Кое е официјалното, од кого?Oficijalnoto e 20 milioni funti za Tiago plus 5 milioni bonusi.
Od bbc sport, tamu nema greska za sumi na transferi.Кое е официјалното, од кого?
И не ти е вооошто срам час и пол потоа, откако јако го допре дното, самиот себеси да се негираш и да си уринираш во уста?Гардиан - 27м фунти (30м евра) со бонуси
Гол.ком - до 30м евра со бонуси
Дејлифаил - 27м фунти со бонуси
СкајСпортс - 25м фунти со бонуси
ТокСпорт - 27м фунти со бонуси
Отприлика, тоа е сумата која се спомнува од оваа страна.
Никаде нема никој спомнато за над 30м евра во било која ситуација.
200 или 220к неделно прочитав, колку што зема и најплатениот, Салах.*AKO NE E TAJNA
Заврши часот, џабе умараш од школски двор, нема кој да те слушне.И не ти е вооошто срам час и пол потоа, откако јако го допре дното, самиот себеси да се негираш и да си уринираш во уста?
27 милиони фунти (не ги рачунам бонусите) се 29.6 милиони евра.
Јас за Тиаго пишав дека е 30 милиони (пропуст мој е тоа што не пишав евра или фунти, во главата ми се подразбираше и затоа го испуштив).
Оценката кец ја добив, од професор како тебе ,,Артан Груби ков" од некој си ,,Тетовски" или ,,Штулов", поради тоа што сум згрешил неверојатни 0.4 милиони евра. И тоа драстично ја менува поентата, страшно.
Еве од срце се извинувам за страшниот пропуст и неколкуте милиони повеќе неведени за Цимикас
Еве, органскиот клуб потрошил 70, а не 80 милиони евра.
Да сум на твое место, би се самобанирал на некое време.
Спремај се, гуглај и врати се утре во исто време.
Овај ако не грешам во Интер не знаеше кај тера
Да, ако дојде во Јунајтед и не се погоди, главен мајтап ќе биде дека му бил резерва на Нагатомо.Овај ако не грешам во Интер не знаеше кај тера![]()
Добро бе досаден, не умарај, ќе добиеш утре шанса.
Брат ти колку го има пцуено и овајДа, ако дојде во Јунајтед и не се погоди, главен мајтап ќе биде дека му бил резерва на Нагатомо.
Секако дека и утре ќе дојдам со истите информации и тефтерчето на Мурињо, уште еднаш да ги споделам тука за да видат сите колкав фејкер и преварант е Клоп и каков муљ од фудбалски колектив е Ливерпул. И да ме просветлиш со некоја нова финта, попатно.Добро бе досаден, не умарај, ќе добиеш утре шанса.