Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум јас никаков keyboard warrior, ама нема да трпам морон кој ниту сум го цитирал да ме навредува.
Мислам дека нема да има потреба да барам мислења како членови кои не се во дискусија со тебе ги викаш глупи така да со пцофките ќе завршиме тука.

Апсолутно, да не сакаш да се кладиш?
Автоматски споено мислење:

Не сум јас никаков keyboard warrior, ама нема да трпам морон кој ниту сум го цитирал да ме навредува.
Автоматски споено мислење:

За кого?

За мене, за останативе. Не знам дали нашите кревки срце можат да се соочат со ваков хумор.
Знам луѓе, имаат губено живот од претерано смеење.

За мене, за останативе. Не знан дали нашите кревки срце можат да се соочат со ваков хумор.
Знам луѓе, имаат губено живот од претерано смеење.

А тоа, не се грижи, повеќето не ни сфаќаат. А навистина не се обидував да бидам хумористичен, не знам кој дел од постот ти е обид за хумор. Хавертс? Три пати ја допре топката, навистина проверував дали игра? Стартот на Кристенсен? Еве сега за сат два ќе има амерички фудбал, ќе видиш еден куп такви стартови. :toe:

Kaнте е машина...ако не е тој Челзи уште послаби ќе се...све игра на средина
Баш ова си го мислам, овие Жоржињо, Ковачиќ со Кристал Палас можда изгледаат добри, ама на ваква утакмица само Кантата се гледа каква класа е.

Иначе прерано е, ама Хахахаверц стомилионскиот :kafence:

Им фали уште засилување на Челзи со играч од калибарот на Пепе.

Ovoj Kepa e blago retardiran ili so e rabotava, kakvi potezi pravi majko mila

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Овој си се зацементира на клупа, ако не го продадат до крај на трансфер периодот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom