Кое е официјалното, од кого?Oficijalnoto e 20 milioni funti za Tiago plus 5 milioni bonusi.
Od bbc sport, tamu nema greska za sumi na transferi.Кое е официјалното, од кого?
И не ти е вооошто срам час и пол потоа, откако јако го допре дното, самиот себеси да се негираш и да си уринираш во уста?Гардиан - 27м фунти (30м евра) со бонуси
Гол.ком - до 30м евра со бонуси
Дејлифаил - 27м фунти со бонуси
СкајСпортс - 25м фунти со бонуси
ТокСпорт - 27м фунти со бонуси
Отприлика, тоа е сумата која се спомнува од оваа страна.
Никаде нема никој спомнато за над 30м евра во било која ситуација.
200 или 220к неделно прочитав, колку што зема и најплатениот, Салах.*AKO NE E TAJNA
Заврши часот, џабе умараш од школски двор, нема кој да те слушне.И не ти е вооошто срам час и пол потоа, откако јако го допре дното, самиот себеси да се негираш и да си уринираш во уста?
27 милиони фунти (не ги рачунам бонусите) се 29.6 милиони евра.
Јас за Тиаго пишав дека е 30 милиони (пропуст мој е тоа што не пишав евра или фунти, во главата ми се подразбираше и затоа го испуштив).
Оценката кец ја добив, од професор како тебе ,,Артан Груби ков" од некој си ,,Тетовски" или ,,Штулов", поради тоа што сум згрешил неверојатни 0.4 милиони евра. И тоа драстично ја менува поентата, страшно.
Еве од срце се извинувам за страшниот пропуст и неколкуте милиони повеќе неведени за Цимикас
Еве, органскиот клуб потрошил 70, а не 80 милиони евра.
Да сум на твое место, би се самобанирал на некое време.
Спремај се, гуглај и врати се утре во исто време.
Овај ако не грешам во Интер не знаеше кај тера
Да, ако дојде во Јунајтед и не се погоди, главен мајтап ќе биде дека му бил резерва на Нагатомо.Овај ако не грешам во Интер не знаеше кај тера
Добро бе досаден, не умарај, ќе добиеш утре шанса.
Брат ти колку го има пцуено и овајДа, ако дојде во Јунајтед и не се погоди, главен мајтап ќе биде дека му бил резерва на Нагатомо.
Секако дека и утре ќе дојдам со истите информации и тефтерчето на Мурињо, уште еднаш да ги споделам тука за да видат сите колкав фејкер и преварант е Клоп и каков муљ од фудбалски колектив е Ливерпул. И да ме просветлиш со некоја нова финта, попатно.Добро бе досаден, не умарај, ќе добиеш утре шанса.