STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.676
- Поени од реакции
- 14.559
Се ќе беше ОК, само ова уште стои пишано од 12.08.2020:@Ilumious Иначе се слагам со се што имаш пишано, ама реално гледано пред него немаше некоја ваква ретарда, посебно да ствара препукувања Барса - Јунајтед релација. Ниту пак сум видел фан на Барса да ви се сити колку ви е паднат клубот после Ферги, ниту пак моментално дека неможете стариот победнички пат да си го најдете.Пак ке кажам форумов и пред него си ја ругаше Барса мене не ми сметаше, колку шеги се испукале па никому и ништо ама типов ова што го прави со месеци и не престанува е малку претеризам. За мене ликот е чист трол акаунт кој што е наменет за да провоцира и да јаде гомна цело време копирајќи го хуморов на админиве за да не биде баниран.
Сум потел муда за муабетот Левандовски вс Меси за сезона 2019/2020. Што се докажа како ФАКТ.Таман се израдував глеам 8 страни дискусија тоа стелт да потел муда на максимум.![]()
Богот Меси го браневте во вакви мизерни сезони, сега откако ве убивме со осмица, тимот се распадна, Меси плачеше да си оди, Суарез исплака тешки солзи вредни милиони - пу, пу, не се важи.
Епа чим јас сум потел муда на максимум - јас мислам дека секој ебан пост упатен кон Барса, кон плачкото Меси, кон осмицата, кон 7Up - треба да си ги издржиш како попче.