Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Гардиан - 27м фунти (30м евра) со бонуси

Гол.ком - до 30м евра со бонуси

Дејлифаил - 27м фунти со бонуси

СкајСпортс - 25м фунти со бонуси

ТокСпорт - 27м фунти со бонуси

Отприлика, тоа е сумата која се спомнува од оваа страна.
Никаде нема никој спомнато за над 30м евра во било која ситуација.
И не ти е вооошто срам час и пол потоа, откако јако го допре дното, самиот себеси да се негираш и да си уринираш во уста?

27 милиони фунти (не ги рачунам бонусите) се 29.6 милиони евра.

Јас за Тиаго пишав дека е 30 милиони (пропуст мој е тоа што не пишав евра или фунти, во главата ми се подразбираше и затоа го испуштив).

Оценката кец ја добив, од професор како тебе ,,Артан Груби ков" од некој си ,,Тетовски" или ,,Штулов", поради тоа што сум згрешил неверојатни 0.4 милиони евра. И тоа драстично ја менува поентата, страшно.
Еве од срце се извинувам за страшниот пропуст и неколкуте милиони повеќе наведени за Цимикас

Еве, органскиот клуб потрошил 70, а не 80 милиони евра.

Курчот не е голем проблем. Проблем е, ама ајде, може човек да помине. Ама курчот неоснован, проследен со крајно беден обид за персонална деградација и хумор од пет денари и те како е.

Да сум на твое место, би се самобанирал на некое време.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И не ти е вооошто срам час и пол потоа, откако јако го допре дното, самиот себеси да се негираш и да си уринираш во уста?

27 милиони фунти (не ги рачунам бонусите) се 29.6 милиони евра.

Јас за Тиаго пишав дека е 30 милиони (пропуст мој е тоа што не пишав евра или фунти, во главата ми се подразбираше и затоа го испуштив).

Оценката кец ја добив, од професор како тебе ,,Артан Груби ков" од некој си ,,Тетовски" или ,,Штулов", поради тоа што сум згрешил неверојатни 0.4 милиони евра. И тоа драстично ја менува поентата, страшно.
Еве од срце се извинувам за страшниот пропуст и неколкуте милиони повеќе неведени за Цимикас

Еве, органскиот клуб потрошил 70, а не 80 милиони евра.

Да сум на твое место, би се самобанирал на некое време.
Заврши часот, џабе умараш од школски двор, нема кој да те слушне.
Утре, прв ќе те прашам на час, не се секирај.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Овај ако не грешам во Интер не знаеше кај тера :D
Да, ако дојде во Јунајтед и не се погоди, главен мајтап ќе биде дека му бил резерва на Нагатомо.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Да, ако дојде во Јунајтед и не се погоди, главен мајтап ќе биде дека му бил резерва на Нагатомо.
Брат ти колку го има пцуено и овај :pos: :pos:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Добро бе досаден, не умарај, ќе добиеш утре шанса.
Секако дека и утре ќе дојдам со истите информации и тефтерчето на Мурињо, уште еднаш да ги споделам тука за да видат сите колкав фејкер и преварант е Клоп и каков муљ од фудбалски колектив е Ливерпул. И да ме просветлиш со некоја нова финта, попатно.

Професоре. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom