Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро, ќе вратат дел од парите назад :)
Бре нели причита поназад дека ако одобреле 100% субвенционирале инвертеро до макс 60 хиљади?
Ја имам шпоре коа сеуште работе и пече а старо можеби 50 години. Секако ми смета само у кујна :D

100 %? Јеси 100% сигуран да је 100 %? На мене ми треба од 30000. Не ризикувам со поскапа, па ако не ми одобрат џабе сум земал поскапа. Мајмунска работа.

Не важи за цела Македонија ова само за неколку градови Скопје, Тетово, Битола и Кичево мислам

Идејата е да се намали користењето на печките кои загадуваат
Сфатив тоа, ама не ми беше јасно што ќе прават со на пример 100 стари шпорети :D
Ама ако ги претопуваат, има логика :)

100 %? Јеси 100% сигуран да је 100 %? На мене ми треба од 30000. Не ризикувам со поскапа, па ако не ми одобрат џабе сум земал поскапа. Мајмунска работа.
Може лесно да бидеш одбиен. Јас од таа причина не се решив, уште на почетокот. Распрашај се убаво
Автоматски споено мислење:

Скопје, Тетово, Битола и Кичево

Ќе заврши брзо

Последно уредено:
Ов
Може лесно да бидеш одбиен. Јас од таа причина не се решив, уште на почетокот. Распрашај се убаво
Автоматски споено мислење:

Скопје, Тетово, Битола и Кичево

Ќе заврши брзо
Оваа акција е само за Скопје и тоа Град Скопје ја организира

Каде можам да најдам квалитетни интегрални житарици по Скопјево (овес, јачмен, р'ж...)?

Некаде кај нас да може да се најде поквалитетна масичка за лаптоп (нешто како на сликата)?
Оваа конкретно ја има на АлиЕкспрес ама доставата е само преку ДХЛ и е од 140 евра нагоре за масичка од 15-20 евра.

71HFtz%2BGKiL._AC_SL1500_.jpg

Ја порачав оваа e-table (од друга страна, како што гледам на сите ја нудат истата) ама жива пластика е, целата се клати.

Последно уредено:
Kaде има добар сервис за поправка на музички инструменти? Се работи за Хармоника Weltmeister...

Се продаваат ли некаде класични Wurst колбаси, хербс & чили?

Некаде кај нас да може да се најде поквалитетна масичка за лаптоп (нешто како на сликата)?
Оваа конкретно ја има на АлиЕкспрес ама доставата е само преку ДХЛ и е од 140 евра нагоре за масичка од 15-20 евра.

71HFtz%2BGKiL._AC_SL1500_.jpg

Ја порачав оваа e-table (од друга страна, како што гледам на сите ја нудат истата) ама жива пластика е, целата се клати.
и јас барав и се заебав 2/3 пати(зависи од големина на лаптоп, висина , на што ќе ја користиш: кревет, стол, фотеља) и на крај се заинатив и сам склопив. Се што ми требаше беше убодна пила и 4 штрафа, а материјалот за изработка ми беше позајмен од стар креденец, резултатот не е фенси но е улта лесна и апсолутно практична и ергономична. Така да мој совет е ако имаш услови направи си сам и ќе бидеш сто пати позадоволен. ;)

Каде можам да најдам добар подметач (не знам сега зборов дали точно го користам) - подлога за спиење во шатор, под вреќа за спиење?
Се мота во ролна и се носи на ранецот приврзана. Претходната беше многу неквалитетна и се изрони. Ми треба за кампирање.

Каде можам да најдам добар подметач (не знам сега зборов дали точно го користам) - подлога за спиење во шатор, под вреќа за спиење?
Се мота во ролна и се носи на ранецот приврзана. Претходната беше многу неквалитетна и се изрони. Ми треба за кампирање.
Во Декатлон Софија :)......се шалам, не можеме да мрднеме од МК....инаку од таму ми скоро цела кампинг опрема.
Види во Проспорт (порано имаше) или во Camouflage

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom