Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Не биди глуп, не важи во спротивен правец.Пошто у животов ти никогаш никого немаш навредено на форумов.
Не биди глуп, не важи во спротивен правец.Пошто у животов ти никогаш никого немаш навредено на форумов.
Мислам дека нема да има потреба да барам мислења како членови кои не се во дискусија со тебе ги викаш глупи така да со пцофките ќе завршиме тука.Не сум јас никаков keyboard warrior, ама нема да трпам морон кој ниту сум го цитирал да ме навредува.
За мене, за останативе. Не знам дали нашите кревки срце можат да се соочат со ваков хумор.Апсолутно, да не сакаш да се кладиш?
Автоматски споено мислење:
Не сум јас никаков keyboard warrior, ама нема да трпам морон кој ниту сум го цитирал да ме навредува.
Автоматски споено мислење:
За кого?
А тоа, не се грижи, повеќето не ни сфаќаат. А навистина не се обидував да бидам хумористичен, не знам кој дел од постот ти е обид за хумор. Хавертс? Три пати ја допре топката, навистина проверував дали игра? Стартот на Кристенсен? Еве сега за сат два ќе има амерички фудбал, ќе видиш еден куп такви стартови.За мене, за останативе. Не знан дали нашите кревки срце можат да се соочат со ваков хумор.
Знам луѓе, имаат губено живот од претерано смеење.
Баш ова си го мислам, овие Жоржињо, Ковачиќ со Кристал Палас можда изгледаат добри, ама на ваква утакмица само Кантата се гледа каква класа е.Kaнте е машина...ако не е тој Челзи уште послаби ќе се...све игра на средина
veke imaat eden pepe na gol im braniИм фали уште засилување на Челзи со играч од калибарот на Пепе.