Тивко на берзава нешо
najsilen rast bez nekoja realna osnova od site regionalni berzi ima Mse. navijam uste da raste zatoa sto imam uste investiran kapital tuka. sepak pretpazlivo.Se ceka nekoja budala da prodade neshto
Svadbi ako pustat da im ke padnat cenite
кај нас МСЕ е нешто како Покер и Блеф...najsilen rast bez nekoja realna osnova od site regionalni berzi ima Mse. navijam uste da raste zatoa sto imam uste investiran kapital tuka. sepak pretpazlivo.
Па стави и ти 1 мкд повеќе. Тоа е поентата на берзата...секогаш ако сакат над или под твојот налог ке стават 1 мкд...
Добро е. Има луѓе по добро ме паметат . Беа тоа времиња кога имаше можности на МСЕ.@bosko007 баш ме интересира што има да каже за последниве случувања, сепак слушајќи ги неговите совети имав капитална од преку 250 % , башка дивидентите
Pozdrav Bosko, i jas sum eden od tie sto te pameti po dobro.Добро е. Има луѓе по добро ме паметат . Беа тоа времиња кога имаше можности на МСЕ.
Излезен сум од форма ... Изгубив интерес за берза... Не следам ниедна берза.. А без читање нема резултати.
Короната ме уби, па гледам да не сум на интернет.
Ретко го читам и форумов.. МСЕ е тапа нема игра, а сега гледам некој чешки фондови проектираат цени на акции. Тоа не ме бендисува. Ме потсеќа на Илирика & Co. (2007, 2008, 2009) кога правеа анализи на времето ја поебаа берзата...
Се сведува се на КМБ и АЛК. Ама не е лоша МСЕ за 15% годишно...
Инаку оваа година изгорев 35% од портфолио на хартии по Европа и сега ќе чекаме поубави времиња.
Да не испадне Бошко само се фали ...
Се гледаме следна година, да ми се врати интересот.
Поздрав.
Pozdrav Bosko, jas sum eden od tie sto te pameti kako eden relen postirach na forumov-bez prevara vo postiranjeto. ludjeto shto bea pametni nauchija od tebe mnogu-tie shto ti zaviduvaa te kritikuvaa. Makedonija e chudesna zemja.Добро е. Има луѓе по добро ме паметат . Беа тоа времиња кога имаше можности на МСЕ.
Излезен сум од форма ... Изгубив интерес за берза... Не следам ниедна берза.. А без читање нема резултати.
Ретко го читам и форумов.. МСЕ е тапа нема игра, а сега гледам некој чешки фондови проектираат цени на акции. Тоа не ме бендисува. Ме потсеќа на Илирика & Co. (2007, 2008, 2009) кога правеа анализи на времето ја поебаа берзата...
Инаку оваа година изгорев 35% од портфолио на хартии по Европа и сега ќе чекаме поубави времиња.
Поздрав.
Баш се сега убави времиња... уште еден бран ако фати ќе биде Ел Дорадо секаде.Добро е. Има луѓе по добро ме паметат . Беа тоа времиња кога имаше можности на МСЕ.
Поздрав.