STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.676
- Поени од реакции
- 14.559
Се ќе беше ОК, само ова уште стои пишано од 12.08.2020:@Ilumious Иначе се слагам со се што имаш пишано, ама реално гледано пред него немаше некоја ваква ретарда, посебно да ствара препукувања Барса - Јунајтед релација. Ниту пак сум видел фан на Барса да ви се сити колку ви е паднат клубот после Ферги, ниту пак моментално дека неможете стариот победнички пат да си го најдете.Пак ке кажам форумов и пред него си ја ругаше Барса мене не ми сметаше, колку шеги се испукале па никому и ништо ама типов ова што го прави со месеци и не престанува е малку претеризам. За мене ликот е чист трол акаунт кој што е наменет за да провоцира и да јаде гомна цело време копирајќи го хуморов на админиве за да не биде баниран.
Сум потел муда за муабетот Левандовски вс Меси за сезона 2019/2020. Што се докажа како ФАКТ.Таман се израдував глеам 8 страни дискусија тоа стелт да потел муда на максимум.
Богот Меси го браневте во вакви мизерни сезони, сега откако ве убивме со осмица, тимот се распадна, Меси плачеше да си оди, Суарез исплака тешки солзи вредни милиони - пу, пу, не се важи.
Епа чим јас сум потел муда на максимум - јас мислам дека секој ебан пост упатен кон Барса, кон плачкото Меси, кон осмицата, кон 7Up - треба да си ги издржиш како попче.