Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT _iCe

Гостин
Ливерпул со 99 бода у лига е у decline, океј...

Ливерпул ја обезбеди титулата у јануари мање више. Испадна од лига на шампиони пошто не му играше најдобриот голман на светот, туку човек што беше купен за да вика браво браво на тренинзи.

Клоп е реален. Ако не ти се свиѓа што имаш олигарх за газда и Сити ги води држава чии лидери треба да се носат на суд, тоа е твој проблем.

Али најлесно е да кажеш "абе остај, плачко" :)
У реду е комраду Рики, како кажеш.
За мене лично, никад не би посакаја никој друг да биде газда на Челзи осим Романа. Нема бољи а не па да не ми се свиѓа, човек живи и дише Челзи.
А колко су овдека објективни ставови и мислења е смешно пошто после едно лето га стављате Челзи сас Сити у ист ранк на куповну моќ, тој е друго. Лето у кое Челзи троши паре од свој генериран профит. :D
Ви водите тезе заедно сас братанца Клопа на „шта би било кад би било“.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ок бивш брату, фала на навредата. Не сакам да пријавувам, се надевам чесните модератори ќе си ја завршат работата.

@Клипче

да ти ебам све пеџа ја на тебе копиле

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
У реду е комраду Рики, како кажеш.
За мене лично, никад не би посакаја никој друг да биде газда на Челзи осим Романа. Нема бољи а не па да не ми се свиѓа, човек живи и дише Челзи.
А колко су овдека објективни ставови и мислења е смешно пошто после едно лето га стављате Челзи сас Сити у ист ранк на куповну моќ, тој е друго. Лето у кое Челзи троши паре од свој генериран профит. :D
Ви водите тезе заедно сас братанца Клопа на „шта би било кад би било“.
Абе супер тоа, ја не ти бранам или ти викам дека не треба да го сакаш Абрамович. Ваљда и ја би го сакал да ми е газда, иако сепак би преферирал баш ова што сега го имаме. Али еве пандан на тоа, баш скоро зборевме со некои други фанови на Ливерпул, викаат дека рака би дале Ливерпул да има шеици од емиратите или саудијци за газди кои ќе љуштат пари за клубот ко да нема утре. Јас лично би прекинал да навивам за Ливерпул додека истите не се изгубат, а и довербата у фан базата (скаузерската, англиската) би ми се изгубила ако активно ги правдаат и ги бранат, и не сум сигурен како би продолжил после тоа дури и да си отидат, без да се осеќам ко лицемерно ѓубре. To each his own :)

H

HoT _iCe

Гостин
Факт!
И јас мислам дека требаше да се засилиме летово на лева бековска, штоперска и еден офанзивец. Од ова, го купија само Цацики. Тиаго како опција е ноу брејнер според мене за 30 милиони али нема ни тоа да се деси, очигледно.

Поентата на Клоп е:
- Не можеме да трошиме како некои други
- Тоа што долго време сме заедно и играчите го знаат системот, ќе ни биде од предност,

Од ова второво, не знам како некој протолкува алиби кај Клоп, него сам кажува дека ќе имаат предност али некој очигледно не го ни догледал видеото.
Прва поента е алиби, тој друго е реалан муабет ама па доваѓамо до твој и мој закључак дека Ливерпул га фејлна лето до сга кд се работи за систем и трансфери. У реду е, знаев га систем, играв заедно ама и тија против кои су играле исто им га знаев систем и знаев што да очекуев, кој ќе им биде Х фактор сга, прво беше Салах, лани беше Мане и Ван Дајк, овуј годину? На страну што од клупу немате играчи што ќе придонесев да има у тим ситуација куде што на Салаха или Фирмину ќе им гори под ноге ако играв слабо. Тиаго е апсолутан но брејнер и после Вернера не смеев да дозволив овакв кикс да не га потпишев мада мислу дека ќе се деси пошто се чека продажба на Вајналдума и само да направив замену :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин

H

HoT _iCe

Гостин
99% не се продава Џини.
Не сфаќам зашто, Тиаго е очигледан апгрејд на страну што е тип на играча што може да биде Х фактор што га збору, класа е, све работи у средину и знае сас едн пас да отвори одбрану, Вајналдум е страшан радник и играч ама ако Барселона понуди 30м не гледам зашто не би га продале, нели беше онј Кеита сличан профил на њега? Можда и играв тврд ора тактику сас Барсу и си гу дупив после Кутињу до крај :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Добро ти како и да е еднаш се имаш откажано од гледање фудбал, така да ова ништо wow не би било. :D
Иам еден другар/познаник, коа и да се видиме истата заебенција ја праи. Скурчи уште у втора средно.

Четврти пат ја праиш форава брат... ако е уште смешно ги жалам тие што се смеат :)

• Хаха
Reactions: ob1
O

ob1

Гостин
Иам еден другар/познаник, коа и да се видиме истата заебенција ја праи. Скурчи уште у втора средно.

Четврти пат ја праиш форава брат... ако е уште смешно ги жалам тие што се смеат :)
Брат прв пат ти ја правам, ја еднаш дочекав да ја направам и се налути. :(

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Јас искрно не знам дали во последниве 5 години некој 5 пати има кажано „Еј Челзи, вештачки клуб“.
Доколку некој има, тоа е некој пацер што ќе се појави еднаш на 4-5 месеци со глуп обид од форс и тоа е тоа, завршува тука. Јас лично, ако ти текнува со тебе пред 7-8-9 години имам дискутирано на темава за Хедхантерси и нивната историја како навивачка група. Ваљда не сфати од муабетот дека убедувањето ми е „челзи вештачки клуб“.
Не, не. Нашата дискусија одеше во правилен правец. Ова се однесуваше на постот на Ставро.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не сфаќам зашто, Тиаго е очигледан апгрејд на страну што е тип на играча што може да биде Х фактор што га збору, класа е, све работи у средину и знае сас едн пас да отвори одбрану, Вајналдум е страшан радник и играч ама ако Барселона понуди 30м не гледам зашто не би га продале, нели беше онј Кеита сличан профил на њега? Можда и играв тврд ора тактику сас Барсу и си гу дупив после Кутињу до крај :D
Очигледно не сака да го мења ростерот.
Крис Баском мислам дека имаше влог пред месец дена и кажа дека не сака да го менува ростерот најмногу поради тоа што нема доволно време новите засилувања да се навикнат на системот и голем дел од сезоната нема да бидат искористени. Дали тоа ќе се покаже како правилен потег или ќе се деси бродолом кој што ти го најавуваш, ќе видиме.

Генерално збореше и за сите засилувања, дека ќе бидат под голем притисок баш поради тоа. Пак ќе кажам, дали ќе се покаже тоа како вистинито или не, ќе видиме. Ќе си осетите и вие по вашите, кој ќе биде првиот за кој што ќе пишете „абе, кратка претсезона, немаше време, ќе видиме следна сезона како ќе игра“.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
Јас не знам што е толку лошо Ливерпул да би имал шеици за газди. Сигурно нема да му речат на Клоп абе летово мора да потрошиш 500 милиони инаку отказ. Пак може клубот да си тера иста политика со таа разлика што ако не оди (а нема, вака вечно да оди пошто еднаш ќе направат серија од промашувања) ќе можат газдите да фрлат куп пари и да ја поправат штетата. Не дека ФСГ се лоши. Нека седат, ама не гледам што е толку трагично во шеици газди. Ионака клуб со историја е , а не пластика :icon_lol:
Инаку тешка ќе е сезонава. Ќе мора Минамино да се распука и да надополни ако клапнат оние напред. Или Брустер ако остани. И секако да нема многу повреди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom