Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
се потсреди тим, а зверката некако запаѓа во криза, неизвесно ќе биде сега до крај

И еве, ако сака некој да брка голема квота чисто онака:

ЛА Рамс - Далас 1 2.40

Alright, which one of you отиде и цело наследство го уплати на кец? Буквално денеска беше 2.4
Кога го пишав постов накај 5 саат беше 2.4...

1600038890650.png

Јбг, сеа не ми е криво и да изгубат, битно сум фатил 0.55 бољи квота од ова што сега нудат :D

Edna minuta molchenje za tie sho se nadevaat deka kje svrti Tim

Една минута молчење и за тебе, бидејќи навистина го одбра моментот и човекот да се направиш паметен и вицкаст.

Не знам дали Lowe го памети муабетов :D
Од 2018 :D
Ја го памтам :D
Тогаш играа Доминик и Саша и пишав дека Доми е подобриот тенисер

Зверев кој што очигледно нема квалитет неделава за да се носи со Тием (што до сега делуваше ептен квалитетно и доминантно)
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

со кој било се кладам дека Зверев ќе е прв од овие 2ца што ќе запише слем зад себе.

Ете, сепак Доми испадна првиот што запиша Слем пред Саша :D

Една минута молчење и за тебе, бидејќи навистина го одбра моментот и човекот да се направиш паметен и вицкаст.
Vazno svrti, i jas bev vo tie so se nadevaat... I thiem i indepediente gubea so 2:0, morav frustracijata da ja izvadam nekade

NextGen биле замената за Џоко, Надал, Федерер ...
Овие се нескособни голокурци, Тием првите два сета не беше присутен на терено, а Зверев си играше метла со него. Ае очекувано дека дете ко дете шо се разбира од тенис, ама ти на Гренд Слем да имаш у 5ти сет 5:3 и да сервираш за прва Гренд Слем титула и од таму да те врнат од кај шо си изглегол... Ти ебам и Next Gen...

Квалитето на машкио тенис оде накај WTA квалитет , генерации ко ДелПо, Ферер, светата тројка итн, ја не ги глеам кај овие новите голокурци.

1600069609219.png

Туку изглеа и ја го имам таленто на NextGen, па со 21/29 погодени утакмици сум у солиден минус овие 2 дена :pos: :pos: :pos:

Ќе мора да се врнам на сингл играње само, мамата ми ебаа дабл и трипл, на секој тикет се по една..

bas sakav da te prasam dali singl si gi igral ovie.. ocigledno mora singl samo da se fura..
Автоматски споено мислење:

abe realno danokot ne' gazi.. da nemavme danok, so singl mavanje ke se bese u golem kjar..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom