Fantasy Premier League 2020/21

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Остануваш? Нема шанси :D

Michy Batshuayi has completed a medical with Crystal Palace ahead of a season-long loan from Chelsea.

Ају добива конкуренција
Го знаев ова дур правев тим, ама иста цена се така да засега ќе остане Ају. Да видам како ќе почне Мичи па може да се сменат.

O

ob1

Гостин
Нема шанси да стигнам до тим со кој сум задоволен. Застанувам на ова...

Прегледај го приврзокот 265840

Останаа два милиони во банка за најверојатно да го сменам Хаверц за Бруно од второ или трето коло.
Повеќе си го знаеш клубот, али мислам дека нема шанси да стартува Хаверц, едноставно премалку скоро никакви припреми имаше со клубот.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Стерлинг или Агуеро?
Би бил стартер Агуеро од второ коло, пошто беше повреден?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Стерлинг или Агуеро?
Би бил стартер Агуеро од второ коло, пошто беше повреден?
Стерлинг.
Мислам дека оваа сезона Хесус ќе е повеќе стартер од Агуеро.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Повеќе си го знаеш клубот, али мислам дека нема шанси да стартува Хаверц, едноставно премалку скоро никакви припреми имаше со клубот.
Исто шанси имаат он и Маунт, па ај и Жоржињо. Сите почнаа сега да тренираат. Ковачич е суспендиран. Се водам по некои хинтови од новинари дека ќе игра :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Исто шанси имаат он и Маунт, па ај и Жоржињо. Сите почнаа сега да тренираат. Ковачич е суспендиран. Се водам по некои хинтови од новинари дека ќе игра :D
А Вернер?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Сигурен стартер мислам. Само дали како напаѓач или крило. Пулишич денес прв пат тренираше после повредата во финалето ФА Куп, Зијех повреден, Тами исто сега почна да тренира.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Некако повлечен ми е за 11.5м, а ќе заврши пред другиве знам :(
Повлечен неповлечен оди 200+ сигурно.

Мене дилемата ми е Рашфорд или Бруно, ама ќе пробам и со двајцата најверојатно. Пулишиќ ми е некако маст хев, супер статистика имаше за минутажата претходната сезона.

За напад е многу заебано, Варди е некако најсигурна опција ако се земат претходните 4-5 сезони во обзир, ама не ми остануваат толку пари. Од друга страна Кејн за само пола милион повеќе (10,5м) реално е релативно ефтин со оглед на тоа дека ако е жив и здарв оди над 20ка сигурно. Хесус е ептен зицераш, плус и многу промашува. Марсијал/Вернер/Хименез (Ингс со оваа цена не ми е исплатлив ризик на старт на сезона) во комбинација со Митровиќ/Родриго може да биде солиден напад, посебно со јака 5ка позади.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Повлечен неповлечен оди 200+ сигурно.

Мене дилемата ми е Рашфорд или Бруно, ама ќе пробам и со двајцата најверојатно. Пулишиќ ми е некако маст хев, супер статистика имаше за минутажата претходната сезона.

За напад е многу заебано, Варди е некако најсигурна опција ако се земат претходните 4-5 сезони во обзир, ама не ми остануваат толку пари. Од друга страна Кејн за само пола милион повеќе (10,5м) реално е релативно ефтин со оглед на тоа дека ако е жив и здарв оди над 20ка сигурно. Хесус е ептен зицераш, плус и многу промашува. Марсијал/Вернер/Хименез (Ингс со оваа цена не ми е исплатлив ризик на старт на сезона) во комбинација со Митровиќ/Родриго може да биде солиден напад, посебно со јака 5ка позади.
Мислиш Рашфорд ќе ги оправда тие 2м пред Гринвуд?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Мислиш Рашфорд ќе ги оправда тие 2м пред Гринвуд?
Зависи од тоа колку ќе игра Гринвуд. Моментално Гринвуд е далеку поисплатлива опција, но со евентуално доаѓање на Санчо мислам дека минутите ќе му се намалат значајно. Кај Рашфорд е интересно што со доаѓањето на Бруно и префрлањето на Марсијал на 9ка бројот на постигнати голови знајачно му опадна, па од таа страна можда и не вреди 9,5м за него на старт на сезона. Па сеа ми даде идеја пак да правам промени во тимот. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom