало шеги на сметка на Барса и на Реал и пак сме се поштувале во Ла Лига темата. Ипак горе долу слична си е Серија А темата, ја овие Интерашиве и Јувенташиве ги неам видено тука на оваа тема така да си јадат гомна меѓусебно и секој втор пост да им е провокација.

@Ilumious Иначе се слагам со се што имаш пишано, ама реално гледано пред него немаше некоја ваква ретарда, посебно да ствара препукувања Барса - Јунајтед релација. Ниту пак сум видел фан на Барса да ви се сити колку ви е паднат клубот после Ферги, ниту пак моментално дека неможете стариот победнички пат да си го најдете.Пак ке кажам форумов и пред него си ја ругаше Барса мене не ми сметаше, колку шеги се испукале па никому и ништо ама типов ова што го прави со месеци и не престанува е малку претеризам. За мене ликот е чист трол акаунт кој што е наменет за да провоцира и да јаде гомна цело време копирајќи го хуморов на админиве за да не биде баниран.
Демек глумиш нешто верност кон клубот? Која перспектива ја гледаш ти ако навиваш за Фарселона во наредни 30 години? Гледаш една стреја на Камп Ноу не можат да средат, а не па играчи јаки ќе купувале. Од 7-8 другари кои навиваа за Барса едвај двајца останаа после 2x4, другите се префрлија дали кај премиерлигашите или кај Реал. Едниот не се замара, а другиов го гледам на фб почна клипчиња од Зидан да објавува, прво од Франција, па сега почна мешани со се волејот од финалето, против Баер, така што јасно е на каде тера работата. На крајот на краиштата и мене како дете, на 6-7 години ме лажеа душмани за Барса да навивам и трауми имам од тие година две кога за опстанок се бореа. Затоа навремено се префрлив пред финалето со Јувентус за Реал и еве ме сега 7 титули во ЛШ прославив. Муабетот ми е гледај си чарето, батали верност, за џабе само нервози цел живот ќе имаш кога не ја бива работата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чим не помислив после Роналдињо кога си замина да сменам клуб, нема никад.
Ако твојот клуб ако прими 8 гола слободно смени си го клубот и скри се во дупка, јас нема. Најдобриот тим моментално му покажа на Барса кај му е местото, ако сакаш да се ситиш слободно кур ме заболе, ама никој од форумов неам видено да ги праи цитрони секој втор пост и во фан клуб и во темава за 8-те голови, не пак ко дечконо што навива за Манчестер што пробува да провоцира на секој втор пост кај што стигне.

Со години ја пратам темава и вакво ништо неам видено да се случува. На се ми личи ова освен на дискусија. Незнам како никој од фан клуб Реал не се нафати да ми сере толку а вечни ривали сме и пак не се понашале ниту они ко неандарталци ниту ние на темава , ниту пак во фан клуб сме бричеле кур. Да не зборам за чолисимо како најупорниот лик на форумов што може да постои не го дудлала толку. И да се дудла од било која страна си има тема за тоа и чисто ривалски е, имало шеги на сметка на Барса и на Реал и пак сме се поштувале во Ла Лига темата. Ипак горе долу слична си е Серија А темата, ја овие Интерашиве и Јувенташиве ги неам видено тука на оваа тема така да си јадат гомна меѓусебно и секој втор пост да им е провокација.

Игнорирајте го дечки, какви релации Барса Јунајтед, не сме Обединети Нации :) тоа што тој го пишува за Барселона си е негово мислење, не ми влијае мене за Барселона а не треба ни на вас да ви влијае за Јунајтед. Што требаше јас да му направам на Сабаховиќ што секој пост му е со manure, на бан да биде од јутра до сутра? Напротив, ми стана многу добар другар приватно :toe:

Не знам, муабетиве ми се ептен шесто за седмо одделение, не зезајте, глејте си фудбал и коментирајте си. Кој ви е туп, глуп, стиснете игнорирај и свиркајте. Јас имам листа на игнорирани на форумов, господска опција, вас ви е проблем, chill :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Не памтам некој фудбалер вака јавно да се испука на управата, ќе има удел оваа ситуација со Меси и Суарез гарант, колку и да викаат дека е професионалец и ќе си изигра како шо доликува ако беше професионалец немаше онака јавно да цмиздри по управата, без разлика дали е во право или не

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ипак горе долу слична си е Серија А темата, ја овие Интерашиве и Јувенташиве ги неам видено тука на оваа тема така да си јадат гомна меѓусебно и секој втор пост да им е провокација.
Абе реално ние интерашите пробуваме да ги провоцираме јувенташите ама они имаат една опасна тактика, само ќе ни пишат -абе вие имате комплекси од јувентус- и ние фино лепо ќе си се повлечеме, пошто едноставно *we

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.858
Поени од реакции
10.333
Толку ли немате стрес и проблеми во животот па се замарате за фудбал до овој степен да летаат мајки и шајки...и тоа странски клубови :unsure: На тие од Нигерија, Индонезија и остали вукојебини им се смееме кога се бесат и брцаат со ножеви за некојси клубови од Англија, Шпанија, ама и ние не сме далеку од тоа ниво. Замисли да имаш до тој степен слободно време и нерви да напишеш есеј пост пцовки упатен некому што го немаш видено во живот поради рандом клуб 3000 км од тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom