Аbe смеni poтпис, 19 tituli имаме, да Mu ebam majkata sinтисајzeрska ЧДДај бе извадете му ги алт и шифт на сабаховиќ ги силува како шабаните кога свират соло на синтисајзер.
Сменет е само не сум седнал на лаптоп да ја прикачам сликата, 4 пати менувам од лани работа ми отворија хехе.Аbe смеni poтпис, 19 tituli имаме, да Mu ebam majkata sinтисајzeрska ЧД
Шабаните ќе фатат Ц дур, не мрдаат од бели дирки при соло. Сабахов види го, шета нон стоп црни белиДај бе извадете му ги алт и шифт на сабаховиќ ги силува како шабаните кога свират соло на синтисајзер.
Јас сум 100% уверен дека Ливерпул нема да биде прв оваа година. Екипата е една година постара, нема никакви освежувања во тимот, минатата година се што можеше да тргне во полза на Ливерпул тргна, толку беше.Ливерпул пак првак
Јас koga ke go видам твојот nick na forумов, одма ми текнува на Мајаковски и на Орвел, така да, не влагам во конфлиktna diskusija. Moze samo da ti recham - ај бе, ке vidime, mozхе ти си во право, моzhe sum; јас.Јас сум 100% уверен дека Ливерпул нема да биде прв оваа година. Екипата е една година постара, нема никакви освежувања во тимот, минатата година се што можеше да тргне во полза на Ливерпул тргна, толку беше.
Не ти се расправам, атер за Ендрју Елдрич.Јас koga ke go видам твојот nick na forумов, одма ми текнува на Мајаковски и на Орвел, така да, не влагам во конфлиktna diskusija. Moze samo da ti recham - ај бе, ке vidime, mozхе ти си во право, моzhe sum; јас.
Аллах ако даде, јас kje sum ЧД
Со 49% максимум што може да земе е дивиденда. За се друго е небитен.Ливерпул пак првак
Јас inache tvrdev deka Liverpuul zema titula vo 19ta ili 20 maksimum, iam i svedoci. Но... mорам да naгласам deka za ovoj Lиверпул денес, голем процент, da ne recхам 49% заслуга има велемајсторот Брендан Rodgerс. Мора да му дадеме kredits.
Abe nemoj да ти го shлапнам ова мислење во тема за етноgrafska Македонија, не ме влechi za jazik, па да видиш шо се 49%Со 49% максимум што може да земе е дивиденда. За се друго е небитен.![]()
Убаво аргументирано ме демантираА кој си па ти сас 62 мислења да ми дрвиш кур за какв клуб е Челзи, ај изгуби се. Кур ми разбираш и од фудбал и од големину ти, додуше од големину можда и да разбираш чим наступаш сас форс и дупли акаунти, ваљда га сакаш голем од позади.
<3
Не му бега на Роџерс судбината на тие од етнографска Македонија што биле 49%, кога е историја на Ливерпул во прашање...Abe nemoj да ти го shлапнам ова мислење во тема за етноgrafska Македонија, не ме влechi za jazik, па да видиш шо се 49%
Inaku, уште ли ќе криеш / криеме дека сме ист чоек, со два акаunti?
Роџерс веројатно (не тврдам) нема да има професионална сјајна иднина, ама лично сметам дека е дел од она што е Ливерпул денес.Не му бега на Роџерс судбината на тие од етнографска Македонија што биле 49%, кога е историја на Ливерпул во прашање...
Тешка тема е тоа, да размислиме уште некоја година.
Освеси со мислењето. Не беше бев сретнал сеусте во досегасниов живот вакво издрсано, неконвеницонално и аркументирано мислење.Убаво аргументирано ме демантираама реалноста е таа Челзи е пластичен исто како и Сити и ПСЖ под пластичен мислам на клубови кои својот успех го имаат постигнато само благодарение на богатото сонзорство од својот сопстеник за разлика од тимови како МЈ,Ливерпул,Арсенал.Да не се разбериме погрешно секој би посакал некој како Абрамович сопственик кој повеќе го интересира спортскиот успех на неговиот тим отколку нрговиот профит . Само не правете филмови како тоа дека Челзи е историски клуб со успеси и пред Абрамович смешно е Челзи и со досегасниов успех сеусте е назад за тимови како Евертон Астон Вила не па МЈЛиверпул и Арсенал.
Убаво аргументирано ме демантираама реалноста е таа Челзи е пластичен исто како и Сити и ПСЖ под пластичен мислам на клубови кои својот успех го имаат постигнато само благодарение на богатото сонзорство од својот сопстеник за разлика од тимови како МЈ,Ливерпул,Арсенал.Да не се разбериме погрешно секој би посакал некој како Абрамович сопственик кој повеќе го интересира спортскиот успех на неговиот тим отколку нрговиот профит . Само не правете филмови како тоа дека Челзи е историски клуб со успеси и пред Абрамович смешно е Челзи и со досегасниов успех сеусте е назад за тимови како Евертон Астон Вила не па МЈЛиверпул и Арсенал.
А реалноста е обратнаМе интересира и со кого ќе игра Лампард во средина. Некако по карактеристики Жоргињо мора да е прв избор, а со него би одговарал Ковачиќ, оној од претходната сезона. Е сега, дали може да си дозволи Канте да му седи на клупа и дали е подобро да го продадат, ако не е прв избор они си знаат, а и Канте. Од таков фудбалер да се откажеш, ретко може да биде паметно.