UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
Не знам баш за ова. Зависи кои уствари. Роман нема никаков профит од Челзи, никогаш не било тоа во прашање. Во Арсенал на пример знаеме дека им е побитно они да наполнат џебови, него да вложуваат за фудбалски успех.

Прегледај го приврзокот 262322
Искрено, солза ми капна од суровата реалност со која се соочува Роман веќе 17 години.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Не даде критика како обичен навивач туку повлече паралела помеѓу тебе и нив, тука е разликата... За да повлекуваш паралели и да се рамниш со некој треба да си на негово ниво.
Што да се рамнам со нив, за критики кон клубови? Па зашо ја да не јадам гомна на Кајгана форум кога они даваат бетер изјави пред светска јавност?

Абе какви се овие глупости ццц, дај те молам одлогирај се...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Прегледај го приврзокот 262369

Прегледај го приврзокот 262370

Што јест, јест.

Иначе нема врска, звучиш како вујко ми Милош покоен.

* не навлегувам сега, но менталитет во случајов е и еуфемизам на неоснована препотентност, ароганција и игнорантност.
Ќе почнам за Барселона да навивам во дуелов, само за да не ја гледам таа грда Милерова фаца.
Ова со сликите малце глупо испаѓа бидејќи 80 години подоцна Германија направи rebuild во секоја можна сфера и стана пак прва нација и држава во Европа каде му парира економски на земји со многу поголем природен и гасоводен капацитет и човечки ресурси ама да не навлегваме.

Јас го пишам ова од искуство бидејќи имам и лично работено со Германци и сите го имаат истиот менталитет...многу се клети и арогантни ...ама дека кога имаат цел тогаш одат до крај ....15% како нив да бевме Македонија ќе беше поинакво место за живеење ама како и да е
Автоматски споено мислење:

Ароганција е, не е победнички менталитет, тоа на терен се покажува. Колку и да си фаворит треба да си ќутиш и да го респектираш противникот.
Пак ќе напоменам...сите Германски екипи даваат такви изјави...тие за Дортмунд секоја година изјавуват јавно дека се појаки од нив,дека ќе ги здробат,дека ќе ја освојат титулата,дека му нема равни....едноставно така си функционираат..некогаш ќе победат,некогаш ќе изгубат ..тие истите ќе останат

Последно уредено:
Член од
18 јули 2012
Мислења
1.200
Поени од реакции
758
Fanovi na Barcelona zboruvat za arogancija , ako go gledas sostavot na Barcelona , 8 igraci se naj aroganti od bilo koj futbaler vo svetot .

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.837
Поени од реакции
4.471
Па да де, не е.
Сезонава има измислено фудбал за миџетот.
Сезона со 25 гола и 20 асистенции за разлика од 34 гола и 4 асистенции и измислил фудбал :pos:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Зошто лажеш?
Голови+ асистенции се тука некаде
Затоа Чансес креатед и Дриблинзи особено има разлика бог и шеширџија.
Меси е машинерија што го движи цел клуб. Левандовски е можеби најдобрата 9ка сезонава. Океј, една од најдобрите 5 9ки во сезонава сигурно.

огромна разлика има меѓу меси и левандовски, секогаш и имало. Плус и како тип на играчи се мнооогу различни.

од 100 тренери 90 би го одбрале меси како џокер што би влегол во 60 минута ако губат 1:0 рецимо. Иако Лева е дефинитивно по lethal од Меси барем сезонава. Меси е буквално на друго ниво. Човекот разигрува ненормално. Буквално магионичар. и не, не сум фан ни на меси ни на роналдо, боли ме цеф. Лукаку е најбоље нападач за мене сезонава !

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Атлетико ултрадефанзивна постава, ако се бранат со овие поарно нека испаднат, Чоло разочара, ептен пичкарски.
Зошто ултра дефанзивна ?
Тие се играчите, Љоренте е прекомандуван напред како крило после дуелот со Ливерпул.
Не е за потценување Лајпциг, ќе се игра на контри претпазливо.
Ако не штима нешто од клупа ќе влегуваат Алваро, Феликс и Витоло.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom