Vo jambo imase pred 1 mesec.Дали знаете каде можам да најдам камп маса ? Оние преклопните за во возило.
Vo jambo imase pred 1 mesec.Дали знаете каде можам да најдам камп маса ? Оние преклопните за во возило.
Амазон (само мислам дека немаш испорака во мкд, ебај или али?)Каде можам да најдам вакво нешто за купување? Се работи за вертикален држач на лаптоп.
Прегледај го приврзокот 265048
На Али има (од таму е сликава), ама ради коронава и наша супер-ефикасна пошта не би се нафатил со нив да се замарам.Амазон и Ебај најчесто немаат достава, па не ни гледам ради тоа.Локално дали има некаде ми беше прашањето.Амазон (само мислам дека немаш испорака во мкд, ебај или али?)
Ja baram ,nekoja stara oficerska obleka seedno od 2 svetski ,ili nesto kao onie u decji teatar so maski ama cel oblecen kao petko,pet5 _+ i magnetofon koj vajda moze da se najde na buvljak , pazar ili nekoj da preporaca vakvi stvari.На секој од вас ви затребало некаква спортска опрема, позната марка на облека, редок вид на додатоци за храна, нешто од бела техника итн. што иако сте барале, не сте можеле да го најдете во вашиот или друг град, иако (во некој ќош што би се рекло) се продавало.
Затоа оваа тема ја отварам доколку некој има вакви слични проблеми на ова, може да праша тука и некој од јузерите што се на форумов да му одговори. Инаку не мора да се работи за некој производ, туку може и за услуга.
На пример, мене ме интересира дали во Скопје има продавница која што продава облека од Old Navy, GAP или Lee?
Ако постои дупла тема на оваа, можете да ја избришете.
Јас од Џамбо зедов, преку 2 години го имам. Каков сака нека е ќе се оштети, ги џиткаат на аеродром како да се ѓубре.Добри квалитетни куфери во Скопје?
Да се квалитетни, нр чкарт роба, ама не Samsonite, они ептен претерале со цените.
,,,na plasticharska,,,Дали знаете каде можам да најдам камп маса ? Оние преклопните за во возило.
Јас од Џамбо зедов, преку 2 години го имам. Каков сака нека е ќе се оштети, ги џиткаат на аеродром како да се ѓубре.
Не се сеќавам точно, мислам околу 1000че.Колку цена му беше да не се сеќаваш?
Прашај по локални продавничкиДа уновчам монети(метални) во хартиени банкноти?