Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.955
Не ми е јасно како против Севиља не поминаа центар волциве, не е Шефилд Севиља, ама сепак срам беа.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Ете не мора горенавеедените...во што е подобар Рајс од Баркли?.
Рајс ти е млад играч којшто игра дмф. Висок, силен, добар дефанзивец, има добар пас, знае да изненади со некој одличен шут, едноставно на негови годинки додава сигурност во тимот. После паузата изигра одлично барем јас повеќе го глеав. Не е тип на играч што треба да биде ѕвезда, технички и физички е одлично поткован за годините, дефанзивно врши многу работа, едноставно според мене лично го очекува доста убава кариера. Јас лично очекувам да прерасне во играч како Касемиро рецимо, не ѕвезда ама можеби една од клучните алки во тим.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Вернер офсајди на овој натпревар. -15.5 3 коеф +15.5 1.5 коеф.

И нека им каже некој на Брајтон дека Челзи потроши 300 милиони и дека нема смисла да не победат во првата утакмица.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.124
Поени од реакции
19.526
Хавертз и Лалана играат?
Лалана да
Автоматски споено мислење:

Да не беше грешката на Брајтон за пеналот к.. шо ќе даеа Челзи гол од игра, мизерија беа цело полувреме, Вернер е играчиште ама нема кој да му даде топка, брз, продорен, ми се допадна.
Ај во второ ќе влези Хавертц и подруго ќе е ...
Oh wait

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Супериорна претстава на Челзи во првото полувреме. Се гледа дека ќе доминираат во лигата. Посебно Хавертс имресионираше, имаше дури два допири со топката.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Mnogu e interesno koga od edno intervju koe e nekolku minuti kje se izvadi edna recenica i kje se davat mislenje za nea. Mnogu interesno mora da se priznae.

Ae sega procitaj go celoto intervju posle natprevarot protiv Everton sto e i da videme dali kje se smees pak.
Не можеш да го преболиш Мурџо, бре што љубоФ беше :facepalm:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Брајтон пријатно ме изненадија. Има простор да се уиграат уште подобро од натпревар во натпревар .

Типувам на гол на Коноли во второто полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom