Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
По мое билдат кондиција. Штета шо не знаат овие дека збирно место е "Touch" каде се правеле најголемите кондициски припреми. Но ги бива да и ви кажам имаат потенцијал и овие (3ца тешкаши).
Gradzan i Djukic se dvajca tretiot e pretpostavuvam Kushan

Nema rakometar sho ne mozat da go zapustat bitolskite kafani :pos:
Edino Manaskov stariot nemase gajle, posle shishe viski i paketa cigari vo "Touch", drugiot den na trening na edna noga skalite gi skokase do gore vo sportskata!
Placat koga idat (kaj ojme si vikat) placat koga begat rakometarite od bitola...
Da ne ispadni ova sezona, dobar pocetok i posle lezankata da mu ja fatat, to me plasi...

Чуден град сме, колку шо сме болни ние по ракомет толку се и чупињата по ракометарите. Ако не клецнат дури се во Пелистер исто ко да не биле Битола.

Чуден град сме, колку шо сме болни ние по ракомет толку се и чупињата по ракометарите. Ако не клецнат дури се во Пелистер исто ко да не биле Битола.
На времето периодот негде до кај 2011/12, кошаркарите сите шо дојдоја во Пелистер, воглавно срби/црногорци, сите се женија овде.

Нека прат ќеф.

Не само во Битола и не само ракометари.
Ќе дојде некој спортист од странство, парче прави ако излегува по кафичиве/клубовиве/дискава. Кога еден гмизавец како Лико се скапа дупејќи, што да се каже за другите. Карачиќ, Циндриќ, Брумен, Абутовиќ, па дури и Милиќ, маме ебаа. Фудбалерите од странство исто, па дури и некои слепци од КК Вардар, што на мапа ги нема дека играат некој спорт. До душа и ракометаркиве на Вардар партали се направија низ Скопјево (дел и се омажија овде, Хмирова и Алтхаус, Радичевиќ одеше со Захов, онаа Дембеле се зема со Павловиќ голманот на ФК Вардар) :D Порано и оние од Кометал не беа подобри.
Јас и оној Борха сум го гледал со девојчиња како ги шета, така да и тој ќе почне да боцка нешто низ Битола :D

Абе е и женските знат дека земат ракометсрите по неколку илјади евра плата, кошаркарите барем од оваа гарнитура исто, силни плати. Само фудбалерите кутрите бт најслаби се. Од ко ќе заминат од Битола дури тогаш на нешто заличват :)

Duri ne pocnat da se kockaat nema problem oti togas ni zabegvaa dali nasi dali stranski igraci(ke zapadnat vo dolgovi i mozi da mestat) druga rabota porano se mavase proverki(rascekor, davidov itn) pred vazen mec i se" brkaa "doma da odmaraat rakometari i fudbaleri ama sega poke luge se e taka pusteno plus nema lokal osven Imperator posle 12 so raboti se si eba majkata a za zenski neka brkaat ko se zenat pola ostanuvaat tuka nisto ne gubime tro se cisti gjubreto [emoji16] i taka nema kenguri godinava da zacistat [emoji3]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ракометарите во Битола се ЦАРОЈ, изгорени се цел град за нив, јас да сум цел град ќе го превртам
Од друга страна фудбалерите за жал ништо не прат, не знат кој се фудбалери в град.

Djukic masinerijata nekni dojde na nasha masa,jack i cigarce si tegnese na sirok sokak,dojde gradjan i go sobra vo zadniot del na lokalot,kjor pijan bese i zborase vo tipot na "ckembari su mi jebali mater jednu tekmu,nisam mogao da igram normalno,glata zuese",@ZelenoBel e svedok :)

Djukic masinerijata nekni dojde na nasha masa,jack i cigarce si tegnese na sirok sokak,dojde gradjan i go sobra vo zadniot del na lokalot,kjor pijan bese i zborase vo tipot na "ckembari su mi jebali mater jednu tekmu,nisam mogao da igram normalno,glata zuese",@ZelenoBel e svedok :)
Pred dva tri dena sedele so drug od forumot napraeni tapeta so prat ovie trojcata treniraat tuka ili si go ladat i se pijanat samo arno nemaat mnogu pari onie vo fudbalot inaku koj ke gi sobirase site upm

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Кај отворив уста кај се запустив на линч ги ставивте.
Јас мислам дека после ова душата ќе им ја извадат дека имаат тренинзи и на други места и мислам дека свесно им е допуштено малку отпојќе да се забауваат.
П.С Најјак ми е Џукич со влечката кога ќе излези хахаххаха.
Еј мајтап настрана кажете виц за босанец, србин и хрват освен дека пијат тутун и тегнат џек

Зато Кушан дава изјави секој ден, му се погоди животот овде, пред тоа во Ла Риоха немаше така :D
Па кажва Македонија била многу пред Хрватска :pos::pos: Чоек да не се разбира, ќе речи овај во Бундес лига дојде :D
Има малку надеж во него, пред да заврши во РК Радовиш :masa:

А Граџан се прај дупе овде секој ден, 1 на 10 му дојде него трансферот во Битола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom