Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.392
- Поени од реакции
- 26.385
Еве јас искрено мислам дека утре Баерн ќе победи со најмалку 2 гола разлика.
Да не испадне, не сум кажал.![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Да не испадне, не сум кажал.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Искрено, солза ми капна од суровата реалност со која се соочува Роман веќе 17 години.Не знам баш за ова. Зависи кои уствари. Роман нема никаков профит од Челзи, никогаш не било тоа во прашање. Во Арсенал на пример знаеме дека им е побитно они да наполнат џебови, него да вложуваат за фудбалски успех.
Прегледај го приврзокот 262322
Што да се рамнам со нив, за критики кон клубови? Па зашо ја да не јадам гомна на Кајгана форум кога они даваат бетер изјави пред светска јавност?Не даде критика како обичен навивач туку повлече паралела помеѓу тебе и нив, тука е разликата... За да повлекуваш паралели и да се рамниш со некој треба да си на негово ниво.
Па не е.Лева не бил на иста висина во квалитетот со Меси
Па да де, не е.Па не е.
Ова со сликите малце глупо испаѓа бидејќи 80 години подоцна Германија направи rebuild во секоја можна сфера и стана пак прва нација и држава во Европа каде му парира економски на земји со многу поголем природен и гасоводен капацитет и човечки ресурси ама да не навлегваме.Прегледај го приврзокот 262369
Прегледај го приврзокот 262370
Што јест, јест.
Иначе нема врска, звучиш како вујко ми Милош покоен.
* не навлегувам сега, но менталитет во случајов е и еуфемизам на неоснована препотентност, ароганција и игнорантност.
Ќе почнам за Барселона да навивам во дуелов, само за да не ја гледам таа грда Милерова фаца.
Пак ќе напоменам...сите Германски екипи даваат такви изјави...тие за Дортмунд секоја година изјавуват јавно дека се појаки од нив,дека ќе ги здробат,дека ќе ја освојат титулата,дека му нема равни....едноставно така си функционираат..некогаш ќе победат,некогаш ќе изгубат ..тие истите ќе останатАроганција е, не е победнички менталитет, тоа на терен се покажува. Колку и да си фаворит треба да си ќутиш и да го респектираш противникот.
Сезона со 25 гола и 20 асистенции за разлика од 34 гола и 4 асистенции и измислил фудбалПа да де, не е.
Сезонава има измислено фудбал за миџетот.
Зошто лажеш?Сезона со 25 гола и 20 асистенции за разлика од 34 гола и 4 асистенции и измислил фудбал![]()
Голови+ асистенции се тука некадеЗошто лажеш?
![]()
И кај е измислувањето фудбал? Плус воа е статистички гледано, ако зборемо за игра, тотално ти пропаѓа муабето у водаЗошто лажеш?
![]()
Зошто ултра дефанзивна ?Атлетико ултрадефанзивна постава, ако се бранат со овие поарно нека испаднат, Чоло разочара, ептен пичкарски.