Што да прават ако сака да си оди играчот ?! Ќе си беше прв голман Лено, до повредата беше одличен. Еми се покажа 10тина утакмици, реално јако бранеше ама неможе на основа на тие 10 утакмици да бара првотимец. Си сака минути, добра сума му извадија Арсенал и тоа е тоа.Како го испуштија Арсенал Мартинез, добар голман е, прочитав тука на темата дека барал загарантирано првотимско место, требало и да му го дадат,Лено е киксер невиден, некни против Вест Хем муви бркаше вп шеснаесетникот.
Не знам баш дека му извадија Арсенал добра пара,18 милиони гледам коштал, кога и да сум го гледала бранел на ниво.Што да прават ако сака да си оди играчот ?! Ќе си беше прв голман Лено, до повредата беше одличен. Еми се покажа 10тина утакмици, реално јако бранеше ама неможе на основа на тие 10 утакмици да бара првотимец. Си сака минути, добра сума му извадија Арсенал и тоа е тоа.
Човекот 15 утакмици има во 12 години кариера. Кај си го глеала ?Не знам баш дека му извадија Арсенал добра пара,18 милиони гледам коштал, кога и да сум го гледала бранел на ниво.
Лено ми е мех, ништо посебно,на нафрлени топки се губи ептен, се излетува напред небаре Ноер е, има лошо позиционирање плус.
Јас мислам дека грешка направија шо не го задржаа овој, можеби грешам
Ти прво провери си крв, шиќер и слично колко си здрав за да трпиш ќутек пошто не си толко анониман колко што мислиш. Имаш 40 године, седиш дома и гарант пичку не си видеја бар пола од тија што ги имаш, можда и никад и ја те сфаќам дека те удара сперма у главу ама ти си сас мене завршија кд почна да пцуеш мајке, а за мајке се еде ќутек, па ќе ти кажу, не си толко анониман колко што мислиш.Затоа и јас решив да ги игнорирам твоите постови од сега па натаму.
Ај да не ти псујам пак, чувствувај се како да сум ти опсул. Инаку, ме испотресе сега, не можам да се соберам од страв. Ќе ја погодиш ако се сретнеме, копук еден глуп.Ти прво провери си крв, шиќер и слично колко си здрав за да трпиш ќутек пошто не си толко анониман колко што мислиш. Имаш 40 године, седиш дома и гарант пичку не си видеја бар пола од тија што ги имаш, можда и никад и ја те сфаќам дека те удара сперма у главу ама ти си сас мене завршија кд почна да пцуеш мајке, а за мајке се еде ќутек, па ќе ти кажу, не си толко анониман колко што мислиш.
Да не беше повредата веројатно Лено ќе беше и прв по број на одбрани во ПЛ.Како го испуштија Арсенал Мартинез, добар голман е, прочитав тука на темата дека барал загарантирано првотимско место, требало и да му го дадат,Лено е киксер невиден, некни против Вест Хем муви бркаше вп шеснаесетникот.
Па реков на тие неколку натпревари кога го гледав делуваше како добар и искусен голман.Човекот 15 утакмици има во 12 години кариера. Кај си го глеала ?
Како бе успеваш сите играчи од сите лиги да ги гледаш ? Јас ко Арсенал фан, освен пост Корона што бранеше неколку утакмици, претходно у последниве 10 години дали 3 пати сум го гледал, у некој куп ако бранел едино. Затоа и си отиде, се покажа солидно последниве месеци и си побара боље опција отколку да му грее клупа на Лено. А сумата што му ја извадија (дали 18 или 20 милки, небитно) е сосема коректна за играч што има едвај 15 настапи како првотимец во посериозен клуб.Не знам баш дека му извадија Арсенал добра пара,18 милиони гледам коштал, кога и да сум го гледала бранел на ниво.
Лено ми е мех, ништо посебно,на нафрлени топки се губи ептен, се излетува напред небаре Ноер е, има лошо позиционирање плус.
Јас мислам дека грешка направија шо не го задржаа овој, можеби грешам
Hehehe Смешко еденНе знам зошто ја цитирате, само ставете и едно „хехе“ и терајте работа.
BTW уште чекаме, да стави слика во „Добивка“ каде што ги има играно Евертон 1-1 3+
Чоек Мартинез од кога се повреди Лено си бранеше тој, ПЛ ваљда сите гледаме, го коментиравме тука сите кога ќе имаше добра партија.Како бе успеваш сите играчи од сите лиги да ги гледаш ? Јас ко Арсенал фан, освен пост Корона што бранеше неколку утакмици, претходно у последниве 10 години дали 3 пати сум го гледал, у некој куп ако бранел едино. Затоа и си отиде, се покажа солидно последниве месеци и си побара боље опција отколку да му грее клупа на Лено. А сумата што му ја извадија (дали 18 или 20 милки, небитно) е сосема коректна за играч што има едвај 15 настапи како првотимец во посериозен клуб.
Пак тресиш глупости, Лено бранеше 28 кола БЕЗ ниеден кикс ланска сезона, напротив на безброј утакмици сам ги спасуваше. Незнам како само заклучи дека Мартинез е голманиште од 10 утакмици, а Лено киксер без ниеден кикс во 28.Како го испуштија Арсенал Мартинез, добар голман е, прочитав тука на темата дека барал загарантирано првотимско место, требало и да му го дадат,Лено е киксер невиден, некни против Вест Хем муви бркаше вп шеснаесетникот.
Ма немој, помотај 45 секунда, и кажи ми ти како фан на Арсенал колку пати вака бркал муви на нафрлени топки,само 5 пати некни против Вест Хем се излета вака.Пак тресиш глупости, Лено бранеше 28 кола БЕЗ ниеден кикс ланска сезона, напротив на безброј утакмици сам ги спасуваше. Незнам како само заклучи дека Мартинез е голманиште од 10 утакмици, а Лено киксер без ниеден кикс во 28.
Мартинез е просечен голман што доби 5 минути слава на фантастични интервенции во 10 утакмици, 20м за 10 утакмици е бинго