Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.315

Ме интересираа долговите, платите и сл за клубоиве у ПЛ, малце е оутдејтед од 2018 е . Ама интересна е структурата најплатени директори у клубовите, кај се регистрирани, колку профит прават.
Ме зачуди што Утд имаат голем долг а си исплаќале три години за ред дивиденди од вкупно 65мил£, исто интересно е што Пул и Тотнем имаат мн јак профит од преку 100мил£ before tax. Челзи му "дужи" милјарда£ на Абрамович и тако даље.

Кој го интересира нека го читне добра анализа е.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.891
Поени од реакции
67.534
Ме чудат некои од потезите на играчи кои се во условно кажано помали клубови, се во помлади години, а се со докажано ниво на квалитет и потпишуваат нови долгорочни договори.

Гледам дека Мадисон потпиша нов договор со Лестер, Грилиш со Астон Вила. Ова значително ке им го отежни наредниот трансфер ако сакаат во екипа која е над Лестер и Астон вила по квалитет.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А кој вика дека сакаат трансфер во друга екипа? :toe:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
А што Лестер во шампионската година понежни да не беа? Ќе отрпне германчево :D
Нема таква копачка екипа ко Стоук, живи ги дереа на Британиа, на Ремзи за малце кариерата ќе му појдеше, класични робијаши
Автоматски споено мислење:

Ме чудат некои од потезите на играчи кои се во условно кажано помали клубови, се во помлади години, а се со докажано ниво на квалитет и потпишуваат нови долгорочни договори.

Гледам дека Мадисон потпиша нов договор со Лестер, Грилиш со Астон Вила. Ова значително ке им го отежни наредниот трансфер ако сакаат во екипа која е над Лестер и Астон вила по квалитет.
Не можеш да знаеш каква клаузула имаат, сигурно не се толку наивни нивните агенти да им ја закопаат кариерата

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
уште Бејл фалеше :pos:

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
До мене е или ептен возбудливи трансфери се направија летово и не чека прејака сезона? Само Меси заеба, ама па може и премногу ќе ни дојдеше тоа :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
До мене е или ептен возбудливи трансфери се направија летово и не чека прејака сезона? Само Меси заеба, ама па може и премногу ќе ни дојдеше тоа :D
Кои возбудливи трансфери? Освен Челзи кој збесна на маркетот, ебан трансфер нема кај појаките екипи. Манчестер Сити 1 трансфер, Јунајтед 1 трансфер, Ливерпул половина трансфер, Арсенал само Габриел, Реал 0, Барселона да не ги спомнувам, Баерн Сане од преклани, ПСЖ ништо, Јуве некое црнче за без пари, Интер само Хакими...

Знам дека мислеше само за ПЛ, ама и тука ништо не се случува. А да, Евертон се засили, ќе заборавев.

Член од
5 август 2020
Мислења
95
Поени од реакции
117

Јас пак сосема ги оправдувам. Додека одат во клубови каде што ќе греат клупа и ќе имаат притисок за да се докажат и оправдаат парите, ќе си седат каде што местото им е загарантирано.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Кои возбудливи трансфери? Освен Челзи кој збесна на маркетот, ебан трансфер нема кај појаките екипи. Манчестер Сити 1 трансфер, Јунајтед 1 трансфер, Ливерпул половина трансфер, Арсенал само Габриел, Реал 0, Барселона да не ги спомнувам, Баерн Сане од преклани, ПСЖ ништо, Јуве некое црнче за без пари, Интер само Хакими...

Знам дека мислеше само за ПЛ, ама и тука ништо не се случува. А да, Евертон се засили, ќе заборавев.
Па гледам за сите клубови. И не мора да се само огромни трансфери.
Арсенал гради солиден тим и дефинитивно ќе бидат поинтересни сезонава. Сигурен сум дека ќе запнат и за еден од Аоар или Парти, што е возбудливо засилување за нив.
Вила дадоа 20 милиони за голман и 30 милиони за напаѓач, плус го задржаа Грилиш. Пак од нивна перспектива доста добро.
За Челзи секако не може да сум повозбуден од тоа што сум.
Евертон исто одлични засилувања и се тим кој ќе биде интересен за следење. Хамес е возбудлив трансфер.
Лидс направија неколку трансфери, ама секако возбудливо е да се види што ќе направи Биелса, посебно после првото коло.
Ливерпул еве ќе го земат Тиаго, пак возбудливо засилување. Им нуди нешто поразлично и ептен ме интересира како ќе се вклопи во тимот. Секако не им треба нешто повеќе.
Сити може се тивки, ама мене сепак ептен ме интересира како ќе се вклопи и покаже Аке, а исто и Торес.
Њукасл направија добри засилувања во Луис, Фрејзер, Вилсон и исто ми се интересен тим кој би можел да напредува.
Кај Тотенхем еве доаѓа Бејл и нормално дека е возбудливо засилување каков и да е.

Член од
26 август 2008
Мислења
748
Поени од реакции
544
Па гледам за сите клубови. И не мора да се само огромни трансфери.
Арсенал гради солиден тим и дефинитивно ќе бидат поинтересни сезонава. Сигурен сум дека ќе запнат и за еден од Аоар или Парти, што е возбудливо засилување за нив.
Вила дадоа 20 милиони за голман и 30 милиони за напаѓач, плус го задржаа Грилиш. Пак од нивна перспектива доста добро.
За Челзи секако не може да сум повозбуден од тоа што сум.
Евертон исто одлични засилувања и се тим кој ќе биде интересен за следење. Хамес е возбудлив трансфер.
Лидс направија неколку трансфери, ама секако возбудливо е да се види што ќе направи Биелса, посебно после првото коло.
Ливерпул еве ќе го земат Тиаго, пак возбудливо засилување. Им нуди нешто поразлично и ептен ме интересира како ќе се вклопи во тимот. Секако не им треба нешто повеќе.
Сити може се тивки, ама мене сепак ептен ме интересира како ќе се вклопи и покаже Аке, а исто и Торес.
Њукасл направија добри засилувања во Луис, Фрејзер, Вилсон и исто ми се интересен тим кој би можел да напредува.
Кај Тотенхем еве доаѓа Бејл и нормално дека е возбудливо засилување каков и да е.
Возбуда упм :vozbud:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Premier League Shareholders have today unanimously agreed a partnership with China’s leading digital sports media platform Tencent Sports, which will bring Premier League action to fans in China for the remainder of the 2020/21 season.

From Saturday 19 September, supporters in China will be able to watch all 372 remaining Premier League matches live and follow the latest updates and news about their favourite clubs and players via Tencent’s digital platforms, including WeChat, QQ.com, Tencent Video, Penguin Live App, Tencent News App, Tencent Sports App and Kan Dian.

Tencent will make more than half of all matches available for free to the millions of Premier League fans in China, with the remaining fixtures available on Tencent Sports' membership service.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom