- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.121
- Поени од реакции
- 19.526
Чекај со Барнли кога ќе се соочиИма среќа Стоук не се во ПЛ
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Чекај со Барнли кога ќе се соочиИма среќа Стоук не се во ПЛ
Нема таква копачка екипа ко Стоук, живи ги дереа на Британиа, на Ремзи за малце кариерата ќе му појдеше, класични робијашиА што Лестер во шампионската година понежни да не беа? Ќе отрпне германчево![]()
Не можеш да знаеш каква клаузула имаат, сигурно не се толку наивни нивните агенти да им ја закопаат кариератаМе чудат некои од потезите на играчи кои се во условно кажано помали клубови, се во помлади години, а се со докажано ниво на квалитет и потпишуваат нови долгорочни договори.
Гледам дека Мадисон потпиша нов договор со Лестер, Грилиш со Астон Вила. Ова значително ке им го отежни наредниот трансфер ако сакаат во екипа која е над Лестер и Астон вила по квалитет.
Кај пишав дека мора да идат у друга екипа?А кој вика дека сакаат трансфер во друга екипа?![]()
Ме потсетува на моментот кога дојде Мурџо кај нас и се подновивме со Погба и Ибра!уште Бејл фалеше
![]()
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Кои возбудливи трансфери? Освен Челзи кој збесна на маркетот, ебан трансфер нема кај појаките екипи. Манчестер Сити 1 трансфер, Јунајтед 1 трансфер, Ливерпул половина трансфер, Арсенал само Габриел, Реал 0, Барселона да не ги спомнувам, Баерн Сане од преклани, ПСЖ ништо, Јуве некое црнче за без пари, Интер само Хакими...До мене е или ептен возбудливи трансфери се направија летово и не чека прејака сезона? Само Меси заеба, ама па може и премногу ќе ни дојдеше тоа![]()
Јас пак сосема ги оправдувам. Додека одат во клубови каде што ќе греат клупа и ќе имаат притисок за да се докажат и оправдаат парите, ќе си седат каде што местото им е загарантирано.Ме чудат некои од потезите на играчи кои се во условно кажано помали клубови, се во помлади години, а се со докажано ниво на квалитет и потпишуваат нови долгорочни договори.
Гледам дека Мадисон потпиша нов договор со Лестер, Грилиш со Астон Вила. Ова значително ке им го отежни наредниот трансфер ако сакаат во екипа која е над Лестер и Астон вила по квалитет.
Па гледам за сите клубови. И не мора да се само огромни трансфери.Кои возбудливи трансфери? Освен Челзи кој збесна на маркетот, ебан трансфер нема кај појаките екипи. Манчестер Сити 1 трансфер, Јунајтед 1 трансфер, Ливерпул половина трансфер, Арсенал само Габриел, Реал 0, Барселона да не ги спомнувам, Баерн Сане од преклани, ПСЖ ништо, Јуве некое црнче за без пари, Интер само Хакими...
Знам дека мислеше само за ПЛ, ама и тука ништо не се случува. А да, Евертон се засили, ќе заборавев.
Возбуда упмПа гледам за сите клубови. И не мора да се само огромни трансфери.
Арсенал гради солиден тим и дефинитивно ќе бидат поинтересни сезонава. Сигурен сум дека ќе запнат и за еден од Аоар или Парти, што е возбудливо засилување за нив.
Вила дадоа 20 милиони за голман и 30 милиони за напаѓач, плус го задржаа Грилиш. Пак од нивна перспектива доста добро.
За Челзи секако не може да сум повозбуден од тоа што сум.
Евертон исто одлични засилувања и се тим кој ќе биде интересен за следење. Хамес е возбудлив трансфер.
Лидс направија неколку трансфери, ама секако возбудливо е да се види што ќе направи Биелса, посебно после првото коло.
Ливерпул еве ќе го земат Тиаго, пак возбудливо засилување. Им нуди нешто поразлично и ептен ме интересира како ќе се вклопи во тимот. Секако не им треба нешто повеќе.
Сити може се тивки, ама мене сепак ептен ме интересира како ќе се вклопи и покаже Аке, а исто и Торес.
Њукасл направија добри засилувања во Луис, Фрејзер, Вилсон и исто ми се интересен тим кој би можел да напредува.
Кај Тотенхем еве доаѓа Бејл и нормално дека е возбудливо засилување каков и да е.