Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Oдлично се држат децата гол за гол играат на полувреме нерешено 11-11 Јович ја има убрзано играта и транзицијата а мотивирани се во одбрана ќе бидат интересни до крајот на првенството нашите
Шо сум рает вака со оваа платформата дајте бе нека направат платформа и во фудбалот и кошарката и мирна глата за долг период после нека ја средат салата и стадионот преку владата АМС некој фондој и нека играат децата нека тренираат наместо така безделничат и дремат по компјутери и телефони

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Десен бек не зедоја некој левичар? Вака со десничар на десен бек нема многу варијанти за напад.

Последно уредено:
Највероватно нема леворак, Буторац замина, а незнам шо зедоја за таму, мислам дека нема, мора сместа да го префрлат Мараш овде од првиот тим и така е млад треба да се челичи и му треба минутажа или во најмала рака Велковски, вака со десничар на десен бек се гуши играта само.
До 40та минута нерешено и егал со Металург, после пресуди искуството нивно, како и да е мене ептен ми се симпатична екипа, топ скоцкана, ќе бидиме тврд орев за сите до крајот ! :uzi:

4-ката Јован Талевски 9 гола даде, ИГРАЧИШТЕ. За наредна сезона треба да се рачуна на него за прв тим. Асистенци движење шут, се на се ТОП ИГРАЧ. 24 годишен, таман.
Добри беа и голманот Филип Ивановски, Дарио, Дрогата исто солиден. За десен бек, мислам ќе има голем талент уште ова сезона ама ќе е странец. Ќе го спремат за наредна сезона да влези прв тим.

Denes da imavme soliden desen bek mislam ke gi iznenadevme metalurg ama to e sepak dobro izigraja Pelister 2-3 mesto bi trebalo da sme na krajot od sezonata.

Сефте победа :) Супер игра на надежите :) Всала мислам од наредна утакмица до 1000ка публика
едит: ништо од публика... засега :(

Последно уредено:

Me bendisa so ne se precenva, ednas neka pocnat pa ke vidime posle dali i kolku treba golman

Добро интервју на Бранко Ангеловски. Има доста работи кои се поврзани со Пелистер. Навистина е чудно како тој не заврши на некоја од клучните позиции во проектот Еурофарм Пелистер. Да ме прашавте пред 2 години можев да се обложам дека ќе биде важна алка.

Еден од ретките бивши играчи, за кои ми личи дека имаат реален потенцијал да постигнат нешто посериозно во ракометот по играчката кариера - времето ќе покаже дали е така.

Добро интервју на Бранко Ангеловски. Има доста работи кои се поврзани со Пелистер. Навистина е чудно како тој не заврши на некоја од клучните позиции во проектот Еурофарм Пелистер. Да ме прашавте пред 2 години можев да се обложам дека ќе биде важна алка.

Еден од ретките бивши играчи, за кои ми личи дека имаат реален потенцијал да постигнат нешто посериозно во ракометот по играчката кариера - времето ќе покаже дали е така.
Има време можи ќе влези во управата нема кај да бега ете сега ќе отвори кафич впазар па сакал неќел ќе остани тука а штом е тука нека го земат таму за некој помошник да имаме после резерва [emoji16]

Има време можи ќе влези во управата нема кај да бега ете сега ќе отвори кафич впазар па сакал неќел ќе остани тука а штом е тука нека го земат таму за некој помошник да имаме после резерва [emoji16]

Мене уште не ми е јасно како е Ванчо Димовски спортски директор пред него...

Мене уште не ми е јасно како е Ванчо Димовски спортски директор пред него...
A шо мислиш кој го има натокмено Ванчо на таа позиција милиш не е одоколу мршојадец и овај. Паметен е Бране играч е тежок, не седи настрана за џабе, а и во самото интервју ти вели дека морав да прекинам соработката со Костанца за да се вратам да го превземам семејниот бизнис. Не му е приоритет моментално да биде дирекно вмешан во тимот. А дека прави некој зделки одоколу да ме вервате дека ги прави.
Јас мислам дека ако влези во клубот дирекно да попува мајката ќе му ја расплачи токму овај.
Дајбоже да сум грешка но овај ви е полош играч од Тимур, Чупич, Кокшаров и да не набројувам уште кој не во тоа дувлото за тоа мало големо.
Само незнам со кој памет излегваа гореспоменатите дека немаат пари земано толку и толку години а возат џипови од по 50К евра.

кога и со кого се игра во ЕХФ квалификациите ???
се сеќавам дека ЕурофармПелистер не доби вајлд карта за лига на шампионите, ама мислам дека требаше да игра во лига европа ??.. што стана со тоа ??

се сеќавам дека ЕурофармПелистер не доби вајлд карта за лига на шампионите, ама мислам дека требаше да игра во лига европа ??.. што стана со тоа ??

Директно игра во групната фаза на ЛЕ, нема да играат квалификации.

Честитки!!! Вечно име.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom